2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir. ama sakın ihmal etme..
teşekkür ederim canım gittim tekrar doktora az önce hakkaten açıklık ar dedi ama bişey olmazmış aman ne olcak zaten şimdiye kadar olmamışş dimi ama:):)

aynen öyle yesenizdde yemesenizde beslenior o minikler ve nasıl yatmak isterseniz öyle yatın bişey olmaaaazzz ama solunuzun üstüne yatarsanız selülitleriniz çok daha az oluşurmuş bu bonusu:):):)

aaaaaaaaa kıslaaaarrr kızıcam ama bu ne endişe bu ne kötümserlik içim sıkıldı valla okurken:):)
bi silkelenin bakiim gidin dondurma tatlı yiyin mutlu olun:)
endişe yok, panik yok, 'acabalar' yokkkk lütfeeeennn...
herşey şimdiye kadar çok güseldi bundan böylede öyle olacak ama olurda tatsız şeyler yaşanacaksa zaten yaşanacak biz istediğimiz kadar düşünelimm bişey yapamıııcaz ki diimi ama....
o yüzden elimizden geldiğince olumlu düşünüces mutlu hissetmeye çalışıcas içimizden ağlamak geliorsa ağlıcas ama ya bişey olursayı düşünüp ağlamak yooookkkk anlaştık mıı tatlılar:):)

ayyy çok sevindim demek çok önemli bişey değilmiş bak bu yaşında neler öğretti minik sana walla.kurcalasak daha nelerimiz çıkar cicim kendimizi ii hissediyosak iyiyiz

o selülit olayıda şundandır sola yatınca kan dolşımı daha rahat oluyo ya e dolaşım olduğu için selülit olmuyo işte....

tamam tamam kızma eyvahedigeldismile
msj alındı ohaoldumsmile
bundan sonra eğlence başlasın sonunda anneyiz dimi amazemuszemuszemuszemuszemuszemus

hakikaten şekerim ya oturduğum yerden kalbim delik çıtı gördün mü sen halbuki ben bu gerçeği bilmeden yaşayıp giidiordumm:))
sol tarafa yatmak işi aynen dediğin gibi kan dolaşımıı bende bayılırım soluma yatmayı ama yok mu selülitim vaaaarrr( sağ a yatsam neler olacak demekki
bu arada ben dün yamştım 1.5 kilo almışım sözde ilk ayda 1 kilo almamızgerekiord peeeeehhhhh:)

değiştirdim kilonu hahahah donişko olucaz galiba yaaa

kızlar görümcem bu sabah doğurdu eşimle eniştesi gitmiş fb nin kupa maçını seyretmeye ne ayıp ya eşin orda ağrılarla boğuşsun yada bebekle uğraşsın sen git maç seyret millet gelcek ziyarete baba nerde maç seyretmede eşimde gitmeyelim dememiş sen bana öle bişey yapsan ben hastaneye sokmam seni dedim ne ayıp ya haksızmıyımklava:

yuh diorum başkada bişey demiorum..parçalarımmmmmmmm:))
bu arada yaşımı büyüttün kilomuda arttırdın merve sağol yani:):)kalbimde delikmiş zaten gareziniz mi var bana ayoollllll:):):)

Aman şekercim neyse, biraz adrenalin lazımmış, onu almış olduk. Beklediğimiz gibi bir problem yok çok şükür...

Ben de 100 kg olmama rağmen neden selülitim yok diyordum, ömrüm boyunca hep sola yattım ben:))))

Herkese merhaba,

gelbebek; cok gecmis olsun. Onemli birsey degildir umarim. Zaten sporcuymussun birseycigin yoktur insallah kalbini ferah tut. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Gizemli; cok guzel olmus yeni liste ellerine saglik..ayy bizim zeytin yuvarlanmaya baslamis listede canim yaa. Simgesi bile cok tatli gozukuyor. Eger balik yiyemiyorsan bence DR una sorup Omega-3
al derim.

Kaymaklim; ben de sabah aksam 200 mg progesterone fitil kullaniyorum. Guzelce ittirmezsem ilk harekette disarda. Gecen DR bana sadece iki hafta daha kullanicaksin dedi. Sonra pregesterone ve
bebek aspirini bitiyor sadece gunluk multivitamin kaliyor.

Dondurulmuslarla transfer daha kolay diyordum ama simdi daha iyi anladim neden bana daha kolay geldigini. Gecen sefer hastanedeki br arastirma grubuna katilmistim ve orda Avrupa-TR de kullanilan igne seklindeki progesterone dan vermislerdi. Allahim o igneler buyuk eziyet gobekten yapiliyorlardi ve cok acitmislardi. Simdi fitil progesterone cok daha kolaymis. Tamam akintisi vs i var ama en azindan acisi yok;-))

Su doppler cihazindan alsak mi? Psikopata baglamaktan korkuyorum;-)) LoL;-))

Bee009

Cizelgen dogrudur buyuk ihtimalle cunku 40 hatfa uzerinden. Zaten hamile oldugunu ogrendiginde 4-5 haftalik hamile sayiliyorsun. Ben de hamile oldugumu ogreneli 3 hafta falan oldu ama 8,5 haftalik hamile sayiliyorum. Artik eskisi gibi 37 hafta uzerinden degil 40 hafta uzerinden hesaplamalar yapiliyor.

Bu mesaji sadece 100. mesajim olmasi icin yaziyorum.;-)) LoL

aaaa birde 61,5 kilo olmusum;-))) Hep tahin-pekmezin sucu))

listeniz çok güzel olmuş kızlarrrr mis gibi bebek kokuyorrrrrr
ama beni untmuşsunuz bende 2011 ocakta allah kısmet ederse doğuracağım ............((((((....((..
bu forma ilk yazdığımda bilgilerimi yamıştım

Son düzenleme:
arkadas hosgeldinn..hayirli olsun tebrikler;-))

Gizemli eger takip edemez kacirirsam hatirlatin demisti. Hemen ekler seni de listeye..

ya kızlar bişey sorucam ignelerin yerine jel kullanan varmı aranızda bu jelin vajinaya giren kısmı baya uzun biz bunu yaptığımızda bir zararı olmazmı bebeğe ben sabah ilk olarak yaptım ama içinde kaldı jelin biraz

günaydııınnn annecikler bugün nasılız bakalım :)))ben işe gelene kadar fena değildim ama işe gelince hafif bi bulantı sorunu yaşadım sizde de öyle oluyomu kızlar mide bulantısı ve afedersiniz geğirti arasında bişey bazen nefes almıycak gibi alıyorum yol beni fena yapıyo sabah işe gelince ve akşam eve dönünce fenlık geçiriyorum resmen zaten bugün acabalarla uyandım yine doktora gidene kadar bu 2 haftayı nasıl geçiricem bilmem

hiç bi şey olmaz merak etme . bir miktar içinde kalıyor.ama uyguladıktan sonra çıkarırken şişkin olan kısmı basılı bir şekilde çıkarman gerekiyor.pompa kısmına basıp bırakmıyacaksın yani.basılı çıkarıcaksın.

bendede bazı günler mide bulantısı oluyor.ama daha çok midemde taş varmış gibi bir hazımsızlık sorunum var.daha önce hiç böyle olmamıştım.

canım ben ilkinde jel kullanmıştım şimdi hap kullanıyorum ucunu koparmadan önce sallaki hepsi ucuna gelsin ve içine sıktıktan sonra hemen çekme sonra ucundan hava alınca bi kısmını yine içine çekiyo

tşk canım ya benim biraz canım acıdı onu yaptıktan sonra anlamadım eczacı bana itebildiğin kadar it jel daha kolay ulaşır dedi ama ben cesaret edemiyorum ya bebeğeime bişey olursa diye offf ben sevmedim bu jeli dönicem tekrar iğneye yaaa((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…