2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

havuc kakao valla catlatmıyorsa gezeriz biraz amele giibii bende denerimm ii mi geliyorlar mıs:sempatiksalakcinni

ay süper yaaaa ne güsel kalabalık kalabalık bana deselerdiki hayattan daha ne isterdin kalabalık aile olmak isterim derdim bi tek çok şnslısın sevgi:)

canım benim henüz öyle elime gelen bişey yok şükür..çatlak halindeler daha sanırım çünkü 1 hafta önce oldu bu olay bende duphalac kullanabiliorum ama almıordum çok zor durumda kalırsam içerim diordum hani vücut ona alışırsa iice kötüleşip tembelleşecek die ama çare yok dediğin gibi en azından bir süre..
teşekkür ederim canım ilgin için öpüorum..

bende ççook istiordum epidural normal yani hala güsel olduğunu düşünüorum ama burda hiç bir doktor yaptırmıor ve hiç onaylamıorlar anlamadım:umursamaz:

yaw herkes ismini söylemiş bir ben kalmışım. Bilge benim ismim kızlar:))
işte BUDURsositosositosositososito
BAŞKA Bİ İSİM OLMAZDI SANA:):)
tam isminin insanısın bu kaadar bilgili olacaksa bende kızıma bilge koyiim bari..

o zaman

gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
bide pretty=pelinmiydi
pelly pelin
pretty özlem şekerim:)

canım sakın öle düşünme öle düşünürsen üzülürüm esas ben latife olsun diye yazdım olsun ezgi merve farketmez ezgide sevdiğim biri nasıl olsa zemuszemus
çok naziksin fıstık duygularımız karşılıklı..

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

23|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

24|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62|2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |

25|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75|Minik kese görüldü |

26|Subuo|26.Mart.10|27.Aralık.10|26|60| Haftaya randevu var eyvahedigeldismile|

27|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|annecik telaşlı|

28|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
pelly=pelin
pretty=özlem
ç&d= çiğdem
:hooray::hooray:

kızlar beni şımartıorrsunuz kuzummm:))))

Ama ismimi ben de çok severim, birkaç kez alışverişte şurada burada kızına Bilge diye seslenen anneler duydum, kızı sevip annesine "benim de ismim Bilge, benim hep çok güzel bir hayatım oldu, inşallah kızınızın da öyle olur" demiştim. Nasıl mutlu oluyor anneler bir görseniz; bebeğimin hayalini kurarken şimdi onları daha iyi anlıyorum:)))

slm kızlar epeydir okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazmadım.daha doğrusu 1 kere yazmıştım.liste çok güzel olmuş.emeğine sağlık gizemcim.
ben sunay.listeye benide ekler misin? :kedi:
sat:3 nisan transfer:19 nisan
tahmini doğum:8 ocak ilk randevu: pazartesi (kalp atışını duycam inşallah)
merkez:anatolia tüp bebek doktor: bülent traş

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Biz iyiyiz;-)) Teknik aksakliklardan dolayi internete baglanmadim kusura bakmayiniz;-))

Angel80; tebriklerrrrrrrr;-)) Umarim kolay bir hamilelik gecirirsin.

Suens; hayirli ugurlu olsun;-))) Hosgeldin tekrardan..

Pretty; umarim biraz daha iyisindir..

Gizemli; ellerine saglik liste harika olmus. Bebiste buyuyormus masallah ona;-))

papatyam; umarim lekelenmeler azalmistir biraz daha. sen icini ferah tut..

Umutolsun un sonucu ne oldu? Onu merak ettim belki baska bir yere yazdi da ben gormedim.

Optum herkesi

19 nisanda transferi olan 4. kişi olduk ooo aynı günler doğurcaz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkeze günaydın.Zaman geçmiyormuş gibi geliyor.bir an önce bebeğim büyüsün istiyorum.endişeler kalp atışını duyunca bitmiyormuş onu anladım.şu an 12 haftayı doldurmuş olmayı isterdim.riskli dönemi atlatmış olmak için.bi daha ki kontrolüme daha çok var.
Bu arada çevremdeki herkez hamile.32. yaşındayım ve yaşıtlarım ikinci çocuklarına hamile.çokta rahatlar.onlar için çocuk yapmak çok kolay olduğundan heralde bu kadar rahatlar.
Bende onlar gibi rahat olmayı çok isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…