2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım yaa çok üzüldüm ....negatif sonucu çok iyi bildiğim için şu an hissettiklerini çok iyi anlıyorum üzülme diyemem biliyorum ki sözler bu aşamada anlamsız kalıyo , en kısa zamanda kendine gelmen ve aramıza dönmen dileğiyle canımcım:Saruboceq:

yok canım herşey yolunda ne güzel kalp atışını da duymuşsun bak ben daha keseyi bile göertemedim çok yeni böyle düşünüp kendini de bebişini de yorma

merhaba kizlar bebegim cok iyi baya buyumus 14mm olmus teyzeleri hic bi sorun yok dedi taaaaaaaaaaaaaa 10 hazirana verdi rdv uyu pffff olsun o saglikli olsunda beklicez napalim hepinizi cok optum

daisy'cim çok üzüldüm
dediğin gibi böyle zamanlarda söylenecek hiç bir şey olmuyo ki
sen zaten herşeyi söylemişsin güçlü duruşun senin en büüyük avantajın
en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle..

hepinizde sağolun, inşallah dediğin gibi olur...
benim çikolota kistim vardı evlenmeden önce, ameliyat olup aldırmıştım kistleri. evlendikten 3 sene sonra çocuk itedik ama olmadı, sonra beni ameliyat eden dr.uma gittik çok ünlü ve medyatik prof. dr.um bana ve eşime gerekli tetkikleri yaptı ve hiçbirşeyimizin olmadığını gayet sağlıklı olduğumuzu, bir süre daha doğal yollarla deneyip olmazsa aşılama yapacağını söyledi. 6 ay sonra aşılama için gittik olmadı.. sonra Allahtan işte bana bir soğuklu geldi dr.a karşı, başka dr.a gidelim istedim. medicana internationala gittik tetkiklerimizle beraber, dr. sağ tüpümde biraz tıkanıklık olduğunu, sol yumurtalığımın sağa doğru kaydığını ve yumurtalık rezervimin az olduğunu, bu şartlar altında ne doğal yollarla ne de aşılamayla gebe kalamayacğımı tüp bebekle tedavi olmamı önerdi. biz tabi eşimle şok olduk. ben kendimi sağlıklı bilirken meğer ne haldeymişim haberim yok.. işte böyle sıfatlandıramakta zorlandığım para delisi dr.lar sebeiyle çekilen sıkıntılar bunlar.. nasıl olsa hastasıyım ona güveniyorum yapıyım birkaç aşılama kar kardır nerden para kazansam dedi heralde.. hee parayada hiç mi hiç ihtiyacı yok tabi ama derler ya para parayı çeker diye..
sonra tedavide benim oluşa oluşa 2 yumurtam oluştu, dr.um istersen durduralım tedaviyi ama diğer ay daha fazla yumurtlayacağının garantisini veremeyiz, bence devam edelim dedi. devam ettik, yumurtalardan biri dölledni oda tutmadı..
işte olduğum için dr.la konuşamadım, iş çıkışı gidicem. bakalım bundan sonraki süreç nasıl olacak... hayat işte yıkılmadan hep mücadele hep mücadele... güçsüzlüğe, pes etmeye yer yok...

merhaba kizlar bebegim cok iyi baya buyumus 14mm olmus teyzeleri hic bi sorun yok dedi taaaaaaaaaaaaaa 10 hazirana verdi rdv uyu pffff olsun o saglikli olsunda beklicez napalim hepinizi cok optum

ohh çok güzel canım darısı bana dularınızı bekliyorum keseyi görecek miyim kalbi atacak mı beişimin diye sizlere gelip hemen müjdeleyeceğim günü bekliyorum:uhm:

canım benim yaa iyiki o doktorla zaman kaybetmemişsin. allah öyle insanların elinden korusun anladığım kadarıyla çok güçlü birisin bolca da duacı ol rabbim sana en kısa zamanda dileiğin bebişini verecek inşallah

canım herkesin yaşadığı kendine zor sen sadece çikolata kistiyle mücadele ediyosun ben KANSERİM.....ve o para gözler yüzünde içimde belirsiz bi kitle kaldı kitle tümörlü olabilir diye aldırmak için ameliyat olmak yerine diğer yumurtalığım şakır şakır çalışırken genç yaşta ikinci bi kez ameliyat olmiim diye apar topar tüp bebek yaptık ve ne görelim aldığım iğnelerden sonra sol tarafımdada yumurta oluştu bu demek oluyor ki içimde belirsiz bir kitlenin yanında tümörlü yumurtalıktanda parça bırakmışlar şimdiki doktorlarım şok oldu ameliyatımda yapılan patolojim yanlış olduğu için kemoterapi görmedim ve şu an tekrar etme riski olan 2a sınıfı borderline müsinöz tümör hastasıyım bi daha asla anne olamayabilirim bu hamileliğim olumlu sonuçlanırsa doğumumda rahmimi alabilirler

sende kolay şeyler yaşamamışsın ama bi doktorun dediğini başka bi doktor aksini dedi diye ekarte etmişsin bence 3. bi doktora gitmeliydin ama olan olmuş şunu sakın unutma hayatta en zor şey can korkusudur pes etmek yok güzelim tamam mı en kısa zamanda aramıza dön hemde hamile olarak inşallah

maaşallah taaaaaaaa 10 hazirana kadar sen sabret arada bi doktora gitme ben dişimi kırıcam dayanamazsın walla sen hahahahahah

canım benim yaaa rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve herşey hiç yaşanmamış gibi gidiversin inşallah...

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Transfer Tarihi*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Merkez *|*Doktor*|*Güncel notları*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|16.Mart.10 |3.Aralık.10|35|56| Amerikan Hastanesi|Yılmaz Güzel |Pıt Pıt Atıyor Kalbi |
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|13.Mart.10|3.Aralık.10|27|87|Brüksel Tüpbebek |Yücel Karaman | Minik melek büyüyor |
03|Haymatlos|3.Mart.10 |18.Mart.10|8.Aralık.10|31|100|Alman Hastanesi | Tüp Bebek ekibi| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |
04|Meralun|5.Mart.10|23.Mart.10|14.Aralık.10|29||Maya Tüpbebek Ank.|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
05|Patly|8.Mart.10|26.Mart.10 |12.Aralık.10|29|61,5|||Minik melek büyüyor |
06|Sebo|9.Mart.10|27.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57| Medicalpark Göztepe | Serdar Koç |Pıt Pıt Atıyor Kalbi
07|Bsp|11.Mart.10|28.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|Brüksel Tüpbebek| Yücel Karaman | Pıt Pıt Atıyor Kalbi |
08|Kaymaklim|11.Mart.10|27.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|| |Minik Melek 14 mm |
09|Esr0411 |13.Mart.10|27.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|Memorial |Semra Kahraman |Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile|
10|Gelbebek26|13.Mart.10|31.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|Smyrna İzmir |Funda Hnm | Pıt Pıt Atıyor Kalbi |
11|Narnisan|15.Mart.10|1.Nisan.10|20.Aralık.10|30|56|| |Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
12|Pretty| 15.Mart.10 |31.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58 |Memorial |Semra Kahraman | Minik melek büyüyor |
13|Gizemli83|18.Mart.10|3.Nisan.10|23.Aralık.10|27|56|Medicalpark Göztepe| Serdar Koç|8 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|6.Nisan.10|26.Aralık.10|26|59||| Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|10.Nisan.10|29.Aralık.10 | |58||| Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
16|Quality |24.Mart.10|11.Nisan.10|28.Aralık.10|39|57|Ankara Centrum |Recai Papuçcu|14 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
17|Papatyam03|26.Mart.10|12.Nisan.10|27.Aralık.10|31||Brüksel Tüpbebek |Yücel Karaman | 7 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
18|Chery|29.Mart.10|10.Nisan.10|3.Ocak.11|29|63||Birgül Sarıkamış|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |
19|Bee009|31.Mart.10|15.Nisan.10|5.Ocak.11|27|50|||6 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
20|Pany86|1.Nisan.10|16.Nisan.10||25|64|| | Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
21|Arkadas2010|2.Nisan.10||7.Ocak.2010|29|75|| |ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |
22|Elvinnaz|4.Nisan.10||8.Ocak.11|||Bahçeci Kliniği| |ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |
23|Asozlem|5.Nisan.10|21.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62|Brüksel Tüp Bebek| |2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |
24|Zeynepela|5.Nisan.10|19.Nisan.10|10.Ocak.11|27|69|Acıbadem Bursa|Şahin Zeteroğlu|2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |
25|Angelofsky74|| ||||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |

[/table]

kaymakcım belki yazmışsındır ama görmedim eksik bilgilerinide yazramısın cnm

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu dr.ları nasıl vicdan nasıl insanlık ben anlamıyorum. çok şükür hamilesin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, zaten bu zamanda 2 çocuk zor :) bir yerlerden tutunmak lazım hayata, iyi taraflarını görmeliyiz ki mutlu olabilelim yoksa çekilmez olur bu dünya

saol cnm meleğimin gelişiyle yenilenip doğumuyla bende onunla tekrar doğacağım inşallah

inşallah canım yaa çok canı gönülden diliyorum nedense sen çok çok içten biri olduğunu şu pcden dahi hissedebiliyorum rabbim gönlüne göre versin yüzün hep gülsün inşallah

inşallah canım yaa çok canı gönülden diliyorum nedense sen çok çok içten biri olduğunu şu pcden dahi hissedebiliyorum rabbim gönlüne göre versin yüzün hep gülsün inşallah

canımsınnn saol sende ölesin gerçekten dediğin gibi insan burdan bile anlıyor karşısındakinin duygularını

canım doktorun selman bey mi aysun hanımmıydı?

evet cnm ben burdan adlarını hiç yazmadım ameliyatıma karı koca girdiler ve çok ünlüler hatta hepiniz genelde onların sitesinden bişiler okuyosunuz dava açıcam diye hiç olumsuz bişey yazmıyorum isimlerini vererek doğumumda içimdeki o kitle alınacak ve ben onlara dava açıcam allahın izniyle
demem o ki kendinde daha kötüsünü gör ve sakinleş diye yazdım inanıyorum sende bi gün anne olacaksın çıkmadık candan umut kesilmez çikolata kistide neymiş

şuan ki dr.um selman bey cnm

canım evime yakın diye ilk tüp denememi orda yapmıştım hiç memnun kalmadım ilk başta herşey güzeldi ama transfer sonucu olumsuz çıkınca konuşmaya gittiğimde çok ilgisizdiler o sevecen selman gitmiş yerine soğuk biri gelmişti ordan inanamayacağın kadar çok soğudum inan başka bir hastalık için bile gitmiyorum artık ilkinden yaklaşık 6 ay sonra 2. için geniş araştırma yaptım ve brükseli seçtim evime çok uzak ama değer diye düşündüm parada aynı hiç bi fark yok

anladım cnm kim olduklarını, şöyle baksan nasıl iyi gözüküyorlar benimki de öyleydi. bende düşünmüştüm dava açmayı sonra tedavi süreci başlayınca strese sokmıyım kendimi dedim, açmadım. iyi yaparsın ara tabi hakkını, herkes işini düzgün yapsın. nasıl zor şu yaşadıklarımız..
kuvvet verdi destekleriniz bana valla hepinizden de Allah razı olsun. daha iyiyim desem inanır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…