canımm benimmm ne oldun ya sennnn..
tüm sıkıntın bugünkü olaylardan tatlım ben internette gördüm haberi dağıldıım rsmenn
bir de arka arkaya kötü olay aynı gün içinde sonu da pek hayırlı değil gibi görünüor mantıklı davranmak gerek..
sen canını çok sıkma nolurr biliorum duyarlılığı olan her insanı inanılmaz üzecek olaylar ama öncelikli duyarlılığın bebek unutma:):)
o sapasağlam hiç bişey olmayacak lütfen kötü şeyler düşünüp kendine çekme..
bu arada sınavların nasıl geçti anlat bakalım
hem sana bi haber veriiim mi cuma günü tedavi doktoruma gittik eşim sordu doktora cinsiyetlete ilgili bişii görünüor mu dedi
kadın baktı baktııııı büyütttü falan erkek diorum ama değişebilir dedi ben şok kaldım
birde nasıl inandırdıysam kendimi kız olacağına önce bi anlık bi üzüldüm sonra kendine gel ezgiiii dedim sen bu hastanede öğrendin normal yolla çocuğunun olmayacağını nasıl üzüldün hatırla dedim o kadar tedaviyi burda yaşadın olcak mı olmayacakmı bir sürü endişe taşıdın şimdi bebeğin var cinsiyete üzülüosunnn sakıııııııııınn dedim kızdım kendime:):)
bir de siz bebeklere isim mevzusunu konuşmuşsunuz ben de söliim dedim
kız olursaERİN
erkek olursa ki öyle olacak sanırımOĞU
nasıl kızlarrr beğendiniz mi?
geçicek cnm yemek yedim dolaştım rahatladım biraz..şimdi iyice hassasım ya sabah o haberler gece rüyalar annemide küstürdüm diye korkunca tövbe namazı kılcam bu akşam bi dahada annemle didişmicem
ezgi ben sanada fundayada dedim kızım kızım demeyin şu bebişlere diye ama nerdeeee laf dinlemiyosunuz ki alemsiniz
insan ilk duyulunca bi burulabilir bu çok normal ama yaşadıklarımı düşününce böle bi şımarıklık yapma lüksümüz ortadan kalkıyo yani dimi ama