2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm bayanlar bende listeye dahil olmak istiyorum.bende tüp bebekle hamile kaldım.son adet tarihim 12 şubat tahmini doğum 19 kasım.yaş 21 .nasıl listeye ekliyoruzz

cnm seni ekliim listeye ama sen kasım annesisin ya bizim topic aralık ve şubat anneleri topiği eğer dersen ki ben size ısındım okudum sevdim bende kendimi bu listede takip etmek istiyorum ekliim seni ama yok ben kasıma geçicem dersen ????

yasma menim kilomu ben çok tombişim yaaaa :kedi:

Şekercim benim kadar olamasııııınnn:) ben kocamanım, 100 kg ile başladım hamileliğe, yaklaşık yarın 10. hafta olacak, 1,5 kg aldım bu arada ama ne kadarı hamilelik ne kadarı ilçaların biriktirdiği su bilemiyorum, çünkü bazen +/- 1 kg daha oynuyor.

o zaman seni tebrik ediorum arkadaşımm...
gerçi bnim bilgisayarcı arkadaşlarım epey çalışıor ama enin bide büyük okul dezavantajın varmış
bizimkiler 20 saat dersle bitiriorlar haftayı o yüzden yoğun değilsindir die düşünmüştüm..
bu arada bende çok isterdim bizim zamanımızda bu kadar küçükkken bilg. dersi olsaydı keşke

ya kızlar boşverin kiloları biliyomusunuz bizim yerimizde olup deli gibi mide bulantısınıa razı 200 kilo olmayı kabul edebilecek kaç kişi var anneyiz biz anne kime ne kilomuzdan tipimizden lmaz:lmaz:lmaz:

Amanın o ne?.... Ben ömrümde 2. günü geçmedim yahu, 10 günde 1 olsa ben herhalde çatlarım:))) Aslında kabızlıktan kaçınmayla hemoroidi koruma sebepleri örtüşüyor. Bir de henüz hemoroide dönüşmemiş çatlaklar var, ki aslında o herkeste olur. Ama çatlaklar tedavi edilmezse, o çatlakların olduğu bölgede damarlar genişler, ayrıca baskı ve zorlanmadan iç doku dışarı taşar, içine o deforme olan damarlar yerleşir. Hemoroid eline gelen memecikler şeklinde olur. Eğer eline öyle birşey gelmiyorsa henüz çatlak aşamasında demektir. Her gün tuvalete çıkmalısın canım, en azından bir süre, ki bu arada çok zorlanmayınca o yaralar iyileşsin. Bana doktorum gebelikte duphalac içebilirsin demişti, bu sayede bağırsaklarını düzene sokabilirsin. O yaraları iyileştirmek için mutlaka doktora gitmelisin, onun vereceği ilacı kullanmalısın, sakın eczaneye gidip ilaç isteme çünkü gebelikte ilacı mutlaka doktorun önermeli. Eğer başlangıcıysa önüne geçmiş olursun.

kızlar dün midem bulanıyordu bugün maaşallahım var ne bulsam yutuyorum bana evde kalmak hiç yaramıyor :) sizin ne zamn başladı kusmalar bu 5. haftada başlayan var mı

ya kızlar boşverin kiloları biliyomusunuz bizim yerimizde olup deli gibi mide bulantısınıa razı 200 kilo olmayı kabul edebilecek kaç kişi var anneyiz biz anne kime ne kilomuzdan tipimizden lmaz:lmaz:lmaz:

aynen katılıyorum canım sana.. ama hani birazcık daha büyüse göbüşlerde göbek değilde bebek olduğunu anlasa herkes... böyle herkes aaa sen ne kadar kilo almışsın diyoo kanıma dokunuyor.. (

aynen katılıyorum canım sana.. ama hani birazcık daha büyüse göbüşlerde göbek değilde bebek olduğunu anlasa herkes... böyle herkes aaa sen ne kadar kilo almışsın diyoo kanıma dokunuyor.. (

ya ben şu kadınları hiç anlamam he görür görmez birisini ya kilo almışsın ya evlencen mi yakında nişan ne zaman çocuk ne zaman ikinci ne zaman çocuk yaparsın bezi bıraktımı okula başladımı karnesi nasıl

aman gereksiz sorular ben şu zamana kadar hiç bir arkadaşım yada dostum kilo aldığında ayy çok kilo aldın demedim aralarında hep çok yiyen ve kilo almayan bendim şimdi ameliyattan sonra tek yumurtalıkla kalınca hormon hormon üstüne derken 58 kioo oldum 26 beden kot giyerken öküz gibi hissettiğim oldu kendimi insan çok zayıfken birden şişincede kilolu gibi gelio şimdi 58 kilo ne ki diyenler olur diye yazdım

saçma sapan sorular sanane ya alan almış satan satmış zayıfsam şişmansam sana nelmaz:lmaz:lmaz:

benimki de valla standarta bağlamış durumda her sabah kahvaltıdan hemen sonra.. kendimi bildim bileli böyle.. birtek transfer olduğunda 3 gün çıkamadım o da sanırım bir şey olur korkusundandı..

kızlar dün midem bulanıyordu bugün maaşallahım var ne bulsam yutuyorum bana evde kalmak hiç yaramıyor :) sizin ne zamn başladı kusmalar bu 5. haftada başlayan var mı

ben 6+4 deyim zeynep bulantım yok ama bazı seyleri yyiyemiyorumm yumurta süt..bilmiyorumm kusmalarım olucak mı?ama herkesin farklıymış canımm.

sen kusmaya başladın mı walla bende 6 haftada başladı mide bulantısı fena bi şekilde cumartesi doktorum demir hapımı kesti azaldı bulantılarım resmen o arttırıyormuş...hiç kusmadım ben allah şükür sen kustun mu cnm

benimki de valla standarta bağlamış durumda her sabah kahvaltıdan hemen sonra.. kendimi bildim bileli böyle.. birtek transfer olduğunda 3 gün çıkamadım o da sanırım bir şey olur korkusundandı..

benim de şimdilik sıkıntı yok aynen senin gibi bakalım umarım olmaz da :)eyvahedigeldismile

Bu arada bende end.meslek bilgisayar bölümü mezunuyum.. bilgisayarı dos işletme sisteminden beri kullanıyorum.. internetin 1 aylık satın alındığı günleri bilirim ben. ah ah yaşlandık valla artık...

aynen cnm bende düzenli çıkarım allaha şükür insan çatlıyo ya birine gidip 2 gün kalınca falan yapamıyorum ben ya çok acayip oluyorum davul gibi o bile çok kötü
ben 6+4 deyim zeynep bulantım yok ama bazı seyleri yyiyemiyorumm yumurta süt..bilmiyorumm kusmalarım olucak mı?ama herkesin farklıymış canımm.

cnm bende öleyim denizde yüzen canlı varya adını bile yazınca midem bulanıyo süt yumurta almıyorum diyebilirim

doktorum 3. aya kadar zorlama kendini bişey yemek için tiksinirsin demişti bende öle oldu gerçekten et denizde yüzen canlı ve süt falan alamıyorum

doktorum sadece süt içerek kalsiyum alınmaz peynir ye tatlı ye dedi örneğin sütiçemiyorum diye sütlaç yiyorum mesela

çok iyi dedi doktorum teyzeleri 2.28 cm olmuş bebişiim ayyy çok güzel bir duygu yaaa kalp atışlarını duydukça benim kalbim durucak gibi oluyor:)))))

Bu arada bende end.meslek bilgisayar bölümü mezunuyum.. bilgisayarı dos işletme sisteminden beri kullanıyorum.. internetin 1 aylık satın alındığı günleri bilirim ben. ah ah yaşlandık valla artık...

sevgiydi dimi canım aman ne yaşlanmaı yaşıtız bak senden bende zayıfsında çıtı pıtısındır sen şimdi walla en güzel yaşımız 3 lülere gelince daha hızlı geçiyomuş hele 4 lülerde yandık artık 5 yıl 1 yıl gibi çabuk geçer artık

:) 1 aylık hediye paketleri olurdu yaş kaçki yaşlanasın daha genciz dur yahu

Bizde eşimin köyüne gidiyoruz bazen tatillerde. onların tuvaleti dışarda. hiç yapmıyorum ama ölüyorum sonra ağrıdan.. zor gerçekten..

Benim midem bulantım yok henüz, bu normal birşey mi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…