2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

selam kızlar.. ben de iki günden beri inanılmaz halsızlık ve uyku var.. Neredeyse 24 saat uyusam uyuyacağım.. Bi de acayip akıntım var... Bazen ödümü koparıyor bu akıntıi tuvalete zor atıyorum kendimi, bakıyorum ki sadece akıntı rahatlıyorum zemuszemus

Gizemli canım. ben jele ve diğer bütün ilaçlara devam ettiğim gibi doktorum bi de haftalık progesteron başladı... kan sulandırıcı iğneyi de göbekten oluyorum hergün. Göbeğim mos mor oldu, ve canım da yanmaya başladı o iğneden.. Var mı kızlar clexan iğne olan aranızda?

kızlar iğne ve bant devam dedi dr ama ne zamana kadar

Canım benim doktorum bantı yani östrojeni 8. hafta muayenesinden sonra kestirdi. Ama progesteron iğnesine 12. haftaya yani bebek kendisi için progesteron üretene kadar devam edeceksin. Ben iğne değil fitil kullanıyorum ama olayın özü aynı.

Daisy;

Hic uzulme negatif sonuc icin. Gizemlinin dedigi gibi en azindan temiz negatif. Dis gebelik, mol gebelik vs seyler olmamis cok sukur. Eger senin de icin soguduysa merkeze karsi yeni bir yer secip sifirdan baslangic yapin. Eve yakin olmasi belirleyici kriter olmasin cogumuz uzun mesafeler katediyoruz ulasimda. Moral bozmak yok. Negatifler cogumuzun basina geldi...

Kaymaklim, 10 haziran a kadar dayanabilecek misin ben de merak ettim. Bir de birsey sorucam 10 Haziranda yaklasik 14 haftalik olucaksin inss. Hamilelikte ilk yapilmasi gereken testleri 12-13. haftalarda yapiyorlar diye biliyorum. Sen bir kontrol et istersen belki Fransa da durum farklidir..

Progesterone u 12. haftaya kadar mi kullanacaksiniz arkadslar? Benim Dr gecen sefer dediki iki hafta daha kullan birak sonra dedi. O zaman 10,5 hafta kadar kullanmis olurum. Ama elimde daha fazla fitil var 12 hafta yetecek kadar. Tr de DR lar ne diyorlar?????

kızlar bu progestan elimle koymaktan korkuyorum bşey olucak diye kızlar bende sıcaklık basıyo bide kabızlık var başka hiç bir belirtim yok

kızlar bugün 7. günüm ben fazla yatmıyorum sizce neler yapmamın zararı olmaz

umutolsun;

Belirtim var yok diye dusunme. Bazen hic belirti bile olmuyor hamileligin ilerlese bile. Ben de biraz goguslerim hafif aciyordu ve adet donemine yakin sancilarim olmustu. Normal hayatina devam edebilirsin bundan sonra ama kalbini dakikada 130 dan fazla carptiracak egzersiz, hareket vs yapma. Agir tasima bir kac gun daha kendini yorma derim.. Umarim posiif sonuc alirsin.

sevgiler

Kızlar selam, 2 gündür giremedim, evde tadilat var dün gece teyzemde kaldık.

Merve'cim liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık :)
Ben her hafta tartılıyorum. Başta birdenbire 2 kilo alıverdim ve iştahım çok açık. Karnımdan çok midem büyüdü benim. Bazen bebeği midede büyütüyorum sanıyorum aklinialirimsmile Neyse son 2 haftadır kilo almadım, 58 kilo civarında takılıyorum. ılk 3 ay kilo almamak lazım ama özellikle progesteron şişkinlik, kabızlık yapıyor ve vücutta su tutmasına yol açıyor. Şişkinliğin çoğunluğu ödem yani.
Bebeğimle randevuma 9 gün kaldı. Meraktan ölüyorum. Çaktırmamaya çalışıyorum ama görene kadar içim rahatlamayacak.
Bu arada şu kalp cihazını fazla düşünmeyin. Kalp atışlarının dinlemesi bebeği yoruyor, çok sık yapılması doğru değil. Ayda bir doktor randevunuzda dinlemeniz yeterli. Hamileliğin en kötü yanı bence beklemek kaydirigubbakcemile3

Ezgi'cim geçmiş olsun, çok ciddi bir sıkıntın olmamasına sevindim. Abartmak doğru değil tabi ama sen kendi kontrollerini de aksatma. Kalp sorunu ne kadar ufak olursa olsun ciddiye alınmalı bence. Bunu seni endişelendirmek için yazmıyorum. her bünye farklıdır. Yaş ile bazı ufak sorunlar da büyümeye başlar. 2-3 doktordan görüş alıp düzenli kontrol olmak lazım. Kalp şakaya gelmez malum.
Sen kendine ve bebişine zaten iyi bakıyorsundur ama ben bir ablan olarak olumunekankayizsmile kendimce fikrimi yazayım istedim...

slm herkese 2 gündür hasta oldum boğazlarım çok kötü canım limonlu dondurma çekti yedim ama pişmanım başımı kaldıramadım yataktan bugün canınız çekerken dikkatli olun kızlar bulantım da halen yok

canım çook teşekkür ederim ilgin için ayrıca abla fikrine bayıldııımmm her ne kadar inanılmaz güzel ve benden genç görüntün ile ablam olamayacak kadar şahanesin ama benim bi ablaya sahip olmamam ve sana yakınlığımı göz önünde bulundurursak ben çok mutlu olduumm:1hug:
aslında geçiştirmiorum durumu hele benim gibi pinpirikli bi başağın istesede geciştiremeyeceği bi durum bu internetten her türlü araştırmamı yaptım 2 günde 3 doktora gittim tutarlılıklarına baktım hepsi aynı şeyi söledi..
öncelikle deliğin çapının ölçülmesi gerek ama hamile olduğum için işlem yapılamıor hepsi de gebeliğe zararının olmayacağını belirtti ama yine 9 ay boyunca kontrol altında olucam.. doğumdan hemen sonra gereken ne ise hemen yapılacak çünkü aynen senin dediğin gibi bu durumun 40 yaşından sonra rahatsız edebileceğini söylüorlar..
ama şimdilik deliliğe vurup düşünmemeye çalışıorum çünkü küçük bi sorun da olsa kalp de olması tedirgin edior beni..
her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek diorum kendi kendime..ben hayatım boyunca hiç kardioloğa gitme gereği duymamıştım doktorum öylesine kontrol olsun die sevk etmişti kardiolojiye sonuç inanılmaz şaşırttı tabi..
şimdilik durum bu tatlım tekrar çok teşekkür ederim ilgine..
kocamann öperim birde:):)

bak sn limonlu dondurmanın ettiklerine..
çok geçmiş olsun arkadaşım sıcak tut kendini hatta mümkünse bir güzel terle ama sk sık değiştir üstünü sıcakta ıhlamur alır hemen soğuk algınlığını..
bulantın olmasın özlem yaa gerçekten feci bişii o çözümü de yok
iyi bak kendini hafta sonuna ayağa kalkarsın umarım:teselli:

herkese günaydın.. önce güncel haberi veriyim, sonra da sizleri okiyim. dün kesemizi gördük çok şükür. doktorum herşey yolunda dedi. inşallah böyle devam eder.. şimdi dün yazdıklarınıza göz atıp geliyorum..

allahın izniyle bişiycik olmas bizim güzel annemize.. kilo olayına gelince biz zaten daha hamile olmadan aldık kiloları o iğneler yüzünden. normal bir hamilenin alacağı kilodan çok daha fazlası olucak bizim için.. o yüzden çok daha dikkatli olmak lazım...

bu erkeklerin duygusuzluğu beni öldürüyor zaten.. hay allahım... bebeğe allah uzun ömürler varsin, bize de o günleri göstersin inşallah.. amin..

anladım canım, bende diyorum nasıl oluyor, çünkü transfer günüm 15 nisan daha bügün ayın 7 si.. sadece 22 günlük benim mercimek..ama sistemde büyük görünüyor.. çabuk büyüyor teyzeleri :) :lepi:

yok canım benim bir zararı yok.. jelin içerde biraz kalmasındada problem yok. zaten onu hesaplayarak ilacı içine koyuyorlarmış. ben de vajinal kuruluk var, içeri iterken biraz zorluk oluyor. o yüzden birazını ucundan çıkarıp öyle yapmak zorunda kalıyorum. hemşireye sordum hiç önemli değil dedi.. zaten bir kısmıda geri geliyor..

süpersin valla, bende soracaktım unuttum.. e gerek kalmıyor onlara sormaya zaten, çok şükür ki sen varsın... iyilik meleğimiz bizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…