2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

sevgicim ayrıca bende senin gibi 6+1 de hemen hemen aynı zmaanda duydum kalp arışını ilk defa hemde doktorum gel bi aradan bakiim dedi diye vajinal usg yapmadı karından duyduk rabbime şükürler olsun ki sende duyucaksın hiç endişelenme

aynen öle süpersim ç&d cim ay zor oluya ya böle sendelikafaduldenin nickine cim cım yazmak

Çiğdem ismim:) ya herşeyden umutlanmayı öğredndim sanırım 1 mayısdan beri lekelenmelerim oluyo.hatta bu sabah 2 gündür yok dedim ama az önce gördüm:) napıyım bebişim benimle olsun napıyosa yapsınŞeniz

ay inşallah öyledir, biraz canım sıkıyor ağrılar.. korkuyorum bişiy olacak diye..
tabi ki tutuyorum.. zaten bütün gün odamdayım.. masamın altına da bir tabure yerleştirdim, ayaklarımı uzatıyorum.. omuzlarıma da şalımı alıyorum, oh sıcacık..
sen ne diyorsun Ezgicim alıyım mı ben randevuyu yarına, duyabilir miyim...

benimde ismim merve canım walla bende arada ağrı olunca meleğim yer yapıo kendine diye kendimi rahatlatıyorum napiim başka çare yok
al bence canım duyarsın meleğini hem duymasan bile yeni oluşmuşsa kalbi bazen duyulmuyo görürüsün minik bi ışık gibi yanıp söndüğünü ayrıca ben merve cicim kaydirigubbakcemile3

şuanda benimde sağ kasığımda :)) rahat bırak kendini iyi düşün büyüyo nede olsa demiyerimseniben

ay büyüsün büyüsün ben razıyım ağrılara, sadece onun orda olduğunu bileyim.. siz böyle kahverengi lekelenme falan diyorsunuz ya bende oda yok.. olmaması kötü birşey mi?

ay ben sana niye Ezgi diyorum ya.. Ezgi gelbebekti dimi.. ay kafamı kaldı bende.. merve nolur kusura bakma..

ay büyüsün büyüsün ben razıyım ağrılara, sadece onun orda olduğunu bileyim.. siz böyle kahverengi lekelenme falan diyorsunuz ya bende oda yok.. olmaması kötü birşey mi?

tabiki hayır olmaması en iyisi:) bazı gebeliklerde olurmuş bünyeden kaynaklanıyo diyo dr lar. benim lekelerden korkum ilk gebeliğim düşükle sonlandı.ondada lekeler vardı onun için.Allahıma şükürler olsun dün ultrasonda kesemizi gördük herhangi bir ssıkıntımızda yok şimdilik:) sen her okuduğunukendinde bulmaya kafanda olumsuz şeyler yormamaya bak bence:smiley-cool:

çiğdemcim benimde lekelenmem varr ama dinlendikce daha ii oluyoo.mümkün oldugunca yatarak dinlen faydasını gördümm.gececektir insallah..

sen beni öldürceksin sevgi ay kanama olmaması kötü bişey mi diye sorulurmu yahu alemsin yani deli kız delikafadulden

o zaman

gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
bide pretty=pelinmiydi

canım varya sen süpersin..
randevuyu yarına alamadım.. 5e kadar çalışıyormuş doktorum o yüzden perşembeye kaldı gene.. off offf nasıl geçecek şimdi 2 gün..

çiğdemcim benimde lekelenmem varr ama dinlendikce daha ii oluyoo.mümkün oldugunca yatarak dinlen faydasını gördümm.gececektir insallah..

canım ben 19 nisan dan beri evdeyim rapor yıllık izin ne varsa aldım:) yatıyorum sürekli yani vücudum okadar dinlenmiş bir durumdaki başka birşey sebep oluyo kesin :)

sen beni öldürceksin sevgi ay kanama olmaması kötü bişey mi diye sorulurmu yahu alemsin yani deli kız delikafadulden

ya ne bileyim hani yerleşme kanaması diyorsunuz ya.. benim meleğim yerleşmiyor mu diye korkuyorumm.. ama herhalde annesine çekmiş pek minik, o yüzden yeri yeterli geliyo kazı çalışmaları yapmıyo demek ki :)

canım ben 19 nisan dan beri evdeyim rapor yıllık izin ne varsa aldım:) yatıyorum sürekli yani vücudum okadar dinlenmiş bir durumdaki başka birşey sebep oluyo kesin :)

çiğdemcim ben sana söliim ne sebep oluyo

minik melek rahime geldi kendine daha kordonu olmadığı için yapışacağı tatlı bi damara yapışıyo ay acıktım diye onu ısırıyo ama olmuyo sonra bi başka damara geçiyo onuda ısırıyo ama olmuyo taki onu en çok beslicek damarı bulana kadar

buda minik kanamalara yol açıyo sen kan sulandırıcıyı kesmişmiydin

ya ne bileyim hani yerleşme kanaması diyorsunuz ya.. benim meleğim yerleşmiyor mu diye korkuyorumm.. ama herhalde annesine çekmiş pek minik, o yüzden yeri yeterli geliyo kazı çalışmaları yapmıyo demek ki :)

bende de kanama olmamaıştı bende dedim acaba benimki yerleşmiyo mu diye değişik bi haldeyiz ya herşeyden nem kapıyoruz hahahahahah deliricez galina doğum yapana kadar
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…