2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kalp atışı dinleme cihazı varmış biliyomusun ezgi bulmuştu galiba goggledan keşke alsak ondan walla istediğin zaman koy dinle

rahat olmazsak bebeklerimizde mutsuz olur bunu düşünüp rahatlamalıyız

kalp atışı dinleme cihazı varmış biliyomusun ezgi bulmuştu galiba goggledan keşke alsak ondan walla istediğin zaman koy dinle

rahat olmazsak bebeklerimizde mutsuz olur bunu düşünüp rahatlamalıyız

evet okumuştum yazdıklarınızdan, aslında pahalı bir şey değilse alabiliriz.

kızlar ben nedense çok tedirginim yaa boş gebelikse diye dualarınızı bekliyorum bir de benimkisi 3. gün transferi ve 2. kalite olduğundan çok korkuyorum merak ettiğim kalitesi tutunmayı mı zorlaştırıyor yoksa içeride de sıkıntı olabilir mi. bir de 12. gün değerim 195 14. gün 371 sizce nasıl çok artmamış 2 günde değil mi

saçmalama gayet güzel artmış daha ne olsun cicim o endişe hepimizde vardı kalp atışını duyana kadar olucak bunlar ayrıca benimde embriyom 2. kaliteydi ama 5. güne dayandı ve son gece iyileşti ama ben o zaman sormuştum 2. kalite embriyo ile hamile kalan çok insan var önemli olan sana tutunması senin şimdi kendine çok ii bakman lazım artık görev bebeğinde sana ii yapışıcak başka çaresi yok yoksa teyzesi onun totsunu ısırırhihoyyyt

sağol canım içimi rahatlattın Allah razı olsun ne bileyim zor kavuşuyoruz bebeklerimize bi de olumsuz olsun istemiyoruz bir sürü sıkıntı çektim yenisi olsun istemiyorum rabbime çok dua ediyorum bakalım hayırlısı olsun

hem biliyomusun sana bişey söliim artık bu telaşın hiç bitmicek çünkü bak ben kalp atışını duydum ama ya bi daha ki kontrolde kalbi atmazsa diye endişe ediyorum allah korusun hepimizin bebeklerini

sen sakın sıkma canını hamilelik telaşı annelik endişesi bunlarşu bebeklerimizin ikili testleri üçlü testleri bi ii olsun içimizde oynadıklarını hissedelim o zaman rahatlicaz

gizemli canım nasıl 2. kalite iken sonra toparladı yani iyiye mi gitti demek istedin bir de nasıl 5. güne beklediler 2. kaliteyi

geçicek inşallah ya bende de hem bulantı hem yanma bi tek yediğim malta eriği onlar karın doyarmı nolcak bizim bu halimiz bebeğimi besleyemiyorum diyede üzülüyorum bu sefer

canım doktora sordum kendinizi yemek için zorlamayın dedi zaten ilk üç ayda yediklerimiz bebişlerimize yaramıyomuş o yüzden kendinizi hiç sıkmayın diyolar bide ben yatış şekli ile ilgili sordum şu anda fasulye kadarlarya onlara zarar vericek bi durum yokmuş malum minicik şeye yatarken nasıl zarar verebilirizki ama şu ultrason olayı benimde içimi yiyiyo utanmasam hergün bebiş ordamı değilmi diye kontrol ettirirdim heleki angeldan sonra korkar oldum ya kalbi durduysa ya şu olduysa ya bu olduysa hergün yeni bi şey icat ediyorum bebişler doğmadan kafayı yemesek iyidirsempatiksalakcinni

gizemli canım nasıl 2. kalite iken sonra toparladı yani iyiye mi gitti demek istedin bir de nasıl 5. güne beklediler 2. kaliteyi

bak şimdi ilk gün 9 taneydi hepsi döllendi
2 gün 2 tanesi birinci kalite diğerleri ikinci kalite dediler
sonra 8 tane kaldı hepsi ikinci kalite ama içlerinden iki tanesi 1 kalite olma yolunda ilerliyo bölünmeleri böle giderse 1. kaliteye dönüşebilir 5. güne dayanır dediler
1 taneis sabretti gelişti dayandı son güne kadar hep ikinci kalite ama birinci kalite olmaya yakın dediler

bide bizim merkezin embriyoloğu çok titizmiş bu konularda herkes onun 2. kalite dediğine diğer merkezler yıldızlı birinci kalite der kadın çok titiz dediler bende çok yıprattım kendimi tutmicak diye benim transferim sorunlu geçti istemiyorum onu ikinci kalite zaten diye ağlayarak haykırdım ama meğer meleğim son günde hızla bölünmüş üzmedi annesini
bana 2. kalite embriyo yok aslında önemli olan uymusuz rahim ve uyumsuz embriyo dediler yani önemli olan senle meleğinin uyumu 3. kaliteyle bile hamile kalanlar gördüm ben burda korkma olur mu cnmcım

aynen ben de o arkadaşın durumunu okuduktan sonra çok çok üzüldüm ve korkar oldum inşallah olmaz iyiyi düşünmeye sevk ediyorum kendimi ama malesef olmuyor

çok sağol canım snei uzun uzun yazdırıp yordum benimde 6 yumurtam vardı 3ü döllendi sadece ilk başta 1i birinci kalite idi sonra onda da fragmantasyon başlamış o yüzden 2. kalite dediler zaten yaşımdan dolayı tek transferdi o da onu transfer ettiler 2. kalite 8 hücreli ama fragmantasyon düşüktü yüzde 5 ama adı 2. kalite olunca insana takılıyor bu

aynen bende angeldan sonra oldum bi tuaf bide tam kalp atışını duyup size haber vermek için girdiğimde okuyup ağladımya hüngr hüngür o duygusal anıma geldi..hala etkisindeyim ne biliim zor yaa

ama dediğin gibi benimde doktorum dedi kendini bişey yemek için zorlama tiksinirsin dedi nitekimde et ve balık yiyemiyorum yazarken bile içim kalktı hele somon balığı ıyyy fena oldum

ben şunu öğrendim cnm nasibinse olucak ve kalitesi ne olursa olsun ben transferden sonra o kadar ağlayıp ıkındım ki kendimi sıktım tabi ağlarken nasipse oluyo işte şimdi tek düşüncemiz onlar olucak
biz eşimle hergün konuşuyoruz onla minik ordamısın bak biz seni çok seviyoruz bizi bırakma dioruz eşim şimdiden azarlamaya başladı annenin midesini bulandırma kızarım sana diye bende anne yüreği kıyamıyorum böle böle oyunlarla bi bakmışsın zaman geçmiş vee kucağımızda miniğimiz

ayrıca uzun yazdırdım yordum ne demekmiş duymiim bi daha hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz

aynen ben de o arkadaşın durumunu okuduktan sonra çok çok üzüldüm ve korkar oldum inşallah olmaz iyiyi düşünmeye sevk ediyorum kendimi ama malesef olmuyor

canım sırf kafama taktığım için o günden sonra kötü haber okumamaya karar verdim insan psikolojik olarak etkileniyo çünkü ben böyle durumlarda sanki kendi başıma gelmiş gibi fena oluyorum Allahım angelında gönlüne göre verir inşallah tez zamanda bebişine kavuşur arkadaşım:Saruboceq:

zeynepcim herşeyin iyisini düşün canım bak gizem ne güzel açıklamış herşeyi veren Allahım kısmetse herşekilde verir sen dua et yeter

ayy sorma canım bende et ve balığa karşı fenaydım ama dün annem özel benim için eti haşlamıştı yiyebildim valla haşlanmışı dene istersen az da olsa yiyebiliyosun bakalım bugünde ablam balık buğulama yaptı yiyebilecekmiyim görücez sağolsunlar hepsi yemek menülerini bana göre ayarlamaya başladılar Allahım abinlerce şükür aileye yakın otumanın faydaları

öle walla allah razı olsun hepsinden benimde annem gündüz gelio evi topluyo yemek yapıo çoğu akşam kalıo ben eti öle denemek isterdim ama kokusu mahvediyo beni bi tek bizim ordaki restaurantta çok güzel yapıolar onlarınkini yiyebiliyorum bi tek balığın yanından bile geçmem iglo fish fingers die bişe çıkmış onun reklamı bile midemi bulandırıyo düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…