çok iyi dedi doktorum teyzeleri 2.28 cm olmuş bebişiim ayyy çok güzel bir duygu yaaa kalp atışlarını duydukça benim kalbim durucak gibi oluyor:)))))
ay dimi canım ya genciz bi kerem biz:) 1 aylık hediye paketleri olurdu yaş kaçki yaşlanasın daha genciz dur yahu
Bizde eşimin köyüne gidiyoruz bazen tatillerde. onların tuvaleti dışarda. hiç yapmıyorum ama ölüyorum sonra ağrıdan.. zor gerçekten..
Benim midem bulantım yok henüz, bu normal birşey mi ya...
çok iyi dedi doktorum teyzeleri 2.28 cm olmuş bebişiim ayyy çok güzel bir duygu yaaa kalp atışlarını duydukça benim kalbim durucak gibi oluyor:)))))
hadi bakalım afferin ona annesii.. bak nasılda büyüyor maşallah.. Allah bizede nasip etsin boyunu ölçmeyi nasip etsin inşallah...
seboo ohh gözünaydın canım. darısı bana ben de duysam bebişim annesine haber yollasa kalpten taa derinden
ben ne yaptım kızlar biliyomusunuz bebeğimin usgsine girerken cep telimin ses jayıt bölümün açtım kaydettim bebeğimin kalbinin güm gümlerini maaşallah dinliyorum onu özledikçe yapın bence sizde
ben ne yaptım kızlar biliyomusunuz bebeğimin usgsine girerken cep telimin ses jayıt bölümün açtım kaydettim bebeğimin kalbinin güm gümlerini maaşallah dinliyorum onu özledikçe yapın bence sizde
biz 5 kardeşiz..ben tekne kazıntısıyım.. annem abim 20 yaşındayken doğurmuş beni.. benden büyük yiğenim var düşünün artık.. biz tanesiyle de kırkımız karışmış :) 3+5+5+3 toplam 16 yiğenim var.. bunlardan 14ü benden küçük, doğumlarını hatırlıyorum yanii... 3 tanesinin 2şer 1 tanesininde 1 olmak üzere 7 ad te küçük yeğen var.. onlar bana teyze dedikçe arkadaşları bana hayretle bakıyor çünkü ben onlardan küçük gösteriyorum, fazla minyonum... 1,57 boy standartta 46 kg. hele şimdi hamile diyorlar " ay çok erken değil mi daha çok küçük" diyenler var.. ben de çok küçüğüm, sormayın diyorum :) böyle işte.. ay ne yazdım he...
Allah nasip etsin duyayım, bende öyle yapıcam.. Perşembe akşamı inşallah gidiyorum duymaya meleğimin sesini...
ay ne güzel ya allah hepinize uzun ömrüler versin ne tatlı kalabalık aile bizim sülale o kadar az ki anlatamam kıymetini bilin wallabiz 5 kardeşiz..ben tekne kazıntısıyım.. annem abim 20 yaşındayken doğurmuş beni.. benden büyük yiğenim var düşünün artık.. biz tanesiyle de kırkımız karışmış :) 3+5+5+3 toplam 16 yiğenim var.. bunlardan 14ü benden küçük, doğumlarını hatırlıyorum yanii... 3 tanesinin 2şer 1 tanesininde 1 olmak üzere 7 ad te küçük yeğen var.. onlar bana teyze dedikçe arkadaşları bana hayretle bakıyor çünkü ben onlardan küçük gösteriyorum, fazla minyonum... 1,57 boy standartta 46 kg. hele şimdi hamile diyorlar " ay çok erken değil mi daha çok küçük" diyenler var.. ben de çok küçüğüm, sormayın diyorum :) böyle işte.. ay ne yazdım he...
gökmen hoca pek sevmez öle şeyler ama yalvarcaz artık tanırım kendisini yakından bizim aile dostumuz sayılır öncede eşimle aynı hastanede çalışıyodu biz ordan tanışıyoruz bende aynı firmada mali işlerdeydim pek hoşlanmaz öle antin kuntin şeylerden ama dediğim gibi yalvarcaz bende kamera ve resim istiyorum çünküalkisalkisalkisevet canım .çok iyimiş bebişim hamilelik için testler var onları verdi onları yaptırdık yarın sonuçlar alınıcak evet ya bende çok istiyorum harika fotolar oluyorlar en güzel anlar sonuçta birde doğuma kamera oluyor dimi ben kardeşimin doğumu sırasında hemşirenin eline kamera veriyorlardı gördüm şaşırdımmm bizde yaparız öyle gizemcimmm
süper fikirmiş
duyarsın tatlım sakın endişe etme herşey çoook güzel olucakAllah nasip etsin duyayım, bende öyle yapıcam.. Perşembe akşamı inşallah gidiyorum duymaya meleğimin sesini...
ay baksana annecik doğum planlarıda yapmaya başlamış walla bende sezeryan yapıcam benim hem doğum hem ameliyat olcak daha öncede sezeryanla ameliyat olduğumiçin normal doğum şansım yok ama olsaydıda ben yine sezeryan olurdumaramızda 5 gün var canım :) doğum da öyle mi olur acep belki de aynı günlere gelebilir benim o günleri görürsem tabi çoook büyük ihtimal sezeryan olur. bak yaa neler konuşuyoruz biz aştık doğuruyoruz arık kızlar sempatiksalakcinni zemuszemus zemuszemus
aramızda 5 gün var canım :) doğum da öyle mi olur acep belki de aynı günlere gelebilir benim o günleri görürsem tabi çoook büyük ihtimal sezeryan olur. bak yaa neler konuşuyoruz biz aştık doğuruyoruz arık kızlar sempatiksalakcinni zemuszemus zemuszemus
ay ne güzel ya allah hepinize uzun ömrüler versin ne tatlı kalabalık aile bizim sülale o kadar az ki anlatamam kıymetini bilin walla
sende gerçekten minickmişsin bebeişin büyüyünce tam yarım dünya olucan desene :CüvCüv:
gökmen hoca pek sevmez öle şeyler ama yalvarcaz artık tanırım kendisini yakından bizim aile dostumuz sayılır öncede eşimle aynı hastanede çalışıyodu biz ordan tanışıyoruz bende aynı firmada mali işlerdeydim pek hoşlanmaz öle antin kuntin şeylerden ama dediğim gibi yalvarcaz bende kamera ve resim istiyorum çünküalkisalkisalkis
evet bencede doktorum gerek yok daha çok duyucaksın dedi ama ben kanserliyim sonuçta belki bi daha şansım olmaz diye bütün anlarını kaydediyorum benim yumurta toplamadan sonra narkozlu halimde sölediğim şeylerin bile video görüntüleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?