şekerim bir tekstilci olarak tek söyleyebileceğim tekstil kadar pis bir meslek yoktur her türlü şeyi bulabilirsiniz bebişlerinize aldığınız hatta tekstil adına ne alırsanız alın yıkamadan sakın kullanmayın!!!1
yok cnm yapılmıyor ama dediğin gibi vitamin düzeylerine bakma ve bakılması şart sorucam kesinlikleYa bende size de her ay kontrolunuzde idrar testini yapiyorlar sanmistim.. galiba Funda mi yazmisti pretty den sonra hemen gidip test yaptircam diye o zaman sasirdim iste aa her ay yok mu diye..
Bilmiyorum ama burdaki rutin uygulama idrar testi, tansiyon- kilo olcumu, doppler le kalp atisini dinleme, dr teyzenin karnimizi elleriyle minciklayip olcum yapmasi, eger isterse vitamin duzeyini kan testiyle kontrol etme.. o kadar... BIr sorun isterseniz neden TR de her ay yapilmiyormuss..
saol tatlım hoşbulduksohbetiniz bol olsun kızlar ben geldim
ay yıkadık ama keşke bu nikel vs gibi dediğin gibi bebeğin ağzıa gidicek bi çok malzemenin pisliği yıkanınca çıksaBocukcumm evet yikamadan aslaaaaa.... Ama bu cit citlarin, dugmelerin icinde nikel varmis. Bebekler agzina goturmesin diye yazmislar. Simdi acaba nikel bebegin agzina goturunce mi tehlikeli yoksa tenine degince mi? Boyalarda tene temas yeterli ama nikel de nasil bir fikrin var mi?
Siz beni en iyisi kendi halime birakinsempatiksalakcinni
Yok organik beslenme, yok makyaj, yok cimle beslenen inek- misirla beslenen inek, yok yikanabilir bebek bezi, yok BPA, yok cit citlardaki nikel derken..... benim kafa zaten karisik bir de sizinkileri karistiryorummm...
kızlar herkese iyi akşamlar:))
isim konusunda karar veremeyenlere bende kendi ismini öneriiim ESRA :) ama bence EZRA ismi daha güzel ve anlamıda: çok güzel konuşan demek.
bebişlerimizin kıyafetlerini yıkamadan giydirmicez tabiki ama bende bir tavsşyede bulunayım iç takımların body lerin etiketlerini mutlaka kesin.cildini tahriş edebiliyor.
bilgeeeee...Ezgiiiiiiiiiii....
Ekiiiiiiiiiiiiiinnnn:)))
Bak isminle de uyumlu:))) Ben kız olursa ekin istemiştim, Ekin kültür, edebiyat demek, ikinci kız olursa ben de koyucam:)))
bende çok sevinicem pelin koyarsam sen izin verdiğin için ayrıca mutlu olumİsmim diye söylemiyorum ben çok severim kendi ismimi :) Çok sevinirim hatta kızına "Pelin" ismini koyarsan olumunekankayizsmile
başınız sağolsun..hiç endişe etme sağ salim giidip gelicek eşin ikna edebilirsen 1 gece kalsın istersen o zaman daha rahat edersin..Sabahtan beri bayağı gaz var, oğlanda hareket etmedi hiç. Ya da ben gazdan anlayamıyorum. Ara ara kramplar giriyor sağdan, soldan. İştahım da yok, abuk subuk şeyler yiyesim vardı bütün gün.
Üstüne de az önce kötü bir haber geldi. Eşimin teyzesi vefat etmiş.
Canım sıkıldı şimdi akşam akşam... Eşim yarın arabayla Ankara'ya cenazeye gidecek. Aynı gün dönecek. benim aklım kalacak onda. Huzursuz oldum.
ben hastayım bilge isminedeeeYaw kızlar benim ismimi düşünen yok mu? Bak kıskandım şimdi, halbuküsü Bilge de güzel isimdir:))))
patlyci teşekkür ederiz ilgine..Herkese Merhabalar;
Mervecim size de iyi aksamlar;-))
Dun aksam Funda nin mesajindan sonra bir suru sey yazdim ama gonder tusuna basinca site meger bakima girmisdelikafaduldendelikafadulden Deli ettiler beni;-)) Tabi siz uyurken bakim yapmalari normal ama tam da benim mesaj yazicagim ana denk geldi..
fundacim masallah minik zencime;-)) Kocaman olmus masallah. Saglikla kucagimiza da aliriz ins..
Ezgicim. epeydir yazmadin ben de merak etmistim seni ve kucuk hanimi.. Masaallah o nunda sagligi yerindeymis.. Ya biz ne kadar uzulsekte, endiselensekte onlarin icerde keyifleri yerinde;-))
Aralma; gozun aydin canim. Cok sukur temiz cikmis sonuclar...
Boncuk; bizim burda Turk arkadaslarinin iki kizi var. Buyuk olan Diyar kucuk olan Dila Mavi. Ama kucugu herkes Mavi olarak cagirdigi icin Dila denilince bakmiyo edepsiz;-))
Pelincim, basiniz sagolsun. Esinin yolu acik olsun, sen de tel acip surekli kontrol edersin yolda..
Devam edicek....
kızlar herkese iyi akşamlar:))
isim konusunda karar veremeyenlere bende kendi ismini öneriiim ESRA :) ama bence EZRA ismi daha güzel ve anlamıda: çok güzel konuşan demek.
bebişlerimizin kıyafetlerini yıkamadan giydirmicez tabiki ama bende bir tavsşyede bulunayım iç takımların body lerin etiketlerini mutlaka kesin.cildini tahriş edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?