kızlar ya türk kahvesi içmek zararlımıdım canım çok istiyor yaaaa
ezgim hoşgeldin.. olgunlaşıyo artık miniş annesi.. maşallah.. ben ne zaman hissedicem şu tekmeleri ya... sen neden derin isminden vazgeçtin tatlım..
canım gözün aydın..
aminn canımm hepimizinkini korusun Allahım bize bağışlasın...canım maşallah minnoşun iyi büyümüş rabbim nazarlardan saklasın. benim kızım çok hareketli teyzesi özellikle sırt üstü yattığımda çok hareket ediyor. bu rada senin minnoşa isim konusunda yardım edelim bir kaç isim söyleyebilirim. biz ceren yadda tanem koymayı düşünüyoruz . defne ikraa, hira, asya, bide azra isimleri hoşuma gidiyor..
ayrıca onu yerim ben yaaa
çeyrek kilo ayyyyy bi paket sana yağı kadar olmuş kuzummmm yeğenim teyzesinin miniği
ya kızlar ben sizin çocuklarıda çok seviyorum içimde kıcaman bi sevgi yumağı oldu maaşallahkaydirigubbakcemile2
allah ayrımasın cnm
cnm bildiğim kadarıyla günde bir taneye izin var ama yanında sigara yok dimiklava:
hoşbulduuukkkkkkkk canımmm nasılsın bakiimm...
en kısa zamanda hissedeceksin kuzum hiç merak etmeee sen..
ya bugün bi kadın çıktı quantum isim analistiymiş aklımı karıştırdı benimmm tereddüt ettim bende
aminn canımm hepimizinkini korusun Allahım bize bağışlasın...
maşalllaahhh kızınadaa boncukk demek çok kıpırdıor bu bıcırıklarla işimiz var bence:)
tatlımm bu söylediğin isimlerr çok güsell ama neredeyse herbirinii bi arkadaşım koyuyorr..
tanem çok güsell ama tamamenn fundamın kızıyla özdeşleti artıkk, sende koymayı düşünüormuşsun bi küçük yeğencik tanem daha gelior dmeekki:))
hira merveciğimden olan yeğenimn adı o da onunla bütün:):)
kapıldı hepp güsel isimler güzel kızlarıma biz biradaha düşünelimm benimkine artık:):)
ama çok teşekkür ederim düşündüğün için..
bişe değil canım benim kızda geçen hafta perşembe günü 177 gr dı çok merak edeyorum kız diyorum ama tam belli değil biri kız biri erkek dedi biz kız diye seviyoruz
aminn canımm hepimizinkini korusun Allahım bize bağışlasın...
maşalllaahhh kızınadaa boncukk demek çok kıpırdıor bu bıcırıklarla işimiz var bence:)
tatlımm bu söylediğin isimlerr çok güsell ama neredeyse herbirinii bi arkadaşım koyuyorr..
tanem çok güsell ama tamamenn fundamın kızıyla özdeşleti artıkk, sende koymayı düşünüormuşsun bi küçük yeğencik tanem daha gelior dmeekki:))
hira merveciğimden olan yeğenimn adı o da onunla bütün:):)
kapıldı hepp güsel isimler güzel kızlarıma biz biradaha düşünelimm benimkine artık:):)
ama çok teşekkür ederim düşündüğün için..
evetttt teyzesiii 250 grrrr:):):):)
5 adet yumurta kadar işteee:):)
bende aynı şekildeyimmmm sanki birsürü çocuğum olacak gibi..
aferim akıllı anneye şimdi oldu işteeeamin canım allah ayırmasın kimseyi eşinden evladından.
Gece hayatım bitti
Kadehi yere attım
Beni kutlamalısın
Sigarayı bıraktım ..... yok içermiiyim kıyarmıyım kuzuma hiç teyzesiii
kızlar hadi hepiniz bana gelin bol köpüklü kahve yapayım sizlere dedikodu yapalımmmmmm:kedi:
ezgi saçmalama
sanki sende koymak istersen koy yani
sende benim gibisin bende koymam kimsenin kini ama
sen benimkini koyabilirsin cicim
aferim akıllı anneye şimdi oldu işteee
ay ben hiç sevmem ki kahveyi ama olsun şebnem canımı karpuz çektirdi
bende bir dilim karpuz istiyorum o zaman evde varsa tabi
tık tık aç kapıyı ben geldimmmm
bencede kimsenin içinde kalmasın biz sonuçta bebeklerimizi kolay elde etmedik belki benim bir tane olacak hiçbirşeyini eksik etmemeye içimden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyorum herşeden hevesimi alıyorum kim ne koyarsa koysun benim canım ne istiyorsa onu yaparım......
ya öle diyosunda
mesela en kuzenimin halasının kızı
benim beğendiğim bi isim vardı onu koymuş nası koyucam ben onu şimdi
istemem mesela ben
heee sen topik için mi kasdettin topik içinse ya birbirmize örnek olsun diyede o isimleri koyuyoruz listeye bak sevgiyle benim dila mesela
ama ben başka isimlerde bakıyorum kafam karışık bak sende hirayı seviyormuşsun
bende seviyorum yazmıştım listeme ama eşim olmasın diye
olsun diye diretsem olsun derde ne bileyim
gel buyur şekerim evde hakiki ceyhan karpuzu var annemler gelirken geritmişti ......
evet aile içinde bende koymak istemem de topikde konulabilir yani . tanem mi ben hamile bile değildim eşim çok istiyordu. hirayıda 1 senedir direttim koymam dedi bide asya'yı. şimdilikde ceren yada irem olacakmış gibi duruyor . üniversitedeyken kızıma mavi ismini koycam derdim.
topikte olabilir tabide sen msjını biraz sert yazmışsın kimseyi takmam falan diye yani takmazsın koyarsın ama ne bileyim ölede düşünme yani.....katı olma bu kadar.....
ya hirayı benimde eşim istemiyor neden ki anlamadım bende gayet güzel bir isim mesela
dila mı hira mı dediğimde herkes dila diyor
topikte olabilir tabide sen msjını biraz sert yazmışsın kimseyi takmam falan diye yani takmazsın koyarsın ama ne bileyim ölede düşünme yani.....katı olma bu kadar.....
ya hirayı benimde eşim istemiyor neden ki anlamadım bende gayet güzel bir isim mesela
dila mı hira mı dediğimde herkes dila diyor
ezgi saçmalama
sanki sende koymak istersen koy yani
sende benim gibisin bende koymam kimsenin kini ama
sen benimkini koyabilirsin cicim
canlarım dün doktorumuza gittik..243 gr. olmuş kızımm:):) çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor amcamız..tıpkı fundamın Tanemi gibi o hareketli hafif şımarık kızımın yerine daaha sakinn kızım gelmiş..artık hareketlerini hissediorum ve inanılmazzz şaşırıorum..bu arada mervecim 1 kilo almışım tatlım..
kızlarr hepinizden yardım istiorum ben bi takım şeylerii kafaya takıp derin isminden biraz uzaklaştım hadi kızıma alternatif isim bulalım tatlı teyzeleriiii:):):):)
güselll wallahi bebeğimmm....kuzumm ben çok hoşlamam öyle aynı olsuunn ama elbette çok istenirse karşı tarafa söyleyerek yada onunda kalbini hoş tutarak konulabilir tabi..
ya kızlar pelin nasıll??
peliiinn senin ismini koyabilir miyimmmm???
Ezgiiiiiiiiiii....
Ekiiiiiiiiiiiiiinnnn:)))
Bak isminle de uyumlu:))) Ben kız olursa ekin istemiştim, Ekin kültür, edebiyat demek, ikinci kız olursa ben de koyucam:)))
kuzumm ben çok hoşlamam öyle aynı olsuunn ama elbette çok istenirse karşı tarafa söyleyerek yada onunda kalbini hoş tutarak konulabilir tabi..
ya kızlar pelin nasıll??
peliiinn senin ismini koyabilir miyimmmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?