Herkeze günaydın.Zaman geçmiyormuş gibi geliyor.bir an önce bebeğim büyüsün istiyorum.endişeler kalp atışını duyunca bitmiyormuş onu anladım.şu an 12 haftayı doldurmuş olmayı isterdim.riskli dönemi atlatmış olmak için.bi daha ki kontrolüme daha çok var.
Bu arada çevremdeki herkez hamile.32. yaşındayım ve yaşıtlarım ikinci çocuklarına hamile.çokta rahatlar.onlar için çocuk yapmak çok kolay olduğundan heralde bu kadar rahatlar.
Bende onlar gibi rahat olmayı çok isterdim.
Herkeze günaydın.Zaman geçmiyormuş gibi geliyor.bir an önce bebeğim büyüsün istiyorum.endişeler kalp atışını duyunca bitmiyormuş onu anladım.şu an 12 haftayı doldurmuş olmayı isterdim.riskli dönemi atlatmış olmak için.bi daha ki kontrolüme daha çok var.
Bu arada çevremdeki herkez hamile.32. yaşındayım ve yaşıtlarım ikinci çocuklarına hamile.çokta rahatlar.onlar için çocuk yapmak çok kolay olduğundan heralde bu kadar rahatlar.
günaydın kızlaaaaaaaaar bayanssulusmile
günaydın zeynepçim
günaydın kızlarr... hepinize mutlu, umutlu ve huzurlu bir gün dilerim...
guclubacismile
nasılsın canım
slm kızlar epeydir okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazmadım.daha doğrusu 1 kere yazmıştım.liste çok güzel olmuş.emeğine sağlık gizemcim.
ben sunay.listeye benide ekler misin? :kedi:
sat:3 nisan transfer:19 nisan
tahmini doğum:8 ocak ilk randevu: pazartesi (kalp atışını duycam inşallah)
merkez:anatolia tüp bebek doktor: bülent traş
iyiyim canım çok şükür
şaşkın şaşkın geziniyorum evde öyle
işleri de eşim yapıyor hihoyyyt hihoyyyt
12. haftayı bir geçsydik hayırlısıyla :Saruboceq:
sen nasılsın , sanırım kalp atışı için 1,5 haftan var , inşallah sen de duyarsın zemuszemus
12. haftaya kadar bakılıyormuş bana bir kez baktılar kalp atışını duymak için
ama fazla durmuyor doktor, şöyle 20 sn falan dinletti bizimki, boyunu ölçtü o kadar
Allah isteyen herkeze versin ikinciyi üçüncüyü.benim söylemek istediğim hamileliklerini çok rahat yaşıyorlar.bizim gibi pimpirik değiller.onlardaki rahatlık çok güzel.
Artık bayanlarda erkeklerde erken yaşta evlenemek istemiyorlar.dolayısıyla çocuk yapma yaşı epey bir geç yaşlara kaydı.artık bu normal karşılanıyor.
Bakıyorumda hepinizde az veya çok bir endişe hali var.bundan sonra ne olacak diye.Aslında ben bu keyifli günlerin tadını çıkarmak isterdim.elimde değil hep bir telaş halim var.hergün bir gün daha geçti diye seviniyorum.Bilmiyorum belki sadece ben böyle hissediyorumdur.
benim kardeşimde de yara vardı ilaç verdiler bir sorun olmadı şükür, tostopak bi kızı oldu
ama işte ara ara ağrıları olmuştu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?