2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

patlycim bana günaydın saa ii geceler
walla benimde içime senin oğlun olacakmış gibi doğdu hatta listede bebek tickerları koyarken sana oğlan koymuştum bi kere sonra dedim nerden uydurdun merve kız hiç baktırmadı ki bakalım hayırlısı

eğer oğlansa ben kızımı sana vereyim bari topikteki damat adayım topikten ayrıldı ama bi dakka o zaman amerikaya gelin mi göndermiş olucam bebeğimi bi düşüniiimmm bari :)))

kızlar ya üniden arkadaşım aradı sabahın körünce
eşi doğumda şu an çok heycanlı herkesi arıyorum sıkıntıdan diyo
gece iki buçukta girmiş kızcağız
allah bir avazda kurtarsın ay ne heycanlı ya

bi an aklıma geldi öle günler gelicek ki
bi bakıcaz birimiz aramışız yada topiğe yazıyoruz
KIZLAR BEN DOĞUMA GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN

ayy yazarken bile tüylerim diken diken oluyor yaaa süper birşey değil mi...

AH ah bir gelse ogünler hayırlısı ile herşeyden önemlisi . ama ne bilim ya buğün bende duygusallık var herşeye ağlamam geliyor hayırdır diyelim

kızlar günaydın.. ben pek iyi değilim bu sabah.. çok halsizim.. kalbim çok hızlı atıyor... sanırım biraz susuz kaldım.. zaten tam bayılıp hastaneye gidip serum yeme zamanındayım.. her sene bu zamanlar bi serum yiyorum.. umarım öyle bişiy olmaz bu sefer.. ama ciddi kötüyüm..

AH ah bir gelse ogünler hayırlısı ile herşeyden önemlisi . ama ne bilim ya buğün bende duygusallık var herşeye ağlamam geliyor hayırdır diyelim

hayırdır cicim
nie öle oldun
ama emin ol zaman zaman hepimizde oluyor bu durum bende de öle oluyor bazen bi reklam çıkıyor hoopp başlıyorum ağlamaya

canım geçmiş olsun. kendini biliyorsun lütfen önlemini erken al. elinden suyu düşürme ve meyveye yüklen. seni ciddi kurtarır. çok geçmiş olsun.

ay aynen öyle olacak değilmi. sonra artık bisüre yazamayız herhalde:))
buarada doktorlarınız normal doğummu sezaryanmı diyorlar. yani tüp bebekte pek normal doğum olmaz diyorlar bu doğrumu. benim doktorum daha erken konuşmak için dedide.merak ediyorum. ben normal doğum olsun çok istiyorum.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi sopa gelicek he
bende kansermiyim diye pet ct çektirme zamanımdayım diye mi düşünüp takiim kafama
sakın bunları yapma
sıcaklar yağmurlar bilmemne derken
hava adamı manyak ediyo sen şimdi ayaklarını uzat
yanınada bi bardak suyunu al yavaş yavaş yudumla olur muuuu sakın bıraka kendini
hem öledüşünürsen öle olur diyen siz değilmiydiniz bana

cnm kıymteli bebek meselesi var ama senin durumun eğer normal doğuma müsaitse çatın bebeğin kafa ölçüsü vs.. normal doğum istediğini belirtirsin..benim kesin sezaryen zaten olmasaydıda ben normal doğumu yapabilecek bir yüreğe sahip değilim acısından değilde onun o belirsizliği beni delirtir evde doğururum allah korusun

Ben normal doğum istiyorum. Kısmet olursa, herşey yolunda giderse sonuna kadar deneyeceğim. Doktoruma da söyledim. O normal doğum taraftarı zaten ama tabi ki de bebeğimi ve beni riske atmsk ta istemiyor. Biraz kararsız kaldı. Ben de dedim ki "gününü bekleyelim, suyum gelsin, sancılarım sıklaşsın, hastanede karar veririz. Çatım dar, bebek streste olursa zaten ben de inat etmem ama rahim güzel açılır, bebek te yola girerse neden olmasın"
Daha önce de yazmıştım, hiçbirşeyi doğal yaşayamadım, eşimle bir keyif anında yapamadık, soğuk laboratuvar ortamında oluştu bebeğim. Öncesinde aşılamadır, ilaçtır, ameliyattır öyle geçti zaten. 16 yaşımdan beri pko ile uğraşıyorum, normal bir kadın gibi hissedemedim hiç. Allah kısmet ederse hiç değilse doğum normal olsun istiyorum o yüzden.

Merve'cim dün akşam 1 porsiyon iskender, 1 tane de magnum yiyince oğlan nihayet hareketlendi aklinialirimsmile
Eşim de şimdi aradı, varmışlar Ankara'ya. ben asıl akşam için endişeliyim. Cenaze ikindide, 6-7 gibi ancak çıkarlarsa yola geceyarısı gelir. Sağ salim gelsin de... saat önemli değil.

anladım canım. hayırlısı diyelim.
buarada benim 3günde bir proluton devam ediyor. kontrolüme kadar.
ayyyy nalannnnn o ne fena bir iğne yaa bebek için süper bak ama insanın kaçalarını nası yakıyo dimi oturamıyorsun üstüne bak benim biteli 1,5 ay oldu amaaaa hala bir an iğne baıtyo popoma nası acıyo minikler ii olsunda bunada razıyız ne zaman senin bir daha ki kontrol
ay haklısın şekerim dediğin gibi herşey yolunda gidip açılma yeteri kadar olursa zaten doğum 5 dk lık iş kolay kolay çıkar dikiş bile atılmaz belli ama bilinçli bir ane olman güzel bebeği tehlikeye atıcak kadar normal doğumda diretenlere bir anlam veremiyorum açıkçacı ben
amanınnnnn kaan kendini dinlenmeye almış demek annesi senin o koca gaz seslerinden bebeişim ne yapsın uyuyayımda duymamayım demiştir.....
ee ağzının tadınıda biliyormuş demekki bu minik :))

eşin bi gece kalsamıydı aslında sabah çıksaydı yola hiç dinlenmemiş olucak

Yarın işe dönmesi lazım, arabada 4 kişi olacaklar, kardeşi de kullanır gelirler. Ben iyice evhamlı oldum galiba, hep kötü düşünüyorum sonra da kızıyorum kendime. Bana kalsa 5 dk ayrılmasın yanımdan :)
Ben Kaan'I okula falan nasıl göndericem onu hiç bilmiyorum akannehir

canım bende aynen senin gibi düşünüyorum. normal doğumu çok istiyorum. herşey yolunda giderse sonuna kadarda istiycem. ama riske atmamda tabi. sanki normal doğum olursa içim tertemiz olacak sezaryanla bu süre uzuycakmış gibi geliyor ee birde doğumdan sonra ameliyat sıkıntısıyla değilde biranönce bebeğimle ilgilenmek istiyorum:)

işte o konuyu sakın açma
ona gelene kadar geçen gün grümcemin bebeğini sevmey diye yalovaya gittik ya
çıktık bahçeye çime battaniyesini serdik berrak'ı yatırdık seviyoruz diğr yeğenlerde boğuşuyor koşuşturuyor ay ben nası telaşlıyım çocuğa doğru koşmayın üzerine düşersiniz diye görümcemde bi iki kere dedi ama nafile

aman hepsi nası seviyo berrak berrak diye başından ayrılmıyorlar ama zor yani

düşünsene millet gelicek elini yıkamadan falan ayyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…