canım bende aynen senin gibi düşünüyorum. normal doğumu çok istiyorum. herşey yolunda giderse sonuna kadarda istiycem. ama riske atmamda tabi. sanki normal doğum olursa içim tertemiz olacak sezaryanla bu süre uzuycakmış gibi geliyor ee birde doğumdan sonra ameliyat sıkıntısıyla değilde biranönce bebeğimle ilgilenmek istiyorum:)
şiişşşşttttt sezaryene la delikafaduldenf atmayın zorunlu sezaryen olmak zorunda olanlar var aranızda bi keremmmmm :))))
mervecim proluton berbat bir iğne. ama neyapalım meleklerimiz için değer.
aslında benimde 12.haftada bitmesi lazımdı. ama doktorum hergün vurulduğum progynexi kesti. her ihtimala karşılık 3günde bir prolutona devam dedi. sadece iğnelerin ikisini birden bırakmadan kaynaklanan bir riski almak istemediği için. yoksa benim transferimin 15.günü lekelenmem olmuşt. onun dışında çok şükür birdaha sıkıntım olmadı. yani iğneler sadece tedbir amaçlı.
canım sen iğneleri bıraktıktan sonra hangi ilaçlara devam ettin?
canım benim laf atarmıyım hiç. bebişlerimiz bizimle olsunda aslında nasıl olursa olsun:))
benim bukonuya takılmamın nedeni benim prof.dr. araştırdım hep sezeryan yapıyor. çünkü kongreleri vs. çok yoğun oyüzden programlı olsun diye önceden gün veriyor. ben buyüzden normalmi sezeryanmı diye soruyorum daha erken konuşuruz diyor beni sinir ediyor. ondan yani elde edemiyeceğim bir fırsat diye üzüldüğümden:)))
yoksa sonuç aynı:))
cnm ben iğneleri bıraktıktan sonra
günde bir tane elevit vitanin hapı içinde tüm alfabenin vitamini var resmen
günde bir tane gyno feron demir hapı
onun dışında hiç balık yiyemiyorum cevizdende bıktım diye günde bir tane balık yağı
ve geceleri kramplarım oluyor diye günde 3 sefer magnezyum sulandırılanlardan
başkada bişey yok ama daha ne olsun dimi
şimdi birde şebnemle sütten nefret etmemize rağmen süt içmeye başladık
pelinden özendim bende günde bir litreye yakın içiyorum dedi e malum şimdi benim rahim alınırsa erken menopoz demek erken kemik erimesi demek süt depolamak lazım
onun dışında da her akşam şebze yemeği bol salata hergün ya cacık ya ayran mutlaka ara öğünlerde meyva yiyorum cevizden falan sıkıldım artık
vitamin ve demir hapımız aynı.
süte gelince süte bayılırım. sabah akşam birer bardak mutlaka içiyorum. ki günde birkase yoğurtta yiyorum. meyve sebzede aynen senin gibi hiç aksatmıyorum.
sadece balıkyapı hapını iyi düşünmüşsün ben balığı çok severim. malum sıcaklarda enfazla 15günde bir olabiliyor. (oda dışarda olacak). yani yeterli değil buda. ama balık yağı hapını bende kullanayım bak iyiki paylaşmışız. zemuszemus
mervecim gene döktürmüşsün.. ya benim baş dönmem var biraz.. tansiyonum 8-5 çıktı.. düşmüş biraz.. sanırım tuz kaybından.. başımı da ağrıdı o yüzden.. o yüzden çok ekrana bakamıyorumm.. ara ara girip okuyorum.. yorum da yok bugün benden.. öpüyorum sizi...
bu arada ben kendi kendime takılıyorum topikte kimse yok hahahahaha hihoyyyt
ben geldim meraklı gibiii sempatiksalakcinni
o çizelgeyi nasıl becerdin ne kadar uğraştın ona bakıyordum vallaha
maşallah sana kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?