tşk canım ya benim biraz canım acıdı onu yaptıktan sonra anlamadım eczacı bana itebildiğin kadar it jel daha kolay ulaşır dedi ama ben cesaret edemiyorum ya bebeğeime bişey olursa diye offf ben sevmedim bu jeli dönicem tekrar iğneye yaaa(((([/QUOTE
merak etme canım bebişine bişey olmaz zaten boyutu ona göre yapılmış zararı olsa kimseye verilmezdi sıkma canını hem bence o iğnenin ağrısındansa bu daha iyi
tşk canım ya benim biraz canım acıdı onu yaptıktan sonra anlamadım eczacı bana itebildiğin kadar it jel daha kolay ulaşır dedi ama ben cesaret edemiyorum ya bebeğeime bişey olursa diye offf ben sevmedim bu jeli dönicem tekrar iğneye yaaa((((
canım günaydın banada ilk zamanlar soda iyi gelmişti ama sonra oda midemi yakmaya başladı benim için şimdi oda tuuu kaka oldukafamçokkarıştıgünaydın kızlar nasılsınız
bir çok yeni arkadaş gelmiş, hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar!!!
bende de bulantı var, az ve sık yiyince daha azoluyor,
bir de yağlıları yiyince artıyo gibime geldi
ben soda ila rahatlıyorum, tavsiye ederim mucck
ama napiim cicim :))) olsun bişey olmaz accık tonti olursun :)))yuh diorum başkada bişey demiorum..parçalarımmmmmmmm:))
bu arada yaşımı büyüttün kilomuda arttırdın merve sağol yani:):)kalbimde delikmiş zaten gareziniz mi var bana ayoollllll:):):)
hahahah demek hep sola yattın he seni sıkı güzel kadınAman şekercim neyse, biraz adrenalin lazımmış, onu almış olduk. Beklediğimiz gibi bir problem yok çok şükür...
Ben de 100 kg olmama rağmen neden selülitim yok diyordum, ömrüm boyunca hep sola yattım ben:))))
cnm omegalı süt içiyorum zaten napiim başka çare yok artık dardaenl ton denicem en kötü saol fıstık ilgin için ya sorma o cihazlardan bende almak istiyorum ama abartı olur rahatlama planlarım var artık telkin yapıorum kendime sakin ve sabırlı olucam ve keyfini çıkarıcam :))Herkese merhaba,
Gizemli; cok guzel olmus yeni liste ellerine saglik..ayy bizim zeytin yuvarlanmaya baslamis listede canim yaa. Simgesi bile cok tatli gozukuyor. Eger balik yiyemiyorsan bence DR una sorup Omega-3
al derim.
Su doppler cihazindan alsak mi? Psikopata baglamaktan korkuyorum;-)) LoL;-))
ooo dur seninde kilonu düzeltiim listeden hahah tontiler sizi :)))Bu mesaji sadece 100. mesajim olmasi icin yaziyorum.;-)) LoL
aaaa birde 61,5 kilo olmusum;-))) Hep tahin-pekmezin sucu))
cnm ben hiç kullanmadım ama kızlar kullandı galibaya kızlar bişey sorucam ignelerin yerine jel kullanan varmı aranızda bu jelin vajinaya giren kısmı baya uzun biz bunu yaptığımızda bir zararı olmazmı bebeğe ben sabah ilk olarak yaptım ama içinde kaldı jelin biraz
ay cnm günaydın aynı bende senin gibi oluyorum işe gidip gelirken yol 7 dk ama bitmek bilmiyo boğuluyorum nefes alamıyorum geçer inaşallah biz yaz sıcağında koca göbekler ne yapıcaz acabagünaydııınnn annecikler bugün nasılız bakalım :)))ben işe gelene kadar fena değildim ama işe gelince hafif bi bulantı sorunu yaşadım sizde de öyle oluyomu kızlar mide bulantısı ve afedersiniz geğirti arasında bişey bazen nefes almıycak gibi alıyorum yol beni fena yapıyo sabah işe gelince ve akşam eve dönünce fenlık geçiriyorum resmen zaten bugün acabalarla uyandım yine doktora gidene kadar bu 2 haftayı nasıl geçiricem bilmem
of ya su içiyomusun cnm bol bolbendede bazı günler mide bulantısı oluyor.ama daha çok midemde taş varmış gibi bir hazımsızlık sorunum var.daha önce hiç böyle olmamıştım.
ya bende sizden duyup denedim dünyam karardı fokurdadı midem resmen bana ii gelmiogünaydın kızlar nasılsınız
bir çok yeni arkadaş gelmiş, hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar!!!
bende de bulantı var, az ve sık yiyince daha azoluyor,
bir de yağlıları yiyince artıyo gibime geldi
ben soda ila rahatlıyorum, tavsiye ederim mucck
kızlaaarrr bugün test günüm!!!!
kanımı verdim az önce, saat 1 gibi arayıp sonucu söyleyeceklermiş. heyecan doruktaaaaa!! saatler geçmiyor sanki, hayırlısı bakalım ne çıkıcakkkk??
cnm ben hiç kullanmadım ama kızlar kullandı galiba
ay cnm günaydın aynı bende senin gibi oluyorum işe gidip gelirken yol 7 dk ama bitmek bilmiyo boğuluyorum nefes alamıyorum geçer inaşallah biz yaz sıcağında koca göbekler ne yapıcaz acaba
of ya su içiyomusun cnm bol bol
ya bende sizden duyup denedim dünyam karardı fokurdadı midem resmen bana ii gelmio
kızlaaarrr bugün test günüm!!!!
kanımı verdim az önce, saat 1 gibi arayıp sonucu söyleyeceklermiş. heyecan doruktaaaaa!! saatler geçmiyor sanki, hayırlısı bakalım ne çıkıcakkkk??
ayy ne güzel 7 dk beni hergün eşim bırakıyo artık ama yinede yarım saate anca işe gidebiliyorum hele bide servisi kullansam yandım 1.30 saat.... ölürüm herhalde şimdi çıkıştada eşim ,kardeşim ve eniştem paylaşarak alıyolar sağolsunlar o halde bile peltimkafamçokkarıştı
valla kızlar hayatımın en önemli, heyecanlı ve zor anlarında bana destek olup güzel yorumlarda bulunmanız nasıl iyi geliyor bana. oysa hiçbirinizi tanımama rağmen sanki hepinizle çok yakınmışım gibi hissediyorum, sağolun gerçektende süper enerjiniz var :)) ee tabi bizlerin halinde anca bizler anlar dimi? ne zor şartlar altında bebek sahibi olmaya çalışıyoruz...
gizemlicim daha önce idrar tahlili falan hiiçççç birşey yaptırmadım bugüne kadar sabrettim valla:)) belirti olarakta sadece göğüslerim silikonlu gibi o kadar başka hiç belirti yok. regl olacak gibi falan kasıklarımda ağrımıyor, bilmem ki iyiye mi kötüye mi işaret?? ayyyy 1 saat kaldıııııeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?