cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et olur mu ...limonlu dondurmaaaaaa benimde canım istedi şidi aliim bari öğlenslm herkese 2 gündür hasta oldum boğazlarım çok kötü canım limonlu dondurma çekti yedim ama pişmanım başımı kaldıramadım yataktan bugün canınız çekerken dikkatli olun kızlar bulantım da halen yok
canım çook teşekkür ederim ilgin için ayrıca abla fikrine bayıldııımmm her ne kadar inanılmaz güzel ve benden genç görüntün ile ablam olamayacak kadar şahanesin ama benim bi ablaya sahip olmamam ve sana yakınlığımı
her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek diorum kendi kendime..ben hayatım boyunca hiç kardioloğa gitme gereği duymamıştım doktorum öylesine kontrol olsun die sevk etmişti kardiolojiye sonuç inanılmaz şaşırttı tabi..
şimdilik durum bu tatlım tekrar çok teşekkür ederim ilgine..
kocamann öperim birde:):)
herkese günaydın.. önce güncel haberi veriyim, sonra da sizleri okiyim. dün kesemizi gördük çok şükür. doktorum herşey yolunda dedi. inşallah böyle devam eder.. şimdi dün yazdıklarınıza göz atıp geliyorum..
kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla
sonuç negatif maalesef....
söyleyecek bişey bulamıyorum... kelimeler boğazıma düğümleniyor....
sadece hayırlısı böyleymiş diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi, ama işte oda bir yere kadar oluyor sonra ipler kopuyor.. anne olmak isteyipte olamamak..... başetmesi zor bir duygu, şuan üzüntüm çok taze o yüzden kötüyüm ama biliyorum her geçen gün daha iyi olucam ve bir sonraki tedavimde inşallah pozitif sonuç alacağım....
ne yaparsam yapayım boş çünkü biliyorum, kısmet değilse olmuyor.....
bana akşam değilde gün içinde oluyo felaket uykum gelio ama çalıştığım için uyuyamıyorum akşam öle değil her seyrettiğim dizimi sonunda kadar seyredebiliyorum normal ama senin benden ilerki haftadasın benimde ilerde öle olur muhtemelen
merhaba kizlar bebegim cok iyi baya buyumus 14mm olmus teyzeleri hic bi sorun yok dedi taaaaaaaaaaaaaa 10 hazirana verdi rdv uyu pffff olsun o saglikli olsunda beklicez napalim hepinizi cok optum
walla öle bi şansın varsa al cicim neden eziyet çekiceksin enerji depolamış olursun birazcanım günaydın sorma gitsin bugün bende aynıyım hiç halim yok midem desen ne yesem tepki veriyo acaba iznimimi alsam diyorum 2009 dan 9 günüm var en azından evde dinlenirim iş yeri hiç bişey yapmasan bile oturmak insanı yoruyo:sinifsinif:
ya akşam ben de aşkı memnunun başında uyumuşum.. bi uyandım sabah olmuşş.. eşimde hiç ellememiş benim üstümü örtmüş, karşı kanepeyede o kıvrılmış...
inşallahh canım bir şey olmasın hiç birimize..ben iğnelerden 2 gün öncesine kadar hiç kilo almamıştım ama 2 gün önce aaaa bi baktım 1.5 kilo yapcak bişey yok bide çok yiyorum yaaaallahın izniyle bişiycik olmas bizim güzel annemize.. kilo olayına gelince biz zaten daha hamile olmadan aldık kiloları o iğneler yüzünden. normal bir hamilenin alacağı kilodan çok daha fazlası olucak bizim için.. o yüzden çok daha dikkatli olmak lazım...
yok canım benim facem yok ısrarla karşıyım:):)kk nın profil resmini görmüştüm pelinin sende koy senide görelimmmm:):)hatta kıslar hepiniz koysanıza resimlerini ben çok merak ediorum bütün gün konuştuğum arkadaşlarım:)aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel siz birbirinize nerde gördünüz yoksa facede mi benide ekleyin ebnde sizi ekliim
kızlar benim yarın doktorla randevum var tahminen yarın 6 haftayı bitirip 7.haftaya gireceğim ama bu kahverengi akıntılar devam ediyor bakalım yarın ultrasonda gözükecekmi gözükürse nasıl durumda bu kanamayı ne yapıyor çok endişeleniyorum. 10 gündür sadece tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum . bana dua edin allahım yardımcı olsun..................( (((
kızlar bugün 8+1 oldum 20 mayısta randevum var ama bu 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum bu sıralar içimde kurtlarla sürekli dans ediyorum(((ya bu nasıl bişeymiş bunca zaman bebiş olucakmı olmıycakmı diye düşünüp durduk şimdide acaba bişeymi oldu ordamı ya kalbi durmuşsa niye bişey hissetmiyorum diye içim içimi yiyo şu kontroller 2 haftada bir olsa daha iyi yaaa 3 hafta olunca merakta çoğalıyooo
amiiinn canımmm doktorlar akıntı kahverengi olunca telaşlanmayın diyolar ya kırmızı olursa tehlike olabilir diyolar o yüzden meraklanma canım bebişin tutunma kanamasıdır o annesi bak yarın doktor hiç bi sorun yok diycek merak etme dualarım seninle...kızlar benim yarın doktorla randevum var tahminen yarın 6 haftayı bitirip 7.haftaya gireceğim ama bu kahverengi akıntılar devam ediyor bakalım yarın ultrasonda gözükecekmi gözükürse nasıl durumda bu kanamayı ne yapıyor çok endişeleniyorum. 10 gündür sadece tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum . bana dua edin allahım yardımcı olsun..................( (((
şekercik bi düşün bakalım sarımsak yemişmiydin dün çünkü ben sarımsak yiyince sürünüorum tansiyonum dibe vuruor dolayısıyla daha çok çıkarıorum..kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla
şekercik bi düşün bakalım sarımsak yemişmiydin dün çünkü ben sarımsak yiyince sürünüorum tansiyonum dibe vuruor dolayısıyla daha çok çıkarıorum..
sarımsak yediğin durumlarda tuzlu yoğurt falan yee mutlaka..
hiçç korkma sağlıkla gidip göreceksiniz inşallah...kızlar benim yarın doktorla randevum var tahminen yarın 6 haftayı bitirip 7.haftaya gireceğim ama bu kahverengi akıntılar devam ediyor bakalım yarın ultrasonda gözükecekmi gözükürse nasıl durumda bu kanamayı ne yapıyor çok endişeleniyorum. 10 gündür sadece tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum . bana dua edin allahım yardımcı olsun..................( (((
hayırlı olsun cnm gözün aydın listede düzelttim durumunu yanlız eksik bilgilerin var yazramısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?