2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

fıstıklar günaydınn
DAıSY i merak ettim gelmemiş hadi inşallah pozitiftir...
bende jel kullanıorum bebeğe bişey olmaz kıslaarrr düşünüp düşünüp kafanızı karıştırmayın:))
meralun'cum bende kullanıorum araba stress yapmadığın sürece hiç bi sorun yokmuş rahat ol tatlım:)

rahatladım valla, canım sağol opuyorumnanaktan

kızlar tedavi boyunca ilişki yasaktı hatta biz en baştan beri yasak koymuştuk
şimdi gebelik testine kadar diyordu dr telefonda soramadım ama bu süre ne kadar devam etmesi gerekiyor

kızlar tedavi boyunca ilişki yasaktı hatta biz en baştan beri yasak koymuştuk
şimdi gebelik testine kadar diyordu dr telefonda soramadım ama bu süre ne kadar devam etmesi gerekiyor

cnm bize doktorum 12 haftaya kadar yasak dedi sadece orgazm olmak rahimde şiddetli kasılmalara sebep oluyor buda çok örneği olmamasına rağmen düşüğe sebep olabiliyor o sebepten sabredin çocuklar dedi....

ay açık açık yazdım ayıp mı oldu ya ama doktor dedi walla

:)))))))))))))) gizem bende yazıcaktım bu konuyu yazıp sildim bi baktım sen yazmışsın :))))))))))

yok canım ne
ayıbı sağol valla ilşki yok bizde dikkat ediyoruz ama merak ettim dr bişey sölemedi bize en başta da sölemedi biz kendimiz dikkat ettik tşk ederim

canım bizim doktorda kanamanız yoksa sorun yok demişti artık ama ben yinede cesaret edemedim:kedi:

canım bizim doktorda kanamanız yoksa sorun yok demişti artık ama ben yinede cesaret edemedim:kedi:

demek doktordan doktora değişiyo ama bi arkadaş vardı onda öle demişti doktoru ilişkiye girdiler kanaması oldu rahim yumuşadığı için hassaslaşıyomuş zaten eşim aşkım aman boşver şu çocuk bi et but olsun yeter ki bnm aklımdan bile geçmio diyo saolsun

Bizim doktor da 8 hafta muayenesinin bulgularına kesenin durumuna vs. göre artık serbest demişti. Ama ben adamımı ikna edemiyorum bir türlü, korkuyor benden:)))

süpersin yaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
korkmaz tatlım da sakınıordur yazık bişey olacak sizde die:)
sevgisinden uzak duruor üstüne gitme.):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…