çiğdemcim ben sana söliim ne sebep oluyo
minik melek rahime geldi kendine daha kordonu olmadığı için yapışacağı tatlı bi damara yapışıyo ay acıktım diye onu ısırıyo ama olmuyo sonra bi başka damara geçiyo onuda ısırıyo ama olmuyo taki onu en çok beslicek damarı bulana kadar
buda minik kanamalara yol açıyo sen kan sulandırıcıyı kesmişmiydin
canım varya sen süpersin..
randevuyu yarına alamadım.. 5e kadar çalışıyormuş doktorum o yüzden perşembeye kaldı gene.. off offf nasıl geçecek şimdi 2 gün..
:)) yamyam desene bu sempatiksalakcinni
ben kan sulandırı kullanmıyorum canım progestan fitil estrofem elevit birde folik asit. lekelenmeler başlayında 2 kerede proluton depo diye bir iğne vuruldum...
canım ben 19 nisan dan beri evdeyim rapor yıllık izin ne varsa aldım:) yatıyorum sürekli yani vücudum okadar dinlenmiş bir durumdaki başka birşey sebep oluyo kesin :)[/Q
bebek ii oldogu sürece sorun yook çiğdemcim. kuzenimin de tüp bebişleri oldu h amileliğin yarısını yatarak gecirdii kanaması yüzündenn.merak etme aklına güzel seyler getir ne yapalı yatıcaz gerekirse 9 ay.
canım ben 19 nisan dan beri evdeyim rapor yıllık izin ne varsa aldım:) yatıyorum sürekli yani vücudum okadar dinlenmiş bir durumdaki başka birşey sebep oluyo kesin :)[/Q
bebek ii oldogu sürece sorun yook çiğdemcim. kuzenimin de tüp bebişleri oldu h amileliğin yarısını yatarak gecirdii kanaması yüzündenn.merak etme aklına güzel seyler getir ne yapalı yatıcaz gerekirse 9 ay.
aynen canım doğru sölüyosun aşkın nur yengi gelio aklıma hep oda yattı ya 9 ay
ilçalrımız aynı sayılır benim estrafemi kesti
folikasit
coraspin kan sulandırıcı
bide o iğneyi oluyorum haftada bir bana vitaeminler aşırı bulantı yaptı kesti ve 3. aydan sonra başlayacak allahın izniyle
bende de kanama olmamaıştı bende dedim acaba benimki yerleşmiyo mu diye değişik bi haldeyiz ya herşeyden nem kapıyoruz hahahahahah deliricez galina doğum yapana kadar
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mervecim benim 24 nisanda transferm oldu kilom 60 yasım 26
yani 4+3 üm henüz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bizde öptük seni bebişim ve benben kaçtım kızlar, sizin sohbete doyum olmuyo valla.. off bu çişimde öldürecek beni ya :) 20 dk.bir gidilir mi kardeşim yoruluyorum artık merdivenleri in çık.. :) :) öpüyorum hepinizi...
eşimde öyle diyoo mervecimm agrısa niye arıyoo,agrımasa yav ne oluyyo ses cıkmıyoo,....yok söle yok böle diye manyacagız gercektennnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya kızlar bişi sorucam vucunuz çatlamasın diye yağ süt nemlendirici başladınız mı bişey sürmeye ben mustelanınkini sordum bugün 75 tl dedi ve anca bir ay gider yani
portakal yapı havuç yağı ve tuz karışımı duydum
badem yağı kıllanmayı arttırıyor malum saçımız gürleşsin diye sürüyoruz mantık kurunca doğru yani
yani 4+3 üm henüz
ben kaçtım kızlar, sizin sohbete doyum olmuyo valla.. off bu çişimde öldürecek beni ya :) 20 dk.bir gidilir mi kardeşim yoruluyorum artık merdivenleri in çık.. :) :) öpüyorum hepinizi...[/Q
tamam canımmm görüşmek üzere öpt:teytey::teytey:
mervecimm baya bii krem markaları var ama denemiş birine sormadım daha.badem yagını duymustum ama dediğin gibi tüylenme yapıyoo.bii sorusturayımm bende..
kısslar bizde cıkıyoruzzz öüyorumm hepinizii görüsmek üzere :teyteypuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?