sende üzülme sakın :) bana hem iğne hem fitil devam ettirildi.Allahıma şükürler olsun dün ve bugün bişey görmedim lekelenme tarzında. inşallah hiç olmaz artık...senin kaç haftalık şuanda ?
dün dr gittim karnımdan kesem göründü.vajinal ultrasonda cumartesi günü görmüştüm ama dr ben çok pinpirikli olduğum için karnımdan bakmaya gayret ediyo:)
papatya üzülme canım benim öğrendiğim günden beridir var canım hemde senin azmış benim doktora gittiğim gün resmen şakır şakır kan geldi peçeteye gezinemiyorum sürekli yatıyorum çok şükür şuan azaldı seviniyorum senin gibi kahverengi gelyor diye canım hiç üzülme beni getir aklına doktorum kanamalara rahmen bebişin çok sağlıklı olduğunu söylüyor 1 hafta sonra bugün kalp atışlarını dinleyeceğiz.
iyiyim fıstık okuldayım çocuklarla boğuşuorum sen nasılsın yoğun mu işyeri?nasılsın bakalım ezgicim bugün
iyiyim fıstık okuldayım çocuklarla boğuşuorum sen nasılsın yoğun mu işyeri?
iyiyim fıstık okuldayım çocuklarla boğuşuorum sen nasılsın yoğun mu işyeri?
çok sevindim canım kanaman da geçmiş süper :) artık geriye kalp atışını da duyarsak içimiz rahat edicek inşallah
kızlar buğün kontrolum var bakalım nasıl geçiçek:))))
ben de öğretmenim canım ama bu hafta raporluyum fazla yoruldum geçen hafta
kızlar buğün kontrolum var bakalım nasıl geçiçek:))))
ben rehberlikçiyim o yüzden çok yorulmuyorum senin branşın ne bilemiorum ama gerçekten bazen inanılmaz yorucu bi meslek olabilior öğretmenlik ii etmişsin birazcık dinlen haftaya başlarsın:)
canım tşkler :) bilgilerimi veriyorum eklersen sevinirim...
SAT 1 nisan
Transfer tarihi 19 Nisan
Kilom 63
:)
bilgisayar canım
ben rehberlikçiyim o yüzden çok yorulmuyorum senin branşın ne bilemiorum ama gerçekten bazen inanılmaz yorucu bi meslek olabilior öğretmenlik ii etmişsin birazcık dinlen haftaya başlarsın:)
güzel haberlerle dön canım hadi insallah.öpt
ay çok heves ettim size maaşallah ne güzel bişi öğretmen olmak
bazen cidden tam benlik çocuklarla süper anlaşırım ama bazen mahvediyor bu meslek çok yoruyor :)
seninde çok yoğun değildir o zmanbilgisayar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?