evet benim ismimde bi tepeden gelio onun isminde bi tepe bi dağ ismi olsun hemde ne kadar manalı yerleşdeki ne kadar anlamlı dağ tepe isimleri ama eşim işte beğenmedi tövbe tövbe :)))bencede çok güzel bir isim özellikle çok anlamlı
eğer gönlünden hiira geçiyorsa insanlara seçenek sunma hira mı dila mı olsun diye canım,
bu olcak de olsun bitsin,
kızlarımın ikisinin de ismini ben koydum,iyiki de öyle olmuş..
huu huuu fıstıkların annesii nasılsın bakalım sen bana hep uğruyorsun ben seni ihmal ettim bu aralar değil miiiii harrycimmm
pelin ismide güzel içine sinen bir isim olsun ama mutlaka . benim üst komşum da kaynanasından çekiyor isim konusunda oğlu olacak rüzgar toprak istiyor kaynansı kadını deli ediyor. kocasının ismini koyacakmış. kız ne zaman kaynansıyla bir araya gelse düşük tehlikesi geçiriyor çocuk rahim ağzına kaddar geliyor
senin şu mavi ismide nerden gelmiş aklına küçükken :)
canım merak ediyorum seni,takip ediyorum müsait oldukça kendi heyecanlarım aklıma geliyor hehhe
ama öyle bir sitemim yok canım,
siz iyi olun,ben takip teyim kaydirigubbakcemile
allah allah ya yaaaaa deli olucam böle tiplere koymasın kızda
koyarsada ortadaki ismi kendi istediği isim koysun okulda hep
a.mehmet yılmaz diyolar mesela ilk isim sölenmiyo
kendi istediği isimlede hitap etsin
eşi ne diyo bari
kuzumm ben çok hoşlamam öyle aynı olsuunn ama elbette çok istenirse karşı tarafa söyleyerek yada onunda kalbini hoş tutarak konulabilir tabi..
ya kızlar pelin nasıll??
peliiinn senin ismini koyabilir miyimmmm???
mavi rengini çok seviyorum bilmem güzel kız ismi olurdu bence de benimki bu sefer yok kırmızı koyalım der
şu tontiler ne yapıo yahuu maşallah onlara yaa
nasıllar şimdi ne kadarlık oldular
salakmıdır nedir yaa tövbe tövbeeee...allah yardımcısı olsun arkadaşınıneşi çok anlayışsız anneci biraz kaynası tuturmu reşat koyacam diye sinir oluyor kadıncağız ama eşine rest çekti hele bir reşat olsun seni boşarım diye ve boşarda çünkü kadını o haddeye getirdiler
İsmim diye söylemiyorum ben çok severim kendi ismimi :) Çok sevinirim hatta kızına "Pelin" ismini koyarsan olumunekankayizsmile
canım 10 aylık oldular,
biri sakin ve inatçı babası gibi,
biri benim gibi deli kuduruk,uğraşıyoruz işte,
sağlıkla darısı başınıza hepinizin inş..
bişey sorucam canım,
şimdi yeni yasa dolayısıyla iki embriyo transfer edilmiyor mu?
İsmim diye söylemiyorum ben çok severim kendi ismimi :) Çok sevinirim hatta kızına "Pelin" ismini koyarsan olumunekankayizsmile
oy yerim ben onları ya zıt karakterler olması ii ilerde daha ii anlaşırlar zıt kutuplar birbirini tamamlar mantığıyla maaşallah onlara
cnm eğer 35 yaş üstüysen yada
3 kez denediysen ve tutmadıysa
tek embriyo transferi oluyor...
türkiyede tabi..
cnm gazdan anlamadın sen onun kığırdanışını hem sendeki gazın homurtusu onuda rahatsız etmiş olabilir biliyosun o içeriyi full fuyuyor sıkma sen canınSabahtan beri bayağı gaz var, oğlanda hareket etmedi hiç. Ya da ben gazdan anlayamıyorum. Ara ara kramplar giriyor sağdan, soldan. İştahım da yok, abuk subuk şeyler yiyesim vardı bütün gün.
Üstüne de az önce kötü bir haber geldi. Eşimin teyzesi vefat etmiş.
Canım sıkıldı şimdi akşam akşam... Eşim yarın arabayla Ankara'ya cenazeye gidecek. Aynı gün dönecek. benim aklım kalacak onda. Huzursuz oldum.
canım durum bu ama dondurlmuşların yasadan önceyse daha farklı bir prosedür olabilir diye biliyorum yanlışta olabilir serdar beyler bilir ama doğrusunu sitesine yaz istersenanladım canımm,
çünkü bazı ikiz hamileler de görüyorum da,
nedir işin iç yüzü dedim..
Ben de istiyorum bi daha,
dondurulmuşlarım var,
kendimiz beceremezsek yine,gidicem Serdar Beye
Yaw kızlar benim ismimi düşünen yok mu? Bak kıskandım şimdi, halbuküsü Bilge de güzel isimdir:))))
canım durum bu ama dondurlmuşların yasadan önceyse daha farklı bir prosedür olabilir diye biliyorum yanlışta olabilir serdar beyler bilir ama doğrusunu sitesine yaz istersen
ayrıca dmein senin yazdığın bi topikte isim buldum güzelmişş
nağmeeeee
Sabahtan beri bayağı gaz var, oğlanda hareket etmedi hiç. Ya da ben gazdan anlayamıyorum. Ara ara kramplar giriyor sağdan, soldan. İştahım da yok, abuk subuk şeyler yiyesim vardı bütün gün.
Üstüne de az önce kötü bir haber geldi. Eşimin teyzesi vefat etmiş.
Canım sıkıldı şimdi akşam akşam... Eşim yarın arabayla Ankara'ya cenazeye gidecek. Aynı gün dönecek. benim aklım kalacak onda. Huzursuz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?