2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

:)) yamyam desene bu sempatiksalakcinni

ben kan sulandırı kullanmıyorum canım progestan fitil estrofem elevit birde folik asit. lekelenmeler başlayında 2 kerede proluton depo diye bir iğne vuruldum...

:)) yamyam desene bu sempatiksalakcinni

ben kan sulandırı kullanmıyorum canım progestan fitil estrofem elevit birde folik asit. lekelenmeler başlayında 2 kerede proluton depo diye bir iğne vuruldum...

ilçalrımız aynı sayılır benim estrafemi kesti
folikasit
coraspin kan sulandırıcı
bide o iğneyi oluyorum haftada bir bana vitaeminler aşırı bulantı yaptı kesti ve 3. aydan sonra başlayacak allahın izniyle

estrofem i kalp atışını duyunca kesiceklermiş.sen fitil almıyomusun canım progestanı? sadece iğnemi vuruluyosun

papatyam03 haklısın canım yatmamız gerekiyorsa onuda yapıcaz.elimden geldiği kadar umudmu yitirmemeye çalışıyorum:) pazarlık bile yapıyorum onunla sen anneni sıkıca tut bebişim,sen gelince annen seni hiççç bırakmıyacak:) felan fistandelikafadulden

ya kızlar bişi sorucam vucunuz çatlamasın diye yağ süt nemlendirici başladınız mı bişey sürmeye ben mustelanınkini sordum bugün 75 tl dedi ve anca bir ay gider yani

portakal yapı havuç yağı ve tuz karışımı duydum

badem yağı kıllanmayı arttırıyor malum saçımız gürleşsin diye sürüyoruz mantık kurunca doğru yani

eşimde öyle diyoo mervecimm agrısa niye arıyoo,agrımasa yav ne oluyyo ses cıkmıyoo,....yok söle yok böle diye manyacagız gercektennnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben kaçtım kızlar, sizin sohbete doyum olmuyo valla.. off bu çişimde öldürecek beni ya :) 20 dk.bir gidilir mi kardeşim yoruluyorum artık merdivenleri in çık.. :) :) öpüyorum hepinizi...

ben kaçtım kızlar, sizin sohbete doyum olmuyo valla.. off bu çişimde öldürecek beni ya :) 20 dk.bir gidilir mi kardeşim yoruluyorum artık merdivenleri in çık.. :) :) öpüyorum hepinizi...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bizde öptük seni bebişim ve ben
eşimde öyle diyoo mervecimm agrısa niye arıyoo,agrımasa yav ne oluyyo ses cıkmıyoo,....yok söle yok böle diye manyacagız gercektennnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sorma walla şule napalım bulut geçse nem kapıyoruz :)))

mervecimm baya bii krem markaları var ama denemiş birine sormadım daha.badem yagını duymustum ama dediğin gibi tüylenme yapıyoo.bii sorusturayımm bende..

mervecimm baya bii krem markaları var ama denemiş birine sormadım daha.badem yagını duymustum ama dediğin gibi tüylenme yapıyoo.bii sorusturayımm bende..

yani ben öle pahalı kremlere başlamak istemiyorum şimdiden göbeğimiz falan bi çıksın anca öle başlicam şimdi hauç yağı yada kakao yağı aliim diorum onuda sürüp amele gibi yanarmışım yollarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…