canım evime yakın diye ilk tüp denememi orda yapmıştım hiç memnun kalmadım ilk başta herşey güzeldi ama transfer sonucu olumsuz çıkınca konuşmaya gittiğimde çok ilgisizdiler o sevecen selman gitmiş yerine soğuk biri gelmişti ordan inanamayacağın kadar çok soğudum inan başka bir hastalık için bile gitmiyorum artık ilkinden yaklaşık 6 ay sonra 2. için geniş araştırma yaptım ve brükseli seçtim evime çok uzak ama değer diye düşündüm parada aynı hiç bi fark yok
anladım cnm kim olduklarını, şöyle baksan nasıl iyi gözüküyorlar benimki de öyleydi. bende düşünmüştüm dava açmayı sonra tedavi süreci başlayınca strese sokmıyım kendimi dedim, açmadım. iyi yaparsın ara tabi hakkını, herkes işini düzgün yapsın. nasıl zor şu yaşadıklarımız..
kuvvet verdi destekleriniz bana valla hepinizden de Allah razı olsun. daha iyiyim desem inanır mısınız?
canım çok memnun kaldım bi kere medicanadaki gibi danışmada hemşirelerde asık suratlı kimse yok hemşireler personel hatta hizmetlisi bile çok güler yüzlüler prof.dr.yücel karaman banada bu siteden bir arkadaşım tavsiye etti allah ondan razı olsun sayesinde mutlu sona ulaştım medicanada banada yumurta gelişimi zayıf kalitesi çok iyi değil falan dediler ama brükselde 5.güne giden embriyolar oluştu adamlar çok iyiler ...canım toplantıya giriyorum merak ettiğin şeyleri yaz yarın sabah ilk işim yazdıklarını okumak olucak canını hiç sıkma arkadaşım Allahım en kısa zamanda seni de aramıza göndericek buna inanıyorum:Saruboceq:yaaaa ben de evime yakın diye tercih ettim hay Allah.. peki brükselden memnun kaldın mı adını daha önce duymadım, nerede, dr.unun adı ne?
geçicek insan ben ben bakırköyden göztepeye geldim dr serdar koç'a çok ii bi doktor aşırı pozitif ve sevecen bi insan bazen sarılmak gelio insanın içinden o kadar ii bence düşün denerim ikinci denemende hem deneyimli netten gir bak sitesine tanırsın çok ünlü zaten en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle ben bizim angelofsky die bi arkadaş vardı hamile kald 8 haftalık falandı boş gebelik yaşadı kalp atışı yoktu kürtaj oldu en azından senin ki olumsuz ama temiz bi durum eğer imkanınız varsa hemen tüpe başlayabilrisin
canım çok memnun kaldım bi kere medicanadaki gibi danışmada hemşirelerde asık suratlı kimse yok hemşireler personel hatta hizmetlisi bile çok güler yüzlüler prof.dr.yücel karaman banada bu siteden bir arkadaşım tavsiye etti allah ondan razı olsun sayesinde mutlu sona ulaştım medicanada banada yumurta gelişimi zayıf kalitesi çok iyi değil falan dediler ama brükselde 5.güne giden embriyolar oluştu adamlar çok iyiler ...canım toplantıya giriyorum merak ettiğin şeyleri yaz yarın sabah ilk işim yazdıklarını okumak olucak canını hiç sıkma arkadaşım Allahım en kısa zamanda seni de aramıza göndericek buna inanıyorum:Saruboceq:
tabi cnm insan bebeği için herşeyi göze alıyor bende giderim nolcak yeter ki insan olsunlar, halden anlasınlar o kadar güvenim kırıldı ki artık kendimi dr.un eline şöyle rahatlıkla teslim etmek acaba bunu para için mi yapıyor dememek istiyorum.
kızlar bugun4+7 gunluk olduktaaama benım sadece hafif bel ağrım var gogus sızlamalarım azaldı ama biras bas agrım var bıde sankı acı su gelıor ya korkuom noolur soleyın bişi olurmu belırtı olmaması neden sızde belırtılr varmı
yok hamıleyımde adet gunum gecmemişti oğrendığımde korkuyodum ya adet gunumde olursam die ondankaydirigubbakcemile3ama adetımı sımdı 6 gun gecmış oldu bıras rahatladım ayın 15inde dr cagırdı ılk usg ye
CADIARZUCADIARZUCADIARZU anladım cnm
yok hamıleyımde adet gunum gecmemişti oğrendığımde korkuyodum ya adet gunumde olursam die ondankaydirigubbakcemile3ama adetımı sımdı 6 gun gecmış oldu bıras rahatladım ayın 15inde dr cagırdı ılk usg ye
işte öle hamileyiz cok sukur ama belırtı yok korkuyorum gızemlıcım sen ne yaptın iğne devammı senın ne gıbı belırtılerın var kac haftalık oldunuz canım:CüvCüv:
ama diğer kısımda öyle bi söylemişsin ki snaki adet olmayı istercesine şaşırdım
ama diğer kısımda öyle bi söylemişsin ki snaki adet olmayı istercesine şaşırdım
dimi sende yanlış anlayı sormuşsun bi an beynimden vuruldum dedim bu kız düşürdüde haberimiz mi yok ama baktım tarihe nisan ayı ne zaman düşürcekte ne zaman adet beklicek diye töbe töbe :))
kızlar iğne ve bant devam dedi dr ama ne zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?