2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizemcim inşallah sağlıcakla bebişini kucağına lırsın bu videoları beraber ana kız (diyesim geldi nedense kız oalcak galiba ) beraber izler gülersiniz doya doya.

hele bi gülsün o haline ben onun kıçını ısırırım walla ben neler çekiim o gülsün wallahi ısırırım cokacimcoook

bende hep kızım kızım diye seviyorum geçen arkadaşımın bebeği olcak bebek odası için duvar kağıdı bakmaya gittik eşim hep pembe olanlara bakıyo ama benim bi seçimim yok sağlıklı olsunda ağız alışkanlığı ben hep kız diyorum diye herkes kız istiyorum zannediyo akannehir

haklısın canımm birazda güzell hayaller kuralımm bende normal dogum istiyorum insalllah. bide benimde kızım olucak gibi bi his var içimde

bi de doğum var di mi kızlar:))))

Ben şimdiden düşünmeye başladım, nasıl olur nerede olur ne kadar izin kullanırım filan diye. Doktorumla henüz konuşmadık, muhtemelen erken bunun için diyecektir ama çevreden duyduğum tüp bebeklerde genelde sezaryen tercih ediliyormuş, kıymetli bebek kavramı dolayısıyla. Bu kavram da bana hep ters gelmiştir, olmuşsa tüm bebekler kıymetli diye düşünürüm.

Sanıyorum benim kilom yüzünden normal doğuma pek yanaşmayacak doktorlar, aslında ben normal istiyorum ama aksilikten de korkmuyor değilim. Çok meşhur bir doktora giden çok çok bilmiş bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, epidural normal istiyordu zaten, doğum sırasında vazgeçmiş, bebeği itememiş, vakumla almışlar. 2 gün önce de bir arkadaşın eşi normal doğum için bekliyordu, sancı ile gitmiş, doktor bebek streste deyip sezaryenle almış. Son dakikaya kadar pek belli olmuyor galiba.

bizim aile çoğunluk kız, eşimin ailesi de genelde erkek.. benim için kız erkek farketmiyor.. ben bütün çocukları çok seviyorum.. ama ben rüyamda bir sürü koç gördüm.. rüya tabirlerine baktık eğer gören hamileyse erkek çocuk diyor. e bende hamileymişim o sıra.. artık bilmiyorum. eli ayağı düz olsun, sağlıklı olsun da Büyük Allahım ne nasip ettiyse o olsun hayırlısıyla..

aynen canım ben hep diyorum biz millet gibi öpüşerek çocuk yapadık diye walla öle
kıslarrr hepinizi öpüyorum ben kaçıyorum zemuszemus bunun dansına bayılıyorum :) :teytey:
o zaman sana dans gelsin cicim görüşmek üzere :teytey::teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ezgicim eşim benle hep dalga geçiyor.. senin karnın şişince futbol topu gibi yusyuvarlak olucaksın diyor :))
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mervecimm kanserim mi dedin canım?ama tedavin devamm rdiyor ve iileşme var de mi?canımm yazmak istemedim ama eminimki hızla iileşirsin Allahın izniyle.yanlış andıysam kusura bakma...
cnm ben yumurtalık kanseriyim geöen sene çocuk istiyoruz diye doktora gittim 2 gün sonra ameliyata girdim sol yumurtalığımdan tümör alındı ameliyatımda doktor içimde kitle bıraktı ve patoloji raporum yanlışmış başka doktorlara gidince anladık şimdi tüp bebek yaptırmamın sebebi o içimdeki kitlenin ne olduğunu bilemediler doktorlar ameliyatta anlaşılır dediler şimdiki doktorumda ameliyat olcağına tüp yaptır doğumunda temizleyelim içini dedi sürekli takipteyim cnm tekrar etme riski var inşallah bi daha o sıkıntıları yaşamam doğumuma bi onkolog ve bi patoloji uzmanıda gircek ameliyat olcam bebeğimi aldıklarından sonra inşallah rahmim falan alınmaz allah herkese sağlık versin belki meleğimde bana sağlık veriyordur

üç yegenim var ikisi normal dogum.kardesimin söyledine göre cook rahat olmus fazla agrısı olmadı ama tabii bebegin ve annenin durumuna göre verilecek bi karar.bende normal isterimm gibi geliyoo ama o gün ne gösterir Allah bilir.

ben bu bebeğin sana şans geticeğine inanıyorum. herşey yoluna girecek Allahın izniyce..

benim 19 nisanda transferimdi 2 nisan son adet tarihim şuanda 5+2 yim canım

canımm cook geçmiş olsunn.eminim bebeğinle birlikte saglıgınada kavusursun Allahın izniyle.sen böyle hayat doluiken daha cok bebegin olur merak etme merveciim.opuyorumnanaktan

haklısın canımm birazda güzell hayaller kuralımm bende normal dogum istiyorum insalllah. bide benimde kızım olucak gibi bi his var içimde
man hayırlısı olsun da sağlıklı olsunda boşver s

hayırlısı olsun cnm ya evet benimde bildiğim kadarıyla tüpte sezeryan tercih ediyolar

ben bu bebeğin sana şans geticeğine inanıyorum. herşey yoluna girecek Allahın izniyce..
saol cnm inşallah hepimize şans getirsin miniklerimiz
canımm cook geçmiş olsunn.eminim bebeğinle birlikte saglıgınada kavusursun Allahın izniyle.sen böyle hayat doluiken daha cok bebegin olur merak etme merveciim.opuyorumnanaktan
canımsın saol cnm allah hepimize sağlık versin
yaşım 26 bebeğimin dün kesesini gördük:))

ekliyorum cnm hemen

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|15 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik melek büyüyor |

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor |

06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|20 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm |

09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile|

10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile |

12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58| Minik melek büyüyor |

13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|8 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile |

16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|14 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

18|Subuo|26.Mart.10|27.Aralık.10||| Haftaya randevu var eyvahedigeldismile|

19|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |

20|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50|Minik kese görüldü |

21|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.10|25|64|15 Mayıs randevu eyvahedigeldismile |

21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.10|26|63|Minik kese görüldü |

23|Arkadas2010|2.Nisan.10|7.Ocak.2010|29|75| Minik kese görüldü |

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62|2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |

26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75|Minik kese görüldü |

27|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|annecik telaşlı|

28|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

ya kızlar benim sol kasığımda baya bir ağrı var.. yürürken batıyor gibi.. böyle geriliyor sanki dik duramıyorum.. normal şeyler mi bunlar.. bir de ben randevumu yarın akşama mı alsam ki .. duyar mıyım sizce yarın akşam sesini.. çok merak ediyorum...

cnm endişe etme öncelikle rahmin genişlediği için böle ağrılar olur yani sıkma kendini ayrıca doktorum şöle anlatıyor bebek tutunmak için çabalıyor vucut onu yabancı görüp atmak içn çabalıyor srekli bi itiş kakış var o yüzden ağrı sancı noraml yeterki kırmızı kanama olmasın diyo hep ayrıca şiddetli kusma

sen ayaklarını sıcak tutuyomusun bakiim

şuanda benimde sağ kasığımda :)) rahat bırak kendini iyi düşün büyüyo nede olsa demiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…