sen nie gobekten iğne başladın canım kac haftalıksın
kızlar iğne ve bant devam dedi dr ama ne zamana kadar
canım çook teşekkür ederim ilgin için ayrıca abla fikrine bayıldııımmm her ne kadar inanılmaz güzel ve benden genç görüntün ile ablam olamayacak kadar şahanesin ama benim bi ablaya sahip olmamam ve sana yakınlığımı göz önünde bulundurursak ben çok mutlu olduumm:1hug:Ezgi'cim geçmiş olsun, çok ciddi bir sıkıntın olmamasına sevindim. Abartmak doğru değil tabi ama sen kendi kontrollerini de aksatma. Kalp sorunu ne kadar ufak olursa olsun ciddiye alınmalı bence. Bunu seni endişelendirmek için yazmıyorum. her bünye farklıdır. Yaş ile bazı ufak sorunlar da büyümeye başlar. 2-3 doktordan görüş alıp düzenli kontrol olmak lazım. Kalp şakaya gelmez malum.
Sen kendine ve bebişine zaten iyi bakıyorsundur ama ben bir ablan olarak olumunekankayizsmile kendimce fikrimi yazayım istedim...
slm herkese 2 gündür hasta oldum boğazlarım çok kötü canım limonlu dondurma çekti yedim ama pişmanım başımı kaldıramadım yataktan bugün canınız çekerken dikkatli olun kızlar bulantım da halen yok
hakikaten şekerim ya oturduğum yerden kalbim delik çıtı gördün mü sen halbuki ben bu gerçeği bilmeden yaşayıp giidiordumm:))
sol tarafa yatmak işi aynen dediğin gibi kan dolaşımıı bende bayılırım soluma yatmayı ama yok mu selülitim vaaaarrr( sağ a yatsam neler olacak demekki
bu arada ben dün yamştım 1.5 kilo almışım sözde ilk ayda 1 kilo almamızgerekiord peeeeehhhhh:)
kızlar görümcem bu sabah doğurdu eşimle eniştesi gitmiş fb nin kupa maçını seyretmeye ne ayıp ya eşin orda ağrılarla boğuşsun yada bebekle uğraşsın sen git maç seyret millet gelcek ziyarete baba nerde maç seyretmede eşimde gitmeyelim dememiş sen bana öle bişey yapsan ben hastaneye sokmam seni dedim ne ayıp ya haksızmıyımklava:
Bee009
Cizelgen dogrudur buyuk ihtimalle cunku 40 hatfa uzerinden. Zaten hamile oldugunu ogrendiginde 4-5 haftalik hamile sayiliyorsun. Ben de hamile oldugumu ogreneli 3 hafta falan oldu ama 8,5 haftalik hamile sayiliyorum. Artik eskisi gibi 37 hafta uzerinden degil 40 hafta uzerinden hesaplamalar yapiliyor.
ya kızlar bişey sorucam ignelerin yerine jel kullanan varmı aranızda bu jelin vajinaya giren kısmı baya uzun biz bunu yaptığımızda bir zararı olmazmı bebeğe ben sabah ilk olarak yaptım ama içinde kaldı jelin biraz
cnm bize doktorum 12 haftaya kadar yasak dedi sadece orgazm olmak rahimde şiddetli kasılmalara sebep oluyor buda çok örneği olmamasına rağmen düşüğe sebep olabiliyor o sebepten sabredin çocuklar dedi....
ay açık açık yazdım ayıp mı oldu ya ama doktor dedi walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?