kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla
bende sana tavsiye cicim sarımsaklı yoğurt yediğin zmanalarda en son 2-3 kaşığı tuzlu yoğurt olarak ye benimde normalde düşüktür tansiyonum eğer üzerinde tuzlu yoğurt tüketmezsem sağımdan soluma dönemiorum baş dönmesinden:)ayyy evet hemde hem yoğurtta hemde domates sosta yedim ama ondan bi gece sonra fena oldum ben ben zaten düşük tansiyonluyum normal tansiyonum 9-6
cicim senin bi daha ki randevun hangi tarihte
kızlar benim yarın doktorla randevum var tahminen yarın 6 haftayı bitirip 7.haftaya gireceğim ama bu kahverengi akıntılar devam ediyor bakalım yarın ultrasonda gözükecekmi gözükürse nasıl durumda bu kanamayı ne yapıyor çok endişeleniyorum. 10 gündür sadece tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum . bana dua edin allahım yardımcı olsun..................( (((
canım çok dikkat et.. tabi mide bulantısından birşey yiyemeyince kan şekerin düştü.. zorla da olsa bişiyler yemek lazım..
bende sana tavsiye cicim sarımsaklı yoğurt yediğin zmanalarda en son 2-3 kaşığı tuzlu yoğurt olarak ye benimde normalde düşüktür tansiyonum eğer üzerinde tuzlu yoğurt tüketmezsem sağımdan soluma dönemiorum baş dönmesinden:)
benim bi daha ki randevum 12. haftada 4 hafta sonra ama beklermiyimmmm aslaaaa:):)
gerekirse 4 hafta 4 farklı doktora giderim ama genede giderim çünkü benim 2 arkadaşımda ilk bebklerini 10. hafta da kaybettiler kalplari durdu o yüzden fobim var..
gelecek hafta bi giderim 8. haftada
10. haftada giderim sonra 12 de kendi doktoruma giderim:):)çünkü ondan önce gidersem kızar kesin
bende sana tavsiye cicim sarımsaklı yoğurt yediğin zmanalarda en son 2-3 kaşığı tuzlu yoğurt olarak ye benimde normalde düşüktür tansiyonum eğer üzerinde tuzlu yoğurt tüketmezsem sağımdan soluma dönemiorum baş dönmesinden:)
benim bi daha ki randevum 12. haftada 4 hafta sonra ama beklermiyimmmm aslaaaa:):)
gerekirse 4 hafta 4 farklı doktora giderim ama genede giderim çünkü benim 2 arkadaşımda ilk bebklerini 10. hafta da kaybettiler kalplari durdu o yüzden fobim var..
gelecek hafta bi giderim 8. haftada
10. haftada giderim sonra 12 de kendi doktoruma giderim:):)çünkü ondan önce gidersem kızar kesin
Ezgi yaa enbuyuk korkum bu benim de. 10. Haftayı bitirdik çok şükür ama 3 haftadır bebeğimi görmedim sonucta. Bende belirti de yok, çok endişeleniyorum. O arkadaşlarında kanama mı olmuştu 10. Haftada? Yoksa muayene de mı görüldü kalbin durduğu? Kanamam veya sancım yok, o yüzden biraz rahatım ama icim icimi yiyor iste. Sen böyle yazınca tuhaf oldum(bilmiyorumkismile
yok önceden zarar vermezdi sarımsak bu kadar ama çok fena oldum hamilelikten sonra ,inadına çok da canım istior sarımsağı yiyiorum ama dediğim gibi üzerine tuzlu ayrann:):)ya ne zor bi durum ya bizim ki bebeğimiz içimizde et but olup kendini hissettirene kadar rahat edemicez herhalde allah yardımcımız olsun demek sende de tansiyon var aman artık yemem sarımsak falan tiksindim zaten geçer inşallah sende hala öle mi yoksa önceden mi böleydin
kim eklemiş birbirini face de tekrar yaziim benim facem yok dolayısıyla siz benim için resimlerinizi kk a koyun ben ordan bakimm..kızlar herkes facede eklemiş birbirini ya eğer görüşmek isteyen varsa özelden msj atsın facesini
canım çok özür dilerim benim amacım sizi huzursuz etmek değildi ama benim çok ciddi anlamda fobim var var bu konuda çünkü 2 side çok yakınımdı dolayısıyla yakınımda yaşandı o anlar..ikisindede kanama olmadı 2 sininde randevusu 12 .haftaydı gittiklerinde bebeğinin kalbinin durmuş olduğunu öğrendiler.gelişimleri 10. haftada durmuş..hiç 12. haftadan sonra bu tür durumla karşılaşanı duymadım ama bu 10. hafta benim gözüme hep bi korkuç gelir..Ezgi yaa enbuyuk korkum bu benim de. 10. Haftayı bitirdik çok şükür ama 3 haftadır bebeğimi görmedim sonucta. Bende belirti de yok, çok endişeleniyorum. O arkadaşlarında kanama mı olmuştu 10. Haftada? Yoksa muayene de mı görüldü kalbin durduğu? Kanamam veya sancım yok, o yüzden biraz rahatım ama icim icimi yiyor iste. Sen böyle yazınca tuhaf oldum(bilmiyorumkismile
Merhaba kızlar
28 nisanda transferim oldu p.tesi sonucu alıcam. inşallah bende aranıza katılırım.
bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. ilk başta tek çizgi vardı. 5dk belkide daha fazla süre sonra birdaha baktım çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sizce bu nedir?
yok önceden zarar vermezdi sarımsak bu kadar ama çok fena oldum hamilelikten sonra ,inadına çok da canım istior sarımsağı yiyiorum ama dediğim gibi üzerine tuzlu ayrann:):)
kim eklemiş birbirini face de tekrar yaziim benim facem yok dolayısıyla siz benim için resimlerinizi kk a koyun ben ordan bakimm..
canım çok özür dilerim benim amacım sizi huzursuz etmek değildi ama benim çok ciddi anlamda fobim var var bu konuda çünkü 2 side çok yakınımdı dolayısıyla yakınımda yaşandı o anlar..ikisindede kanama olmadı 2 sininde randevusu 12 .haftaydı gittiklerinde bebeğinin kalbinin durmuş olduğunu öğrendiler.gelişimleri 10. haftada durmuş..hiç 12. haftadan sonra bu tür durumla karşılaşanı duymadım ama bu 10. hafta benim gözüme hep bi korkuç gelir..
tekrar belirtmek isterim ki hiç moralinizi bozup kafanızı karıştırmak istemem eminim çok sağlıklı hepimizin bebeği ki sen 10. haftayıda bitirdin sanırım ama 10 ile 12. hafta arası 1 kere kontrol ettirsek ii olur sanki..
üzgünüm ama olmadı hiç bir belirti olmadı hani mervenin dediği gibi herhangi bi morarma kaşınma da olmadı..bende çok merak ettim arkdaşlarında kanama olmuşmuydu oksa muayenedemi görüldü kalbin durduğu?hadi kanama oldu dede içimiz rahat etsiinnn
üzgünüm ama olmadı hiç bir belirti olmadı hani mervenin dediği gibi herhangi bi morarma kaşınma da olmadı..
ama yine söylüorumm ben merve sordu die söyledim randevu tarihimi kimsenin endişelenmesini istememe yyine mervenin dediği gibi her an her hafta olabilir bütün bunlar sadece benim yakınınmda üstüstüne yaşandığı için ve aynı hafta olduğu için o haftaya karşı antipatim var o kadar gerçi yapılabilecek bişey var mı kesinlikle yok ben şimdi bağlansam ultrasona 10. haftaya kadar bağlı kalsam onun gelişimi ve kalbi dursa bişey yapılamaz Allah korusun o olacaksa olacak 9. ayda olacaksa o zaman olacak o yüzden sakın endişelenmeyin rahat olun sadece 12. haftaya kadar biraz daha sık kontrole girebilirsin ki size zarar vermesin..
slm kızlar dun tansıyonumu ölçtürdüm 8-4 cıktı konusmaları okudum düşük olanlar var
acaba bebişlere bi zararı varmıdır?ama benım normaldede 9-6 dır.
:kedi:
ya bide cok tatlı sevmeme rağmen hiç yıyemiorum aksine ekşi ekşi limonlu şeyler ekşi erik yıyorum acaba bunlarda tansıyonu etkıler mi...
Merhaba kızlar
28 nisanda transferim oldu p.tesi sonucu alıcam. inşallah bende aranıza katılırım.
bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. ilk başta tek çizgi vardı. 5dk belkide daha fazla süre sonra birdaha baktım çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sizce bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?