canlarım dün doktorumuza gittik..243 gr. olmuş kızımm:):) çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor amcamız..tıpkı fundamın Tanemi gibi o hareketli hafif şımarık kızımın yerine daaha sakinn kızım gelmiş..artık hareketlerini hissediorum ve inanılmazzz şaşırıorum..bu arada mervecim 1 kilo almışım tatlım..
kızlarr hepinizden yardım istiorum ben bi takım şeylerii kafaya takıp derin isminden biraz uzaklaştım hadi kızıma alternatif isim bulalım tatlı teyzeleriiii:):):):)
selam kızlar çok güzel bugün her şey hepimiz iyi görünüyoruz ve herkes burda.Fundacım gözün aydın canım.Mervecim benim ikili test sonucumu dün öğrendim doktor iyi dedi rahat bi nefes aldım sonunda.Ense kalınlığımızda normal di zaten.Fb -HCG değerine bakıyonuz siz cinsiyet tahmininde benim ki 91.80 çıkmış ama
selam kızlar çok güzel bugün her şey hepimiz iyi görünüyoruz ve herkes burda.Fundacım gözün aydın canım.Mervecim benim ikili test sonucumu dün öğrendim doktor iyi dedi rahat bi nefes aldım sonunda.Ense kalınlığımızda normal di zaten.Fb -HCG değerine bakıyonuz siz cinsiyet tahmininde benim ki 91.80 çıkmış ama
slm kızlar ben geldim herkes nasıl bakalım..????
ay canım benim.. o varya tamamen benim kızım oluyor haberiniz olsun psikolojisi.. aklı sıra kızı olduğunu ilan etmeye çalışıyo isim bulma kılıfı altında..
zilliler kocişime sordum bak kızlar böle böle diyo deidmeheheheheheh:))) Bu adamlar daha bi alem:))
Doğru tespit Sevgi:)
ay walla bu isim içi çoz zor bakın sizde benim gibi yapın türkiyedeki büyük hastanelerin e bebek bölümlerine girin ve yenidoğan bebeklerden isim çalın .)))canlarım dün doktorumuza gittik..243 gr. olmuş kızımm:):) çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor amcamız..tıpkı fundamın Tanemi gibi o hareketli hafif şımarık kızımın yerine daaha sakinn kızım gelmiş..artık hareketlerini hissediorum ve inanılmazzz şaşırıorum..bu arada mervecim 1 kilo almışım tatlım..
kızlarr hepinizden yardım istiorum ben bi takım şeylerii kafaya takıp derin isminden biraz uzaklaştım hadi kızıma alternatif isim bulalım tatlı teyzeleriiii:):):):)
canım gözün aydın yahuuu sen nerelerdesin bakiimmmselam kızlar çok güzel bugün her şey hepimiz iyi görünüyoruz ve herkes burda.Fundacım gözün aydın canım.Mervecim benim ikili test sonucumu dün öğrendim doktor iyi dedi rahat bi nefes aldım sonunda.Ense kalınlığımızda normal di zaten.Fb -HCG değerine bakıyonuz siz cinsiyet tahmininde benim ki 91.80 çıkmış ama
canlarım dün doktorumuza gittik..243 gr. olmuş kızımm:):) çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor amcamız..tıpkı fundamın Tanemi gibi o hareketli hafif şımarık kızımın yerine daaha sakinn kızım gelmiş..artık hareketlerini hissediorum ve inanılmazzz şaşırıorum..bu arada mervecim 1 kilo almışım tatlım..
amin canım amin sen merak etme ervanurdur o minik kırpınmalarıdır annesi artık yavaş yavaş zamanı gelicek 19-20 haftadan sonra tamamdır tam kıpır kıpır olucaklarGUALİTY: BEE009 :HOŞ BULDUK CNM AMİNNN SAOLUN CÜMLEMİZİNKİNİ RABBİM KORUSUN KUSURABAKMAYIN KIZLAR NET BAŞINDA DEGİLDİM YAZILARA CVP VEREMEDİM ÖZÜR DİLERİMBU ARADA DÜN BENİM ERVAM KIPIRDADI BEN YANNIŞ HİSSETMEDİYSEM EGER OYSA MÜKENMEL BİR ŞEY TAM NET HİSSEDİLMİYOR AMA SANKİ İÇMDE KELEBEK VARMIŞ GİBİYDİ:kedi::kedi::kedi:MAŞALLAH ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE DATTIRSIN AMİNN
slm kızlar ben geldim herkes nasıl bakalım..????
hoş geldin cnm maşallah bu gün herkes pozitif nazar degmesin sen nasılsın cnm ?
amin canım amin sen merak etme ervanurdur o minik kırpınmalarıdır annesi artık yavaş yavaş zamanı gelicek 19-20 haftadan sonra tamamdır tam kıpır kıpır olucaklar
nasılsınız filiz hanımcım nerelerdesiniz yahuuu
depresyondan yeni çıktım ne olsun işte aileme çok alıştım evde tek kalınca koydu birazsempatiksalakcinni
artık negatif düşünmek yok
bak ailesi toprakta olanlar var
uzaktada olsalar sağlıklılar
yaşıyorlar
ve senin ailenler
bunu düşün
kocacığına kavuştun mı canım geldimi
amin canım amin sen merak etme ervanurdur o minik kırpınmalarıdır annesi artık yavaş yavaş zamanı gelicek 19-20 haftadan sonra tamamdır tam kıpır kıpır olucaklar
nasılsınız filiz hanımcım nerelerdesiniz yahuuu
iyiyim cannım nasıl olsun yavaş yavaş hazırlık yapmaya çalışıyorum bizim kıza
Oyyy teyzesiiii, çok teşekkür ederiz:)))kuzumaaa kocamannn olmuşşş:):):)
güsel kızımmm spasağlammm maşallahh...annesi birazcık endişelendi ama geçti değil mi fundamm..herşey yolundaa ben eminimm taşşşş gibi yeğenim benim soktorunun söylediklerine çoooooooooookk sevindim öpüorum...
Aralma cım,selam kızlar çok güzel bugün her şey hepimiz iyi görünüyoruz ve herkes burda.Fundacım gözün aydın canım.Mervecim benim ikili test sonucumu dün öğrendim doktor iyi dedi rahat bi nefes aldım sonunda.Ense kalınlığımızda normal di zaten.Fb -HCG değerine bakıyonuz siz cinsiyet tahmininde benim ki 91.80 çıkmış ama
allah ayrımasın cnmgeldi canım zaten bir gün yoktu evde cumartesi yine nöbetçi asker olunca nöbetleri bitmiyor
evet ya mükemmel birşey gerçeken allah bozmasın:kedi::kedi:ama çok tuaf bir şey gerci tam hissedemiyorsun daha çok küçük inş mervecim seninde dedigin gibi 19-20 lerde inş daha çok hareketli olur mükenmel bir şeyy zemuszemuszemuszemuszemuszemus
:))maşallah cnm ben daha hiç bir şey yapmadım biraz daha büyüsün gerci teyzeleri örgü manyagı onlar biz her şeyini yapcaz az daha bekle diyorlarr ilkkız benimki olcak ya rabbim izin verirse inş o yüzden herkeste ayrı bir telaş varropuyorumnanaktan
kızlar ya türk kahvesi içmek zararlımıdım canım çok istiyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?