gizemcim inşallah sağlıcakla bebişini kucağına lırsın bu videoları beraber ana kız (diyesim geldi nedense kız oalcak galiba ) beraber izler gülersiniz doya doya.
haklısın canımm birazda güzell hayaller kuralımm bende normal dogum istiyorum insalllah. bide benimde kızım olucak gibi bi his var içimdeinşallah canım zaten bütün kızlar toplanıp çocuk doğurcaz biz aralık ve ocak ayında.. bir sürü bebek allah nasip ederse...
valla benimde sezeryan olur herhalde çünkü bende panik atak ve düşük tansiyon var.. normali bünyem kaldırmaz herhalde..
hayal kurmak bizimde hakkımız.. ne adetimizin geciktiğine sevinebildik ne kan değerimizin yüksekliğine ne de keseyi görmemize... hep bir endişe hep bi bekleyişşş. bari aralarda mutlu olup hayal kuralım dimi ama...
aynen canım ben hep diyorum biz millet gibi öpüşerek çocuk yapadık diye walla öleinşallah canım zaten bütün kızlar toplanıp çocuk doğurcaz biz aralık ve ocak ayında.. bir sürü bebek allah nasip ederse...
valla benimde sezeryan olur herhalde çünkü bende panik atak ve düşük tansiyon var.. normali bünyem kaldırmaz herhalde..
hayal kurmak bizimde hakkımız.. ne adetimizin geciktiğine sevinebildik ne kan değerimizin yüksekliğine ne de keseyi görmemize... hep bir endişe hep bi bekleyişşş. bari aralarda mutlu olup hayal kuralım dimi ama...
o zaman sana dans gelsin cicim görüşmek üzere :teytey::teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskıslarrr hepinizi öpüyorum ben kaçıyorum zemuszemus bunun dansına bayılıyorum :) :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenezgicim eşim benle hep dalga geçiyor.. senin karnın şişince futbol topu gibi yusyuvarlak olucaksın diyor :))
cnm ben yumurtalık kanseriyim geöen sene çocuk istiyoruz diye doktora gittim 2 gün sonra ameliyata girdim sol yumurtalığımdan tümör alındı ameliyatımda doktor içimde kitle bıraktı ve patoloji raporum yanlışmış başka doktorlara gidince anladık şimdi tüp bebek yaptırmamın sebebi o içimdeki kitlenin ne olduğunu bilemediler doktorlar ameliyatta anlaşılır dediler şimdiki doktorumda ameliyat olcağına tüp yaptır doğumunda temizleyelim içini dedi sürekli takipteyim cnm tekrar etme riski var inşallah bi daha o sıkıntıları yaşamam doğumuma bi onkolog ve bi patoloji uzmanıda gircek ameliyat olcam bebeğimi aldıklarından sonra inşallah rahmim falan alınmaz allah herkese sağlık versin belki meleğimde bana sağlık veriyordurmervecimm kanserim mi dedin canım?ama tedavin devamm rdiyor ve iileşme var de mi?canımm yazmak istemedim ama eminimki hızla iileşirsin Allahın izniyle.yanlış andıysam kusura bakma...
bi de doğum var di mi kızlar:))))
Ben şimdiden düşünmeye başladım, nasıl olur nerede olur ne kadar izin kullanırım filan diye. Doktorumla henüz konuşmadık, muhtemelen erken bunun için diyecektir ama çevreden duyduğum tüp bebeklerde genelde sezaryen tercih ediliyormuş, kıymetli bebek kavramı dolayısıyla. Bu kavram da bana hep ters gelmiştir, olmuşsa tüm bebekler kıymetli diye düşünürüm.
Sanıyorum benim kilom yüzünden normal doğuma pek yanaşmayacak doktorlar, aslında ben normal istiyorum ama aksilikten de korkmuyor değilim. Çok meşhur bir doktora giden çok çok bilmiş bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, epidural normal istiyordu zaten, doğum sırasında vazgeçmiş, bebeği itememiş, vakumla almışlar. 2 gün önce de bir arkadaşın eşi normal doğum için bekliyordu, sancı ile gitmiş, doktor bebek streste deyip sezaryenle almış. Son dakikaya kadar pek belli olmuyor galiba.
kıslarrr hepinizi öpüyorum ben kaçıyorum zemuszemus bunun dansına bayılıyorum :) :teytey:
aynen canım ben hep diyorum biz millet gibi öpüşerek çocuk yapadık diye walla öle
o zaman sana dans gelsin cicim görüşmek üzere :teytey::teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cnm ben yumurtalık kanseriyim geöen sene çocuk istiyoruz diye doktora gittim 2 gün sonra ameliyata girdim sol yumurtalığımdan tümör alındı ameliyatımda doktor içimde kitle bıraktı ve patoloji raporum yanlışmış başka doktorlara gidince anladık şimdi tüp bebek yaptırmamın sebebi o içimdeki kitlenin ne olduğunu bilemediler doktorlar ameliyatta anlaşılır dediler şimdiki doktorumda ameliyat olcağına tüp yaptır doğumunda temizleyelim içini dedi sürekli takipteyim cnm tekrar etme riski var inşallah bi daha o sıkıntıları yaşamam doğumuma bi onkolog ve bi patoloji uzmanıda gircek ameliyat olcam bebeğimi aldıklarından sonra inşallah rahmim falan alınmaz allah herkese sağlık versin belki meleğimde bana sağlık veriyordur
sende üzülme sakın :) bana hem iğne hem fitil devam ettirildi.Allahıma şükürler olsun dün ve bugün bişey görmedim lekelenme tarzında. inşallah hiç olmaz artık...senin kaç haftalık şuanda ?
dün dr gittim karnımdan kesem göründü.vajinal ultrasonda cumartesi günü görmüştüm ama dr ben çok pinpirikli olduğum için karnımdan bakmaya gayret ediyo:)
aynen canım ben hep diyorum biz millet gibi öpüşerek çocuk yapadık diye walla öle
o zaman sana dans gelsin cicim görüşmek üzere :teytey::teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cnm ben yumurtalık kanseriyim geöen sene çocuk istiyoruz diye doktora gittim 2 gün sonra ameliyata girdim sol yumurtalığımdan tümör alındı ameliyatımda doktor içimde kitle bıraktı ve patoloji raporum yanlışmış başka doktorlara gidince anladık şimdi tüp bebek yaptırmamın sebebi o içimdeki kitlenin ne olduğunu bilemediler doktorlar ameliyatta anlaşılır dediler şimdiki doktorumda ameliyat olcağına tüp yaptır doğumunda temizleyelim içini dedi sürekli takipteyim cnm tekrar etme riski var inşallah bi daha o sıkıntıları yaşamam doğumuma bi onkolog ve bi patoloji uzmanıda gircek ameliyat olcam bebeğimi aldıklarından sonra inşallah rahmim falan alınmaz allah herkese sağlık versin belki meleğimde bana sağlık veriyordur
cnm yaşın ve son durumun nedir mesela randevu ne zaman bebek ne durumda
man hayırlısı olsun da sağlıklı olsunda boşver shaklısın canımm birazda güzell hayaller kuralımm bende normal dogum istiyorum insalllah. bide benimde kızım olucak gibi bi his var içimde
bi de doğum var di mi kızlar:))))
Ben şimdiden düşünmeye başladım, nasıl olur nerede olur ne kadar izin kullanırım filan diye. Doktorumla henüz konuşmadık, muhtemelen erken bunun için diyecektir ama çevreden duyduğum tüp bebeklerde genelde sezaryen tercih ediliyormuş, kıymetli bebek kavramı dolayısıyla. Bu kavram da bana hep ters gelmiştir, olmuşsa tüm bebekler kıymetli diye düşünürüm.
Sanıyorum benim kilom yüzünden normal doğuma pek yanaşmayacak doktorlar, aslında ben normal istiyorum ama aksilikten de korkmuyor değilim. Çok meşhur bir doktora giden çok çok bilmiş bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, epidural normal istiyordu zaten, doğum sırasında vazgeçmiş, bebeği itememiş, vakumla almışlar. 2 gün önce de bir arkadaşın eşi normal doğum için bekliyordu, sancı ile gitmiş, doktor bebek streste deyip sezaryenle almış. Son dakikaya kadar pek belli olmuyor galiba.
benim 19 nisanda transferimdi 2 nisan son adet tarihim şuanda 5+2 yim canım
saol cnm inşallah hepimize şans getirsin miniklerimizben bu bebeğin sana şans geticeğine inanıyorum. herşey yoluna girecek Allahın izniyce..
canımsın saol cnm allah hepimize sağlık versincanımm cook geçmiş olsunn.eminim bebeğinle birlikte saglıgınada kavusursun Allahın izniyle.sen böyle hayat doluiken daha cok bebegin olur merak etme merveciim.opuyorumnanaktan
yaşım 26 bebeğimin dün kesesini gördük:))
ya kızlar benim sol kasığımda baya bir ağrı var.. yürürken batıyor gibi.. böyle geriliyor sanki dik duramıyorum.. normal şeyler mi bunlar.. bir de ben randevumu yarın akşama mı alsam ki .. duyar mıyım sizce yarın akşam sesini.. çok merak ediyorum...
ya kızlar benim sol kasığımda baya bir ağrı var.. yürürken batıyor gibi.. böyle geriliyor sanki dik duramıyorum.. normal şeyler mi bunlar.. bir de ben randevumu yarın akşama mı alsam ki .. duyar mıyım sizce yarın akşam sesini.. çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?