yani ben öle pahalı kremlere başlamak istemiyorum şimdiden göbeğimiz falan bi çıksın anca öle başlicam şimdi hauç yağı yada kakao yağı aliim diorum onuda sürüp amele gibi yanarmışım yollarda
havuc kakao valla catlatmıyorsa gezeriz biraz amele giibii bende denerimm ii mi geliyorlar mıs:sempatiksalakcinni
sen bana satına göre muhtemel doğum tarihini söle canım nette hesaplayıcılar var ordanda bulabilirsin ticker doğum tarihine göre yapılıyo
o zaman sat 10 nisan
d.tarii 15 ocak 2011
ay süper yaaaa ne güsel kalabalık kalabalık bana deselerdiki hayattan daha ne isterdin kalabalık aile olmak isterim derdim bi tek çok şnslısın sevgi:)biz 5 kardeşiz..ben tekne kazıntısıyım.. annem abim 20 yaşındayken doğurmuş beni.. benden büyük yiğenim var düşünün artık.. biz tanesiyle de kırkımız karışmış :) 3+5+5+3 toplam 16 yiğenim var.. bunlardan 14ü benden küçük, doğumlarını hatırlıyorum yanii... 3 tanesinin 2şer 1 tanesininde 1 olmak üzere 7 ad te küçük yeğen var.. onlar bana teyze dedikçe arkadaşları bana hayretle bakıyor çünkü ben onlardan küçük gösteriyorum, fazla minyonum... 1,57 boy standartta 46 kg. hele şimdi hamile diyorlar " ay çok erken değil mi daha çok küçük" diyenler var.. ben de çok küçüğüm, sormayın diyorum :) böyle işte.. ay ne yazdım he...
canım benim henüz öyle elime gelen bişey yok şükür..çatlak halindeler daha sanırım çünkü 1 hafta önce oldu bu olay bende duphalac kullanabiliorum ama almıordum çok zor durumda kalırsam içerim diordum hani vücut ona alışırsa iice kötüleşip tembelleşecek die ama çare yok dediğin gibi en azından bir süre..Amanın o ne?.... Ben ömrümde 2. günü geçmedim yahu, 10 günde 1 olsa ben herhalde çatlarım:))) Aslında kabızlıktan kaçınmayla hemoroidi koruma sebepleri örtüşüyor. Bir de henüz hemoroide dönüşmemiş çatlaklar var, ki aslında o herkeste olur. Ama çatlaklar tedavi edilmezse, o çatlakların olduğu bölgede damarlar genişler, ayrıca baskı ve zorlanmadan iç doku dışarı taşar, içine o deforme olan damarlar yerleşir. Hemoroid eline gelen memecikler şeklinde olur. Eğer eline öyle birşey gelmiyorsa henüz çatlak aşamasında demektir. Her gün tuvalete çıkmalısın canım, en azından bir süre, ki bu arada çok zorlanmayınca o yaralar iyileşsin. Bana doktorum gebelikte duphalac içebilirsin demişti, bu sayede bağırsaklarını düzene sokabilirsin. O yaraları iyileştirmek için mutlaka doktora gitmelisin, onun vereceği ilacı kullanmalısın, sakın eczaneye gidip ilaç isteme çünkü gebelikte ilacı mutlaka doktorun önermeli. Eğer başlangıcıysa önüne geçmiş olursun.
bende ççook istiordum epidural normal yani hala güsel olduğunu düşünüorum ama burda hiç bir doktor yaptırmıor ve hiç onaylamıorlar anlamadım:umursamaz:bi de doğum var di mi kızlar:))))
Ben şimdiden düşünmeye başladım, nasıl olur nerede olur ne kadar izin kullanırım filan diye. Doktorumla henüz konuşmadık, muhtemelen erken bunun için diyecektir ama çevreden duyduğum tüp bebeklerde genelde sezaryen tercih ediliyormuş, kıymetli bebek kavramı dolayısıyla. Bu kavram da bana hep ters gelmiştir, olmuşsa tüm bebekler kıymetli diye düşünürüm.
Sanıyorum benim kilom yüzünden normal doğuma pek yanaşmayacak doktorlar, aslında ben normal istiyorum ama aksilikten de korkmuyor değilim. Çok meşhur bir doktora giden çok çok bilmiş bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, epidural normal istiyordu zaten, doğum sırasında vazgeçmiş, bebeği itememiş, vakumla almışlar. 2 gün önce de bir arkadaşın eşi normal doğum için bekliyordu, sancı ile gitmiş, doktor bebek streste deyip sezaryenle almış. Son dakikaya kadar pek belli olmuyor galiba.
işte BUDURsositosositosositosositoyaw herkes ismini söylemiş bir ben kalmışım. Bilge benim ismim kızlar:))
pelly pelino zaman
gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
bide pretty=pelinmiydi
çok naziksin fıstık duygularımız karşılıklı..canım sakın öle düşünme öle düşünürsen üzülürüm esas ben latife olsun diye yazdım olsun ezgi merve farketmez ezgide sevdiğim biri nasıl olsa zemuszemus
işte BUDURsositosositosositososito
BAŞKA Bİ İSİM OLMAZDI SANA:):)
tam isminin insanısın bu kaadar bilgili olacaksa bende kızıma bilge koyiim bari..
p.
benim 19 nisanda transferimdi 2 nisan son adet tarihim şuanda 5+2 yim canım
subuocum düzelttim canım nasıl oldu şimdi hahah sonunda başardım
slm kızlar epeydir okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazmadım.daha doğrusu 1 kere yazmıştım.liste çok güzel olmuş.emeğine sağlık gizemcim.
ben sunay.listeye benide ekler misin? :kedi:
sat:3 nisan transfer:19 nisan
tahmini doğum:8 ocak ilk randevu: pazartesi (kalp atışını duycam inşallah)
merkez:anatolia tüp bebek doktor: bülent traş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?