2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla

canım çok dikkat et.. tabi mide bulantısından birşey yiyemeyince kan şekerin düştü.. zorla da olsa bişiyler yemek lazım..

ayyy evet hemde hem yoğurtta hemde domates sosta yedim ama ondan bi gece sonra fena oldum ben ben zaten düşük tansiyonluyum normal tansiyonum 9-6

cicim senin bi daha ki randevun hangi tarihte
bende sana tavsiye cicim sarımsaklı yoğurt yediğin zmanalarda en son 2-3 kaşığı tuzlu yoğurt olarak ye benimde normalde düşüktür tansiyonum eğer üzerinde tuzlu yoğurt tüketmezsem sağımdan soluma dönemiorum baş dönmesinden:)
benim bi daha ki randevum 12. haftada 4 hafta sonra ama beklermiyimmmm aslaaaa:):)
gerekirse 4 hafta 4 farklı doktora giderim ama genede giderim çünkü benim 2 arkadaşımda ilk bebklerini 10. hafta da kaybettiler kalplari durdu o yüzden fobim var..
gelecek hafta bi giderim 8. haftada
10. haftada giderim sonra 12 de kendi doktoruma giderim:):)çünkü ondan önce gidersem kızar kesin

Canım endişe etme, zaten doktorun kendisi o akıntıları görecek, bana da ultrasonun probundan gösterip bak kötü birşey olsaydı bunun kıpkırmızı çıkması lazımdı demişti. Bence senin de tıpkı bende olduğu gibi ciddi birşeyin yok, rahmin büyümeye çalışırken üst dokusu zedelinip yırtılıyor, zaten kahverengi olması kanamanın eski olduğu ve vücütta bekledikten sonra atıldığı anlamına geliyor. Ultrasonda kanamanın kesenin etrafından gelmediği görülecektir. Ultrasonda kanama görülürse ne olacak diye sormuşsun. Benim bildiğim bu tür durumlarda bir iğne var ona başlanıyor, sıklığı filan nedir bilmiyorum. Bir de tıpkı senin yaptığın gibi yatmak gerekiyor. Ama öyle birşey olmayacak hiç endişelenme. Benim bugün 9+2 oldu, son bir haftadır kanama değil de normal vajinal akıntıda az bir kahverengilik oluyor. Giderek rahim alıştığı için azalıyor.

ya ne zor bi durum ya bizim ki bebeğimiz içimizde et but olup kendini hissettirene kadar rahat edemicez herhalde allah yardımcımız olsun demek sende de tansiyon var aman artık yemem sarımsak falan tiksindim zaten geçer inşallah sende hala öle mi yoksa önceden mi böleydin

Merhaba kızlar
28 nisanda transferim oldu p.tesi sonucu alıcam. inşallah bende aranıza katılırım.
bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. ilk başta tek çizgi vardı. 5dk belkide daha fazla süre sonra birdaha baktım çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sizce bu nedir?

Ezgi yaa enbuyuk korkum bu benim de. 10. Haftayı bitirdik çok şükür ama 3 haftadır bebeğimi görmedim sonucta. Bende belirti de yok, çok endişeleniyorum. O arkadaşlarında kanama mı olmuştu 10. Haftada? Yoksa muayene de mı görüldü kalbin durduğu? Kanamam veya sancım yok, o yüzden biraz rahatım ama icim icimi yiyor iste. Sen böyle yazınca tuhaf oldum (bilmiyorumkismile

bende çok merak ettim arkdaşlarında kanama olmuşmuydu oksa muayenedemi görüldü kalbin durduğu?hadi kanama oldu dede içimiz rahat etsiinnn

pelincim ..pelindi dimi ismin...sakın endişe etme o zaman her ayda bebeğini kaybedenler falan var ne gerek var böle sıkıntı etmey ben şimdi 11.ayda kaybeden var desem onada sıkılıcaksınız sonuçta risk her zaman var bol bol dua edelim canım ii bebişin merak etme hem insanın içinde bebek öldüğü zaman bacaklarda kaşınma morarma falan oluyo sadece kanama değil...

rahatlamamız lazım kızlar bizde bu stres varken bu bebekler 8 aylık doğcak he allah korusun

yok önceden zarar vermezdi sarımsak bu kadar ama çok fena oldum hamilelikten sonra ,inadına çok da canım istior sarımsağı yiyiorum ama dediğim gibi üzerine tuzlu ayrann:):)

kızlar herkes facede eklemiş birbirini ya eğer görüşmek isteyen varsa özelden msj atsın facesini
kim eklemiş birbirini face de tekrar yaziim benim facem yok dolayısıyla siz benim için resimlerinizi kk a koyun ben ordan bakimm..
canım çok özür dilerim benim amacım sizi huzursuz etmek değildi ama benim çok ciddi anlamda fobim var var bu konuda çünkü 2 side çok yakınımdı dolayısıyla yakınımda yaşandı o anlar..ikisindede kanama olmadı 2 sininde randevusu 12 .haftaydı gittiklerinde bebeğinin kalbinin durmuş olduğunu öğrendiler.gelişimleri 10. haftada durmuş..hiç 12. haftadan sonra bu tür durumla karşılaşanı duymadım ama bu 10. hafta benim gözüme hep bi korkuç gelir..
tekrar belirtmek isterim ki hiç moralinizi bozup kafanızı karıştırmak istemem eminim çok sağlıklı hepimizin bebeği ki sen 10. haftayıda bitirdin sanırım ama 10 ile 12. hafta arası 1 kere kontrol ettirsek ii olur sanki..

ay ne olucak canım bnm hamilesin işte süpper yalnız bi iğne varmış o etkiliyomuş bazen progesteron değil ama başka eğer onu olmadıysan hamilesin bi kan testi yaptırsana yahu nası dayanıyosun

canım snei o kadar ii anlıyorum ki benimde yakın bi dostum iki kere boş gebelik geçirdi bütün doktor randevularında birlikteydik bende kesekyi gördüm doktor kimyasal gebelik ihtimali yok demesine rağmen çıkarken tam hocam kaçıncı haftaya kadar boş gebelik ihtimali var diye soruyorum kalp atışını duyana kadar dokuz doğurdum saçma sapan rüyalar gördüm sonra o arkadaşım 3. kez hamile kaldı ama ondada ense kalınlığı şüphesi vardı ve amniosentez oldu allahtan şimdi sorun yok ama bende yine arıza kaldı şimdi 12. haftayı bekliyoruz dört gözle bakalım nolcak

bende çok merak ettim arkdaşlarında kanama olmuşmuydu oksa muayenedemi görüldü kalbin durduğu?hadi kanama oldu dede içimiz rahat etsiinnn
üzgünüm ama olmadı hiç bir belirti olmadı hani mervenin dediği gibi herhangi bi morarma kaşınma da olmadı..
ama yine söylüorumm ben merve sordu die söyledim randevu tarihimi kimsenin endişelenmesini istememe yyine mervenin dediği gibi her an her hafta olabilir bütün bunlar sadece benim yakınınmda üstüstüne yaşandığı için ve aynı hafta olduğu için o haftaya karşı antipatim var o kadar gerçi yapılabilecek bişey var mı kesinlikle yok ben şimdi bağlansam ultrasona 10. haftaya kadar bağlı kalsam onun gelişimi ve kalbi dursa bişey yapılamaz Allah korusun o olacaksa olacak 9. ayda olacaksa o zaman olacak o yüzden sakın endişelenmeyin rahat olun sadece 12. haftaya kadar biraz daha sık kontrole girebilirsin ki size zarar vermesin..

bu arada kk ya foto ekleyin ne demek ben öle bişey bilmiyorum sizin fotonuz mu var orda nası bakıcam ya biri patlye ne güzel gençsin demişti ya bende ondan faceye eklendi sandım resmi sendin galiba benden de gençsin diyen

slm kızlar dun tansıyonumu ölçtürdüm 8-4 cıktı konusmaları okudum düşük olanlar var
acaba bebişlere bi zararı varmıdır?ama benım normaldede 9-6 dır.
:kedi:
ya bide cok tatlı sevmeme rağmen hiç yıyemiorum aksine ekşi ekşi limonlu şeyler ekşi erik yıyorum acaba bunlarda tansıyonu etkıler mi...

çok haklısın walla dediğin gibi olucaksa usgye bağlıda gezsek olucak sıkmayalım kendimizi meleklerimiz ii düşünsenize onlar için ne zor yaa yeniden bi oluşum var içimizde rabbim ol dedi oldu işte içimizde bi mucize gerçekleşiyo dünyanın en anlamlı duygusu ki bunu rabbim biz kadınlara bahşetmiş bende bu bebekler için uğraştığımız günleri düşünüp rahatlamalıyız

evet cnm etkiliyomuş nası düşürmesini tetiklio işte

bende senin gibiyim erik falan yiyiorum hep ye ekşiyi doğur ayşeyi olucaz walla bu gidişle yarın randevum var aydınlatırım hepinizi sorucam doktoruma tek tek yazdım sorularımı yoksa gidince unutuyorum

canım inşallah, allahın izniyle hamilesin.. ay çok sevindim...

arkadaşlar böyle haberleri duyunca tırsıyorum

ne yapalım bilmem, Rabbim korusun bebişlerimizi

ne yollardan ne zorluklardan geçtik şimdi buraya geldik, inşallah Rabbim korusun onları

Zaten öyle bir şey ki, doktora gidince bir salaklaşıyorum ben de sempatiksalakcinni

7. haftada doktor 10 saniye baktı bu kalp atışı, herşey normal güzel dediakannehir

içeri gittik 4 haziranda gelin dedi sepetledi:kedi:

yani bir şey soramadım, şimdi bunları duyunca korku düşüyo içime bilmiyorumkismile

Belirti aramak yalnış anladım. Ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olacak, Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…