sonuç negatif maalesef....
söyleyecek bişey bulamıyorum... kelimeler boğazıma düğümleniyor....
sadece hayırlısı böyleymiş diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi, ama işte oda bir yere kadar oluyor sonra ipler kopuyor.. anne olmak isteyipte olamamak..... başetmesi zor bir duygu, şuan üzüntüm çok taze o yüzden kötüyüm ama biliyorum her geçen gün daha iyi olucam ve bir sonraki tedavimde inşallah pozitif sonuç alacağım....
ne yaparsam yapayım boş çünkü biliyorum, kısmet değilse olmuyor.....
mrb kızlar uzun zamandır yazamadım
5+4 ken bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm ozaman 2.8 mm di.6 haftalıkken yine gittim 4mm olmuştu şu anda 6+4 üm.haftaya perşembe kontrole gideceğim bende korkuyorum acaba kalp atışarı durdu mu diye.kendimi o konuda rahatlatmaya çalışıyorum.2gün öncesine kadar mide bulantım vardı ama şimdi yok bu ara rahatım ama olmamasıda korkutuyor acaba bişeymi oldu diye düşünüyorum
daisy canım inan çok merak ettik senle birlikte sonuçunu üzülme demek boş şuan çok iyi anlıyorum ama canım belki rabbim 2.de yüzünü güldürücek bak aramızda bunun örnekleri çok inşallah en yakın zamanda tekrar tedaviye başlar ve aramıza katılırsın
merhaba kizlar bebegim cok iyi baya buyumus 14mm olmus teyzeleri hic bi sorun yok dedi taaaaaaaaaaaaaa 10 hazirana verdi rdv uyu pffff olsun o saglikli olsunda beklicez napalim hepinizi cok optum
hepinizde sağolun, inşallah dediğin gibi olur...
benim çikolota kistim vardı evlenmeden önce, ameliyat olup aldırmıştım kistleri. evlendikten 3 sene sonra çocuk itedik ama olmadı, sonra beni ameliyat eden dr.uma gittik çok ünlü ve medyatik prof. dr.um bana ve eşime gerekli tetkikleri yaptı ve hiçbirşeyimizin olmadığını gayet sağlıklı olduğumuzu, bir süre daha doğal yollarla deneyip olmazsa aşılama yapacağını söyledi. 6 ay sonra aşılama için gittik olmadı.. sonra Allahtan işte bana bir soğuklu geldi dr.a karşı, başka dr.a gidelim istedim. medicana internationala gittik tetkiklerimizle beraber, dr. sağ tüpümde biraz tıkanıklık olduğunu, sol yumurtalığımın sağa doğru kaydığını ve yumurtalık rezervimin az olduğunu, bu şartlar altında ne doğal yollarla ne de aşılamayla gebe kalamayacğımı tüp bebekle tedavi olmamı önerdi. biz tabi eşimle şok olduk. ben kendimi sağlıklı bilirken meğer ne haldeymişim haberim yok.. işte böyle sıfatlandıramakta zorlandığım para delisi dr.lar sebeiyle çekilen sıkıntılar bunlar.. nasıl olsa hastasıyım ona güveniyorum yapıyım birkaç aşılama kar kardır nerden para kazansam dedi heralde.. hee parayada hiç mi hiç ihtiyacı yok tabi ama derler ya para parayı çeker diye..
sonra tedavide benim oluşa oluşa 2 yumurtam oluştu, dr.um istersen durduralım tedaviyi ama diğer ay daha fazla yumurtlayacağının garantisini veremeyiz, bence devam edelim dedi. devam ettik, yumurtalardan biri dölledni oda tutmadı..
işte olduğum için dr.la konuşamadım, iş çıkışı gidicem. bakalım bundan sonraki süreç nasıl olacak... hayat işte yıkılmadan hep mücadele hep mücadele... güçsüzlüğe, pes etmeye yer yok...
canım herkesin yaşadığı kendine zor sen sadece çikolata kistiyle mücadele ediyosun ben KANSERİM.....ve o para gözler yüzünde içimde belirsiz bi kitle kaldı kitle tümörlü olabilir diye aldırmak için ameliyat olmak yerine diğer yumurtalığım şakır şakır çalışırken genç yaşta ikinci bi kez ameliyat olmiim diye apar topar tüp bebek yaptık ve ne görelim aldığım iğnelerden sonra sol tarafımdada yumurta oluştu bu demek oluyor ki içimde belirsiz bir kitlenin yanında tümörlü yumurtalıktanda parça bırakmışlar şimdiki doktorlarım şok oldu ameliyatımda yapılan patolojim yanlış olduğu için kemoterapi görmedim ve şu an tekrar etme riski olan 2a sınıfı borderline müsinöz tümör hastasıyım bi daha asla anne olamayabilirim bu hamileliğim olumlu sonuçlanırsa doğumumda rahmimi alabilirlerhepinizde sağolun, inşallah dediğin gibi olur...
benim çikolota kistim vardı evlenmeden önce, ameliyat olup aldırmıştım kistleri. evlendikten 3 sene sonra çocuk itedik ama olmadı, sonra beni ameliyat eden dr.uma gittik çok ünlü ve medyatik prof. dr.um bana ve eşime gerekli tetkikleri yaptı ve hiçbirşeyimizin olmadığını gayet sağlıklı olduğumuzu, bir süre daha doğal yollarla deneyip olmazsa aşılama yapacağını söyledi. 6 ay sonra aşılama için gittik olmadı.. sonra Allahtan işte bana bir soğuklu geldi dr.a karşı, başka dr.a gidelim istedim. medicana internationala gittik tetkiklerimizle beraber, dr. sağ tüpümde biraz tıkanıklık olduğunu, sol yumurtalığımın sağa doğru kaydığını ve yumurtalık rezervimin az olduğunu, bu şartlar altında ne doğal yollarla ne de aşılamayla gebe kalamayacğımı tüp bebekle tedavi olmamı önerdi. biz tabi eşimle şok olduk. ben kendimi sağlıklı bilirken meğer ne haldeymişim haberim yok.. işte böyle sıfatlandıramakta zorlandığım para delisi dr.lar sebeiyle çekilen sıkıntılar bunlar.. nasıl olsa hastasıyım ona güveniyorum yapıyım birkaç aşılama kar kardır nerden para kazansam dedi heralde.. hee parayada hiç mi hiç ihtiyacı yok tabi ama derler ya para parayı çeker diye..
sonra tedavide benim oluşa oluşa 2 yumurtam oluştu, dr.um istersen durduralım tedaviyi ama diğer ay daha fazla yumurtlayacağının garantisini veremeyiz, bence devam edelim dedi. devam ettik, yumurtalardan biri dölledni oda tutmadı..
işte olduğum için dr.la konuşamadım, iş çıkışı gidicem. bakalım bundan sonraki süreç nasıl olacak... hayat işte yıkılmadan hep mücadele hep mücadele... güçsüzlüğe, pes etmeye yer yok...
merhaba kizlar bebegim cok iyi baya buyumus 14mm olmus teyzeleri hic bi sorun yok dedi taaaaaaaaaaaaaa 10 hazirana verdi rdv uyu pffff olsun o saglikli olsunda beklicez napalim hepinizi cok optum
canım herkesin yaşadığı kendine zor sen sadece çikolata kistiyle mücadele ediyosun ben KANSERİM.....ve o para gözler yüzünde içimde belirsiz bi kitle kaldı kitle tümörlü olabilir diye aldırmak için ameliyat olmak yerine diğer yumurtalığım şakır şakır çalışırken genç yaşta ikinci bi kez ameliyat olmiim diye apar topar tüp bebek yaptık ve ne görelim aldığım iğnelerden sonra sol tarafımdada yumurta oluştu bu demek oluyor ki içimde belirsiz bir kitlenin yanında tümörlü yumurtalıktanda parça bırakmışlar şimdiki doktorlarım şok oldu ameliyatımda yapılan patolojim yanlış olduğu için kemoterapi görmedim ve şu an tekrar etme riski olan 2a sınıfı borderline müsinöz tümör hastasıyım bi daha asla anne olamayabilirim bu hamileliğim olumlu sonuçlanırsa doğumumda rahmimi alabilirler
sende kolay şeyler yaşamamışsın ama bi doktorun dediğini başka bi doktor aksini dedi diye ekarte etmişsin bence 3. bi doktora gitmeliydin ama olan olmuş şunu sakın unutma hayatta en zor şey can korkusudur pes etmek yok güzelim tamam mı en kısa zamanda aramıza dön hemde hamile olarak inşallah
canım benim yaaa rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve herşey hiç yaşanmamış gibi gidiversin inşallah...
canım herkesin yaşadığı kendine zor sen sadece çikolata kistiyle mücadele ediyosun ben KANSERİM.....ve o para gözler yüzünde içimde belirsiz bi kitle kaldı kitle tümörlü olabilir diye aldırmak için ameliyat olmak yerine diğer yumurtalığım şakır şakır çalışırken genç yaşta ikinci bi kez ameliyat olmiim diye apar topar tüp bebek yaptık ve ne görelim aldığım iğnelerden sonra sol tarafımdada yumurta oluştu bu demek oluyor ki içimde belirsiz bir kitlenin yanında tümörlü yumurtalıktanda parça bırakmışlar şimdiki doktorlarım şok oldu ameliyatımda yapılan patolojim yanlış olduğu için kemoterapi görmedim ve şu an tekrar etme riski olan 2a sınıfı borderline müsinöz tümör hastasıyım bi daha asla anne olamayabilirim bu hamileliğim olumlu sonuçlanırsa doğumumda rahmimi alabilirler
sende kolay şeyler yaşamamışsın ama bi doktorun dediğini başka bi doktor aksini dedi diye ekarte etmişsin bence 3. bi doktora gitmeliydin ama olan olmuş şunu sakın unutma hayatta en zor şey can korkusudur pes etmek yok güzelim tamam mı en kısa zamanda aramıza dön hemde hamile olarak inşallah
saol cnm meleğimin gelişiyle yenilenip doğumuyla bende onunla tekrar doğacağım inşallah
inşallah canım yaa çok canı gönülden diliyorum nedense sen çok çok içten biri olduğunu şu pcden dahi hissedebiliyorum rabbim gönlüne göre versin yüzün hep gülsün inşallah
hepinizde sağolun, inşallah dediğin gibi olur...
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu dr.ları nasıl vicdan nasıl insanlık ben anlamıyorum. çok şükür hamilesin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, zaten bu zamanda 2 çocuk zor :) bir yerlerden tutunmak lazım hayata, iyi taraflarını görmeliyiz ki mutlu olabilelim yoksa çekilmez olur bu dünya
şuan ki dr.um selman bey cnm
evet cnm ben burdan adlarını hiç yazmadım ameliyatıma karı koca girdiler ve çok ünlüler hatta hepiniz genelde onların sitesinden bişiler okuyosunuz dava açıcam diye hiç olumsuz bişey yazmıyorum isimlerini vererek doğumumda içimdeki o kitle alınacak ve ben onlara dava açıcam allahın izniyle
demem o ki kendinde daha kötüsünü gör ve sakinleş diye yazdım inanıyorum sende bi gün anne olacaksın çıkmadık candan umut kesilmez çikolata kistide neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?