slm bayanlar bende listeye dahil olmak istiyorum.bende tüp bebekle hamile kaldım.son adet tarihim 12 şubat tahmini doğum 19 kasım.yaş 21 .nasıl listeye ekliyoruzz
yasma menim kilomu ben çok tombişim yaaaa :kedi:
yok tam tersi ben çok yoğunum çünkü ben bir çok bilgisayar öğretmeni gibi oyun oynayın diyen biri değilim aldığım paranın hakkını vermeye çok çalışıyorum. sürekli ders anlatıyorum inadına inadına. müfettiş bile hayran kaldı 8. sınıflara programlama öğrettim web sitesi yaptırdım. ve çok büyük bir okulda öğretmenim her sınıfta pc var bir sürü konferans salonu vs. yani çooook yorucu benim mesleğim ama yapana :)
Şekercim benim kadar olamasııııınnn:) ben kocamanım, 100 kg ile başladım hamileliğe, yaklaşık yarın 10. hafta olacak, 1,5 kg aldım bu arada ama ne kadarı hamilelik ne kadarı ilçaların biriktirdiği su bilemiyorum, çünkü bazen +/- 1 kg daha oynuyor.
walla benim blg ile aram çok iidir herşeyi kendim öğrendim araştırarak eşime sorarak..ben normalde işletme mezunuyum...ama üni bitince işe girmedim dikişi evde kendim öğrenmiştim modelistlik kursuna gittim ama şimdi diyorum ki keşke web tasarım kursuna gitseymişim çok isterdim öle sql falan bilmek yada yazılım falan çok güzel ve zevkli bi işin var heleki öğretme kısmı olması daha da güzel senin bebiş klavyeyi oyuncak yaparsa şaşmam sırnaşık şey[/QUOTE
oo spersin canım sen beceriklisin ben dikiş nakış anlamam hiç :) ama bebek klavyeyi mouse oyuncak yapar bence de :)
kızlar hiçç kusura bakmayın ben şimdi doktorluğun ucundan dönmüş arkadaşıma açık açık tüm sorunumu yazıcam çünkü mecburum
tatlım benim daha önce hemoroid sorunum yoktu hatta nedir o bilmezdim bile kendimi bildim bileli geç tuvalete çıkma sorunum olmuştur ama(10 günse 1 falan)hiç kabız olmam yani olmazdım..şimdi çok daha sık aralıklarla tuvalete gidiorum(3 gün gibi..)ama sürekli kabızım sanırım yara oluştu kabız olmasamda canım çok yanıor..ben hep kepekli ekmek yerim kiloyla çok sorunum olmadı hiç hep hafif balık etliydim:)
sürkli sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıorum çok su içiorum ama sanırım lokal krem falan kullanmam gerekecek..
tekrar çook teşekkür ederim canım bir sorunda da rahatlamam için elinden geleni yaptın..
uzun uzun anlattın öpüldün tatlım:)
ya kızlar boşverin kiloları biliyomusunuz bizim yerimizde olup deli gibi mide bulantısınıa razı 200 kilo olmayı kabul edebilecek kaç kişi var anneyiz biz anne kime ne kilomuzdan tipimizdenlmaz: lmaz: lmaz:
yapsın yapsın boşver bu devirde bilgisayar işinde para ver sönmeyen sektör resme artık herşeyimizi blg ile yapar olduk :))walla benim blg ile aram çok iidir herşeyi kendim öğrendim araştırarak eşime sorarak..ben normalde işletme mezunuyum...ama üni bitince işe girmedim dikişi evde kendim öğrenmiştim modelistlik kursuna gittim ama şimdi diyorum ki keşke web tasarım kursuna gitseymişim çok isterdim öle sql falan bilmek yada yazılım falan çok güzel ve zevkli bi işin var heleki öğretme kısmı olması daha da güzel senin bebiş klavyeyi oyuncak yaparsa şaşmam sırnaşık şey[/QUOTE
oo spersin canım sen beceriklisin ben dikiş nakış anlamam hiç :) ama bebek klavyeyi mouse oyuncak yapar bence de :)
walla doğru söylüyorsun bende katılıyorum o süreler çok uzun gerçekten bence barsak tembelliğide olmuşolabilir cnm sende 10 günde bir haymatlosun dediği gibi çoook uzun bi süre ben bi gün yapamayınca çatlıyorum cicim bu ne sabır sendekivereliniortak kutluyorum wallaAmanın o ne?.... Ben ömrümde 2. günü geçmedim yahu, 10 günde 1 olsa ben herhalde çatlarım:))) Aslında kabızlıktan kaçınmayla hemoroidi koruma sebepleri örtüşüyor. Bir de henüz hemoroide dönüşmemiş çatlaklar var, ki aslında o herkeste olur. Ama çatlaklar tedavi edilmezse, o çatlakların olduğu bölgede damarlar genişler, ayrıca baskı ve zorlanmadan iç doku dışarı taşar, içine o deforme olan damarlar yerleşir. Hemoroid eline gelen memecikler şeklinde olur. Eğer eline öyle birşey gelmiyorsa henüz çatlak aşamasında demektir. Her gün tuvalete çıkmalısın canım, en azından bir süre, ki bu arada çok zorlanmayınca o yaralar iyileşsin. Bana doktorum gebelikte duphalac içebilirsin demişti, bu sayede bağırsaklarını düzene sokabilirsin. O yaraları iyileştirmek için mutlaka doktora gitmelisin, onun vereceği ilacı kullanmalısın, sakın eczaneye gidip ilaç isteme çünkü gebelikte ilacı mutlaka doktorun önermeli. Eğer başlangıcıysa önüne geçmiş olursun.
aynen katılıyorum canım sana.. ama hani birazcık daha büyüse göbüşlerde göbek değilde bebek olduğunu anlasa herkes... böyle herkes aaa sen ne kadar kilo almışsın diyoo kanıma dokunuyor..(
kızlar dün midem bulanıyordu bugün maaşallahım var ne bulsam yutuyorum bana evde kalmak hiç yaramıyor :) sizin ne zamn başladı kusmalar bu 5. haftada başlayan var mı
kızlar dün midem bulanıyordu bugün maaşallahım var ne bulsam yutuyorum bana evde kalmak hiç yaramıyor :) sizin ne zamn başladı kusmalar bu 5. haftada başlayan var mı
benimki de valla standarta bağlamış durumda her sabah kahvaltıdan hemen sonra.. kendimi bildim bileli böyle.. birtek transfer olduğunda 3 gün çıkamadım o da sanırım bir şey olur korkusundandı..
aynen cnm bende düzenli çıkarım allaha şükür insan çatlıyo ya birine gidip 2 gün kalınca falan yapamıyorum ben ya çok acayip oluyorum davul gibi o bile çok kötübenimki de valla standarta bağlamış durumda her sabah kahvaltıdan hemen sonra.. kendimi bildim bileli böyle.. birtek transfer olduğunda 3 gün çıkamadım o da sanırım bir şey olur korkusundandı..
ben 6+4 deyim zeynep bulantım yok ama bazı seyleri yyiyemiyorumm yumurta süt..bilmiyorumm kusmalarım olucak mı?ama herkesin farklıymış canımm.
Bu arada bende end.meslek bilgisayar bölümü mezunuyum.. bilgisayarı dos işletme sisteminden beri kullanıyorum.. internetin 1 aylık satın alındığı günleri bilirim ben. ah ah yaşlandık valla artık...
Bu arada bende end.meslek bilgisayar bölümü mezunuyum.. bilgisayarı dos işletme sisteminden beri kullanıyorum.. internetin 1 aylık satın alındığı günleri bilirim ben. ah ah yaşlandık valla artık...
aynen cnm bende düzenli çıkarım allaha şükür insan çatlıyo ya birine gidip 2 gün kalınca falan yapamıyorum ben ya çok acayip oluyorum davul gibi o bile çok kötü
cnm bende öleyim denizde yüzen canlı varya adını bile yazınca midem bulanıyo süt yumurta almıyorum diyebilirim
doktorum 3. aya kadar zorlama kendini bişey yemek için tiksinirsin demişti bende öle oldu gerçekten et denizde yüzen canlı ve süt falan alamıyorum
doktorum sadece süt içerek kalsiyum alınmaz peynir ye tatlı ye dedi örneğin sütiçemiyorum diye sütlaç yiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?