inşallah bebişlerimizin resmini de paylaşırız buradan
hayalin resmi bu olur herhalde
bende dün bi sitede okumuştum hatta ilişki sırasında ne oluyo bu şeye diye düşünmüştüm sen nasıl anladın olduğunu cnmkızlar böyle bir şey okudum demin başka topikten
HAMİLELİK NİŞANI : Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren rahim ağzından olan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkç olarak adlandırılır. Mukus tıkaçın işlevi rahim içinde gelişmekte olan bebeği dış etkenlere karşı korumaktır. Bir başka deyişle mukus tıkaç enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür"
dün bende oldu ama azdı
var mı olan arkadaş
sevgicim ne kadar yakışmışsınız eşinle allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi yavrunuzla inşallah çok güzel gözüküyosunuz ikinizde allah ayırmasın
kızlar benim iki gündür başım ağrıyor. hamilelikle ilgili bişiymidir sizce..
bende dün bi sitede okumuştum hatta ilişki sırasında ne oluyo bu şeye diye düşünmüştüm sen nasıl anladın olduğunu cnm
ben anlamadım şimdi o ne yaa...
aranızda bloglarla uğraşan var mı?
ben bi ara yaşadıklarımı blogta paylaştım ama sonradan kitap yazmaya karar verdim o yüzden girişmedim o işe sen uğraşıyosun galiba :uhm:
kızlar benim iki gündür başım ağrıyor. hamilelikle ilgili bişiymidir sizce..
canım üzülme aynı sorun bendede var bende fitil kullanıyodum doktorum kanamam olunca fitili bıraktırdı fitiliniğnesine başladık doktora keseyi görmeye gittiiğimizde ogün daha fazla geldi resmen kan gördüm ama şu an yine kahverengi benimde 30 nisandan buyana geliyor
bacım sen minik kadın doğumcu olmuşsun yahuuu :)9Canım tam senin günlerinde benim de 3-4 gün başım ağrıdı, araştırdım ve bunun iki sebebi olabileceğini öğrendim.
1) Progesteron: bu hormon kasları gevşetiyor, o yüzden damarlarımız daha çok açılıyor ve bu da baş ağrısına yol açıyor.
2) artmaya başlayan kan miktarı: Hamilelik boyunca kanımız 20% - 40% arasında artacak. Bu yüzden damarsal sıkıntılar yaşayacağız. Başımız ağrıyacak, varis ve hemoroid ihtimalimiz artacak, cilde yakın damarlar belirginleşecek.
canım maaşallah keseyi görmüşsün bilgilerini versende senide listeye eklesemsende üzülme sakın :) bana hem iğne hem fitil devam ettirildi.Allahıma şükürler olsun dün ve bugün bişey görmedim lekelenme tarzında. inşallah hiç olmaz artık...senin kaç haftalık şuanda ?
dün dr gittim karnımdan kesem göründü.vajinal ultrasonda cumartesi günü görmüştüm ama dr ben çok pinpirikli olduğum için karnımdan bakmaya gayret ediyo:)
Kızlar benim bildiğim bu "nişan" doğumdan bir süre önce bedenimizden ayrılıyor ve bizim ulaşabileceğimiz bir yerde değil ve çıkmayıp orada duruyor. Yani gebelik sırasında onunla karşılaşmıyor olmamız lazım değil mi?
bacım sen minik kadın doğumcu olmuşsun yahuuu :)9
canım maaşallah keseyi görmüşsün bilgilerini versende senide listeye eklesem
walla benim anladığım kadarıylada ilerde bayağı o meralunun farkettiği o nişanın oluşumunda artan akıntı bende onu farkedemez çünkü
Ooo hem de nasıl:)) google sağolsun, doktorumu da gıcık ediyorum, "ah siz çok bilmiş anne adayları" diyor:)))
Hamilelikte doğal olarak vajinal sıvılar artıyor ve normal zamandan farklı karakterde oluyormuş. E bir de malum, progesterondur östrojendir kullanıp duruyoruz. Her türlü değişikliği doktorlarımızla paylaşmak gerek ama bizi tek endişelendirmesi gereken parlak kırmızı ve yoğun kanamalar ile mantar enfeksiyonu anlamına gelen yeşilimtrak kötü kokulu ve kaşıntıyla seyreden akıntılarmış.
Canım tam senin günlerinde benim de 3-4 gün başım ağrıdı, araştırdım ve bunun iki sebebi olabileceğini öğrendim.
1) Progesteron: bu hormon kasları gevşetiyor, o yüzden damarlarımız daha çok açılıyor ve bu da baş ağrısına yol açıyor.
2) artmaya başlayan kan miktarı: Hamilelik boyunca kanımız 20% - 40% arasında artacak. Bu yüzden damarsal sıkıntılar yaşayacağız. Başımız ağrıyacak, varis ve hemoroid ihtimalimiz artacak, cilde yakın damarlar belirginleşecek.
siz ne kadar benziyorsunuz eşinle gamzeleriniz bile aynı:)birbirini çok seven çiftler benzermiş maşallah sizee hep böyle mutlu olunbu arada benim ismim Sevgi arkadaşlar.. Bende resmimi ekledim profile..
bende de aynı haftalarda olmuştu canım endişelenme elinden geldiğince dayan ağrı kesici alma derim...kızlar benim iki gündür başım ağrıyor. hamilelikle ilgili bişiymidir sizce..
işte tammda benim sorunum arkadaşım benim bunlar özellikle varis ile hemoroid resmen acıdan oturamıorum bazen ya ne yapacağımı şaşırdımCanım tam senin günlerinde benim de 3-4 gün başım ağrıdı, araştırdım ve bunun iki sebebi olabileceğini öğrendim.
aynen bende öyle biliorum doğumdan önce geliyor olması gerek şu an çok çok erken..Kızlar benim bildiğim bu "nişan" doğumdan bir süre önce bedenimizden ayrılıyor ve bizim ulaşabileceğimiz bir yerde değil ve çıkmayıp orada duruyor. Yani gebelik sırasında onunla karşılaşmıyor olmamız lazım değil mi?
Ooo hem de nasıl:)) google sağolsun, doktorumu da gıcık ediyorum, "ah siz çok bilmiş anne adayları" diyor:)))
Hamilelikte doğal olarak vajinal sıvılar artıyor ve normal zamandan farklı karakterde oluyormuş. E bir de malum, progesterondur östrojendir kullanıp duruyoruz. Her türlü değişikliği doktorlarımızla paylaşmak gerek ama bizi tek endişelendirmesi gereken parlak kırmızı ve yoğun kanamalar ile mantar enfeksiyonu anlamına gelen yeşilimtrak kötü kokulu ve kaşıntıyla seyreden akıntılarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?