2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Canıııım, sen hep sor ben bakar bulurum, google amcaya soruyorum, söylüyor nasıl olsa:))) Biraz da merakım var, son anda tıp okumaktan vazgeçmiştim "ya sevmezsem, nasıl katlanırım" diye, babam duymasın, çok pişman oldum sonra...

Benim her türlü hatunsal hastalığı barındıran acaip insan ablacığımda da var hemoroid ve hamileliklerinde azmıştı. O "bir küçücük fıçıcık içi dolu doktorcuk" olma konusunda benden beterdir. Zeytinyağı kullanıyordu sürekli. Bir de malum acılı ve asitli şeyler yemiyor ve kabızı önlemeye çalışıyordu. Kaynar suyla yıkanmaya bayılmasına rağmen duş sıcaklığını olabildiğince düşürmeye çalışıyordu. sırf tuvalette uzun oturup kendimi kasmayayım diye evdeki kullanılmayan alaturka tuvaleti kullanmaya başlamıştı. Ablam en çok rahatı belediyenin kepekli ekmeklerinden (hani şu kepeği çok olduğu için bir türlü tek parça olmayı beceremeyip bulgur bulgur dökülen ekmekler) ve akşamdan ılık suda ıslattığı zerdali kurularını sabah aç karnına yemekten fayda gördü. Doğumdan sonra da bir tane doktor var, Ankara'da, Kocatepe camii'nin oralarda, adam hemoroidi yakarak tedavi ediyor, ona gitmek lazım. Günübirlik avrupadan hasta geliyordu adama, biz de babam için gitmiştik hatta:))

SEBOO inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

.
seninde çok yoğun değildir o zman
bana göre en zoru sınıf öğretmenliği çünkü
bir de özel alt sınıf öğretmenlerin işi çok zor gerçekten
biz biraz daha rahatız

bazen cidden tam benlik çocuklarla süper anlaşırım ama bazen mahvediyor bu meslek çok yoruyor :)

meslektaşlarım varmış, ben de katılayım sohbete madem. kaydirigubbakcemile5
ben köy okulunda birleştirilmi sınıf okutuyorum.tek öğretmenim 14 öğrencim var.
beş sınıf bir arada olduğu için çok yoruluyorum sempatiksalakcinni

ama şimdi :CüvCüv: öyle fazla hareket etmeden sakin yorulmadan yürütmeye çalışıyorum.çocuklarım da beni üzmüyorlar kaydirigubbakcemile3

yeniden meslek seçme şansım olsaydı yine öğretmen olurdum. güzel bir meslek :asigim:

sevgili öğretmenin neden ısrarla sormama rağmen kilonu sölemiyosun :)) listeye eklicem cicim

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|15 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik melek büyüyor |

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor |

06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|20 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm |

09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile|

10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile |

12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58| Minik melek büyüyor |

13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|8 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile |

16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|14 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

18|Subuo|26.Mart.10|27.Aralık.10||| Haftaya randevu var eyvahedigeldismile|

19|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |

20|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50|Minik kese görüldü |

21|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.10|25|64|15 Mayıs randevu eyvahedigeldismile |

21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.10||63|? |

23|Arkadas2010|2.Nisan.10|7.Ocak.2010|29|75| Minik kese görüldü |

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62|2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |

26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75|Minik kese görüldü |

27|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|annecik telaşlı|

28|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

ii olmana çok sevindim canım ya vucudun kendine geldi..demekki dinelnmeye ihtiyacın vardı

merhaba arkadaşlar,
Gizemli sen çamlık hastanesini deneyebildin mi? Benim cumartesi ilk randevum var. Ondan sonra oraya takılmayı ya da en azından tüp bebek merkezimle birlikte oraya gitmeyi planlıyorum.

slm bayanlar bende listeye dahil olmak istiyorum.bende tüp bebekle hamile kaldım.son adet tarihim 12 şubat tahmini doğum 19 kasım.yaş 21 .nasıl listeye ekliyoruzz

kızlar hiçç kusura bakmayın ben şimdi doktorluğun ucundan dönmüş arkadaşıma açık açık tüm sorunumu yazıcam çünkü mecburum
tatlım benim daha önce hemoroid sorunum yoktu hatta nedir o bilmezdim bile kendimi bildim bileli geç tuvalete çıkma sorunum olmuştur ama(10 günse 1 falan)hiç kabız olmam yani olmazdım..şimdi çok daha sık aralıklarla tuvalete gidiorum(3 gün gibi..)ama sürekli kabızım sanırım yara oluştu kabız olmasamda canım çok yanıor..ben hep kepekli ekmek yerim kiloyla çok sorunum olmadı hiç hep hafif balık etliydim:)
sürkli sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıorum çok su içiorum ama sanırım lokal krem falan kullanmam gerekecek..
tekrar çook teşekkür ederim canım bir sorunda da rahatlamam için elinden geleni yaptın..
uzun uzun anlattın öpüldün tatlım:)

işte en zoru seninki canmcım köyde birleştirimiş sınıf tek öğretmen bütün sorumluluk sendee..gerçekten kolay gelsin arkadaşım.

seninde çok yoğun değildir o zman
bana göre en zoru sınıf öğretmenliği çünkü
bir de özel alt sınıf öğretmenlerin işi çok zor gerçekten
biz biraz daha rahatız

yok tam tersi ben çok yoğunum çünkü ben bir çok bilgisayar öğretmeni gibi oyun oynayın diyen biri değilim aldığım paranın hakkını vermeye çok çalışıyorum. sürekli ders anlatıyorum inadına inadına. müfettiş bile hayran kaldı 8. sınıflara programlama öğrettim web sitesi yaptırdım. ve çok büyük bir okulda öğretmenim her sınıfta pc var bir sürü konferans salonu vs. yani çooook yorucu benim mesleğim ama yapana :)

ay ne güzel ya ben çok isterdim öle öğreten bi öğretmenim olsun abanda öğret zeynepcim kaydirigubbakcemile3
yasma menim kilomu ben çok tombişim yaaaa :kedi:
ay cnm ya seni kırmak için sölemedim ayada utandırmak için çok üzüldüm şimdi sakın yanlış anlama bilgileri eksik olanlar hep online değil online yakalayınca soruyorum hep olsun tamam seninkini yazmiim ama üzülmene sebep olduysam özür dilerim
ewet canımm biraz hafta sonu fazla dolastım bu yüzdende baya sucluluk hissettim bida yapmıcam valla cok korktumm

adımm sule bu arada ve senin isminde gamzeydii galiba? yanlışmı hatırlıyorum??
benim adımda merve cnm şulecim bende senin gibi geziyorum sonra ya şöle olursa ya böle olursa diye hayıflanıyorum galiba bu çocukları kucağımıza almadan rahatlayamicaz biz

merhaba arkadaşlar,
Gizemli sen çamlık hastanesini deneyebildin mi? Benim cumartesi ilk randevum var. Ondan sonra oraya takılmayı ya da en azından tüp bebek merkezimle birlikte oraya gitmeyi planlıyorum.
yok cnm gitmedim hiç doktorum zaten 2 haftada bir takip edicez dedi bende gitmedim ama gidince yaz cnm acil bişey olursa ilk oraya koşmayı düşünüyorum
ay süpersin bacım yahu sen alemsin walla bende senin gibi kanser olduktan sonra googleı hatmetmiştim resmen aynen bende bişey olduğunda arama çubuğunu açıp sorumu direk yazıyorum ve cevapsız kalmadım hiç
slm bayanlar bende listeye dahil olmak istiyorum.bende tüp bebekle hamile kaldım.son adet tarihim 12 şubat tahmini doğum 19 kasım.yaş 21 .nasıl listeye ekliyoruzz
cnm ben tutuyorum listeyi ekliyorum seni hemen :) aramıza hoş geldin
ayyy sende ondan süpersin walla allah sizin iyiliğinizi versin emi biri lokman hekim biri müzmin kabız delikafadulden

sen iste gizemcim ben sana öğretirim :) bebişler olunca onlara da :)

walla benim blg ile aram çok iidir herşeyi kendim öğrendim araştırarak eşime sorarak..ben normalde işletme mezunuyum...ama üni bitince işe girmedim dikişi evde kendim öğrenmiştim modelistlik kursuna gittim ama şimdi diyorum ki keşke web tasarım kursuna gitseymişim çok isterdim öle sql falan bilmek yada yazılım falan çok güzel ve zevkli bi işin var heleki öğretme kısmı olması daha da güzel senin bebiş klavyeyi oyuncak yaparsa şaşmam sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…