2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım bakma sen onlarasositososito

yaşayan bilirmiş sadecesempatiksalakcinni

olsun biz bebişlerimizi daha bilinçli büyütücez inşallaholumunekankayizsmile

canım boşver başkalarını bak ne güzel bebişinin kalp atışını da duymuşsun yaşın da gayet genç hem de öenmli değil o duyguyu tatmak için. hem bak insanlar gencecik yaşta anne oluyor hastalık geliyor bak evlatları şehit oluyor rabbim hayırlı olanı sağlıklı olanı verisn. ben ddaha kalp atışını bile duymadım :)

zeynepçim günaydın dedim ama :ecrin_bebek:

ben bugün okulu ektim, evdeyim, çarşambaları dinlenicem

böylece 2 gün okul bir dinlenme 2 güm okul daha iyi oluyoropuyorumnanaktan

hpnos cum benim çok arkadaşım var 30 üzerinde evlenmedi, evlenenlerin çoğuda hemen bebek istemiyor

ben da gaz veriyorum onlara bakın Allah korusun beklemeyin diye ama tınn

yaşında daha genç canım

guclubacismile

nasılsın canım

iyiyim canım çok şükür

şaşkın şaşkın geziniyorum evde öyle

işleri de eşim yapıyor hihoyyyt hihoyyyt

12. haftayı bir geçsydik hayırlısıyla :Saruboceq:

sen nasılsın , sanırım kalp atışı için 1,5 haftan var , inşallah sen de duyarsın zemuszemus

hoşgeldin Sunay.. hayırlı hamilelikler dilerim..

12. haftaya kadar bakılıyormuş bana bir kez baktılar kalp atışını duymak için

ama fazla durmuyor doktor, şöyle 20 sn falan dinletti bizimki, boyunu ölçtü o kadar

cumartesi tüp bebek yapan doktoruma gideceğim burda başka bir doktora da pazartesi gitmiştim ya o keseyi gördü karından tam 5 haftalıktım 10 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi ama bakalım

günaydın bee nasılsın canım,

benim adım MERAL yani size hatırlamakta zorluk olmayacak sanırım :kedi:

inşallah duyacaksın zeynepçim

Rabbim her isteyene tattırsın bu duyguyu inşallah

bir de kucaklarımızda, düşüncesi bile güzel

Allah isteyen herkeze versin ikinciyi üçüncüyü.benim söylemek istediğim hamileliklerini çok rahat yaşıyorlar.bizim gibi pimpirik değiller.onlardaki rahatlık çok güzel.
Artık bayanlarda erkeklerde erken yaşta evlenemek istemiyorlar.dolayısıyla çocuk yapma yaşı epey bir geç yaşlara kaydı.artık bu normal karşılanıyor.
Bakıyorumda hepinizde az veya çok bir endişe hali var.bundan sonra ne olacak diye.Aslında ben bu keyifli günlerin tadını çıkarmak isterdim.elimde değil hep bir telaş halim var.hergün bir gün daha geçti diye seviniyorum.Bilmiyorum belki sadece ben böyle hissediyorumdur.

benim kardeşimde de yara vardı ilaç verdiler bir sorun olmadı şükür, tostopak bi kızı oldu

ama işte ara ara ağrıları olmuştu sadece

doğru söylüyorsun hepimiz endişeliyiz. ama onlar bizim kadar değer bilemez biz sabrı öğreniyoruz şükretmeyi değer vermeyi öğreniyoruz bizim için çok daha büyük bir hediye oluyor.

Canım aslında günler o kadar hızlı geçiyor ki farkedemiyoruz. Bizim de rahat edeceğimiz günler gelicek hayırlısıyla. hem bizim bebeklerimiz çok daha değerli olacaklar :) hep öyle diyolar ya... sen yaşıtlarım 2. çocuklarına hamile diyorsun.. benim benden 1.5 yaş küçük yeğenim var. 7 yaşında bir oğlu 1.5 yaşında da bir kızı var.. ben napıyım ühüüüüüüüü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…