2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yaaaa ben de evime yakın diye tercih ettim hay Allah.. peki brükselden memnun kaldın mı adını daha önce duymadım, nerede, dr.unun adı ne?

geçicek insan ben ben bakırköyden göztepeye geldim dr serdar koç'a çok ii bi doktor aşırı pozitif ve sevecen bi insan bazen sarılmak gelio insanın içinden o kadar ii bence düşün denerim ikinci denemende hem deneyimli netten gir bak sitesine tanırsın çok ünlü zaten en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle ben bizim angelofsky die bi arkadaş vardı hamile kald 8 haftalık falandı boş gebelik yaşadı kalp atışı yoktu kürtaj oldu en azından senin ki olumsuz ama temiz bi durum eğer imkanınız varsa hemen tüpe başlayabilrisin

yaaaa ben de evime yakın diye tercih ettim hay Allah.. peki brükselden memnun kaldın mı adını daha önce duymadım, nerede, dr.unun adı ne?
canım çok memnun kaldım bi kere medicanadaki gibi danışmada hemşirelerde asık suratlı kimse yok hemşireler personel hatta hizmetlisi bile çok güler yüzlüler prof.dr.yücel karaman banada bu siteden bir arkadaşım tavsiye etti allah ondan razı olsun sayesinde mutlu sona ulaştım medicanada banada yumurta gelişimi zayıf kalitesi çok iyi değil falan dediler ama brükselde 5.güne giden embriyolar oluştu adamlar çok iyiler ...canım toplantıya giriyorum merak ettiğin şeyleri yaz yarın sabah ilk işim yazdıklarını okumak olucak canını hiç sıkma arkadaşım Allahım en kısa zamanda seni de aramıza göndericek buna inanıyorum:Saruboceq:

tabi cnm insan bebeği için herşeyi göze alıyor bende giderim nolcak yeter ki insan olsunlar, halden anlasınlar o kadar güvenim kırıldı ki artık kendimi dr.un eline şöyle rahatlıkla teslim etmek acaba bunu para için mi yapıyor dememek istiyorum.

tmm cnm çok sağol, görüşürüz..

bak benim dediğim yerin ilk muayenesi ücretsiz git bi muayene ol bi baksın ne dersin bsp nin dediği yerde ii onunda çok metini duydum bence sen mi serdar hocaya git hem parada vermicen bi fikrin olmuş olur zaten hemen tüp yapalım diye atlamıyor

kızlar bugun4+7 gunluk olduktaaama benım sadece hafif bel ağrım var gogus sızlamalarım azaldı ama biras bas agrım var bıde sankı acı su gelıor ya korkuom noolur soleyın bişi olurmu belırtı olmaması neden sızde belırtılr varmı

cnm ya bnm kafam karıştı sen diğer topicte daha adet olmadım yazmışsın hamilesin ama ???????????

canım hepimizde aynı belirtiler olmuyor mesela bende çok aşırı bulantı yok herşeyi yiyorum içiyorum ama sadece uyku var ben 8 +2 günlük hamileyim korkma ilerde olucaksa başlar belirtiler bünyeden bünyeye değişiyor

yok hamıleyımde adet gunum gecmemişti oğrendığımde korkuyodum ya adet gunumde olursam die ondankaydirigubbakcemile3ama adetımı sımdı 6 gun gecmış oldu bıras rahatladım ayın 15inde dr cagırdı ılk usg ye

ama diğer kısımda öyle bi söylemişsin ki snaki adet olmayı istercesine şaşırdım

işte öle hamileyiz cok sukur ama belırtı yok korkuyorum gızemlıcım sen ne yaptın iğne devammı senın ne gıbı belırtılerın var kac haftalık oldunuz canım:CüvCüv:

ben bugün 7 haftalık oldum
mide bulantısı yemek borusu yanması gibi ciddi şikayetlerimin yanında
aşırı aşırı halsizlik çokçok yorgunluk var
bide isteksizlik var kendime bakmak hiç bişey yapmak istemiyorum bi tuaf
göğüslerde hassasiyet bide hiçbişey yiyememe
aşırı duygusallık

ve iğnelere devam ama kendi doktorumageçtim artık o haftada bir iğneye geçicek cumartesi kontrolde bi sıkıntı çıkmazsa
bende senin gibi belirtim yok diyodum şu an yemek boruma kezzap döklmüş gibi

dimi sende yanlış anlayı sormuşsun bi an beynimden vuruldum dedim bu kız düşürdüde haberimiz mi yok ama baktım tarihe nisan ayı ne zaman düşürcekte ne zaman adet beklicek diye töbe töbe :))

yok canım demekkı farklı ıfade etmişim istemem mi bebişimi 7 senedır beklıorum her ay adet olmaktan bıktım dıodum bebişimi hasretle beklıorum benım korkum hanı adet gununden once ogrendım ya hamıle oldugumu adet gunu gelınce olacakmısım gıbı korktum onu anlatmaya calışmıstım:kedi:

kızlar iğne ve bant devam dedi dr ama ne zamana kadar

cnm iğne progynex mi eğer oysa bana tüp bebekçim 8. haftaya kadar devam demişti ama şimdi kendi doktoruma geçtim o haftalık iğne vericem artık diyo kalçamada yer kalmadı zaten

bantı ne için kullanıyosun bilmiyorum ama eğer östrojen takviyesi içinse benim ilaçtı ve bıraktırdı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…