• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Aile hekimimde kadın doğum hastanesini tercih etmemi istiyor mesela. Şeker var sıkıntı olmasın ama yinede tercih sende dedi. Bi yandan kızımıda düşünüyorum her türlü hem okul hem hastane yan yana. Eşim yanımda olsa bile 5 dkda kızımı alır okuldan. Kimseye bırakmak istemiyorum açıkçası. Kafam öyle karıştı ki bilmiyorum ya. Doğurmasıda ayrı dert valla 🤭

Geçmiş olsun canım, bencede yoruluyor insan artık 🤣 bende aynı şekilde kimseyi göresim gelmiyor artık 🥴
Bende hep kızımı düşünüyorum planladığım gibi olacak mı bakalım 🥲

Kızlar bugün son kez işe gittim ve doğum iznine ayrıldım artık gerçekten yürümek bile işkence aniden kramplar giriyor kasılmalar oluyor😬

Kızlar bugün son kez işe gittim ve doğum iznine ayrıldım artık gerçekten yürümek bile işkence aniden kramplar giriyor kasılmalar oluyor😬
Ben bugun sadece yemek yaptim bi de nevresim degistirdim ama belim asssiri agrimaya basladi market alisverisi vs derken daha camasir asilacak ama benim piller bitti 🤣🤣

Aa kızını ve okulu unuttum bi an canım, öyle olunca işler biraz değişiyor. Artık nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın 🙏🏻
Bakalım durum ne göstericek artık 😊
Canım seninde mi kilosu öndeydi yoksa sat olarak mı aynıyız dedin ☺️

Valla normalde geçen gittiğimde erken doğum anlamına gelmiyor dedi bu sefer altta yatan bir şeker durumu da olduğu için o kadar bekletmiyoruz genellikle ama kesin değil dedi. Sezeryan mı dedim yo olmak zorunda değil dedi yani aşırı derecede belirsiz konuştu 😂 beni artık her hafta görmek istiyor
Sat konusunda söyledim canım 😊 seninki bayağı önden gidiyor. Maşallah 🧿 bizim dün 2580 gram ölçtü, boyunuda söyledi ama hiç hatırlamıyorum. Doğuma kadar 50 cm geçicek gibi duruyor dedi ama onda hemfikirim 🤭

Kizlar ya benim iştahım inanılmaz arttı sürekli yemek yemek istiyorum 8 kiloyla girdim 35 haftadayim 😅 artık 38 gibi falan doğurmak istiyorum bende sırf bundan dolayi
+1 😖 bugün kendimi durduramıyorum. Yemek yediysem hemen ardından acaba tatlı mı meyve mi yesem diye düşünüyorum. Şekerde var zaten dikkat etmem gereken yerde çoğalıyor resmen 🤭

+1 😖 bugün kendimi durduramıyorum. Yemek yediysem hemen ardından acaba tatlı mı meyve mi yesem diye düşünüyorum. Şekerde var zaten dikkat etmem gereken yerde çoğalıyor resmen 🤭
Benim o kadar midem yanıyor ki bir şey yemeden evvel kırk defa düşünüyorum:/ bazen canım istesede yiyemiyorum hele akşamsa çünkü gece midem uyutmuyor bu sefer

Ben bugun sadece yemek yaptim bi de nevresim degistirdim ama belim asssiri agrimaya basladi market alisverisi vs derken daha camasir asilacak ama benim piller bitti 🤣🤣
Hahah 🤣 sabah kızımı bıraktım, az bi yattım uyuyamadım. Yatakları topladım, sonra kahvaltı, biraz daha yatış modunu açtım 🙈 kızımı aldıktan sonra pazara uğradım, öncesinde de yemek hazırladım derken bütün günüm bu şekilde geçti ama sorsan feci yorgunum 🤣

Benim o kadar midem yanıyor ki bir şey yemeden evvel kırk defa düşünüyorum:/ bazen canım istesede yiyemiyorum hele akşamsa çünkü gece midem uyutmuyor bu sefer
Çok şükür 2 3 kere mide yanması harici yaşamadım onu. Ama 2 3 kere bile beni mahvetmişti. Çok sıkıntı oluyor, gaviscon kullanmıştım bi tık rahatlatmıştı beni 🥺
Hem duygusal hem fiziksel olarak aklım kalıyor benim ya. Kaç yaşındaydı? Sanki konuştuk bunu
Kesinlikle öyle, 8 yaşında farkında herşeyin. Tam bi ergenlik öncesi 🙈 bazen çok anlayışlı bazende işine geldiği gibi davranıyor işte. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😊
Sağol canım çok şükür valla biraz daha çalışsaydım işten çıkıp doğuma gidecektim🤣
37 oldun dimi sen? Kontrolün ne zaman peki 🤣 cidden az daha dursaydın direk doğuma gidicektin 🤣

Çok şükür 2 3 kere mide yanması harici yaşamadım onu. Ama 2 3 kere bile beni mahvetmişti. Çok sıkıntı oluyor, gaviscon kullanmıştım bi tık rahatlatmıştı beni 🥺

Kesinlikle öyle, 8 yaşında farkında herşeyin. Tam bi ergenlik öncesi 🙈 bazen çok anlayışlı bazende işine geldiği gibi davranıyor işte. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😊

37 oldun dimi sen? Kontrolün ne zaman peki 🤣 cidden az daha dursaydın direk doğuma gidicektin 🤣
3. Şişe gavisconumdayım ve artık kaşıkla değil kafama dikerek içiyorum🥲
Benim kız 5,5 yaşında o bile farkında kapı süsü bakıyordum onunkiyle benzer olsun diye makrome yaptıracağım hemen diyor tam aynısı olması lazım ki haksızlık olmasın anne..:))
Haftada bir kontrole gidiyorum artık haftaya salı tekrar gideceğim inşallah🥰

3. Şişe gavisconumdayım ve artık kaşıkla değil kafama dikerek içiyorum🥲
Benim kız 5,5 yaşında o bile farkında kapı süsü bakıyordum onunkiyle benzer olsun diye makrome yaptıracağım hemen diyor tam aynısı olması lazım ki haksızlık olmasın anne..:))
Haftada bir kontrole gidiyorum artık haftaya salı tekrar gideceğim inşallah🥰
Çok zorluyor gerçekten ya kolaylıklar diliyorum 🥴
Ay yerim onu ya, çok farkındalar hemde nasıl. Haklı annesi baktığında, haksızlık olmamaması gerekiyor 😊
Normal bekleniyor değil mi? Ona göre planlamasını yapmışsınızdır zaten 😊

Çok zorluyor gerçekten ya kolaylıklar diliyorum 🥴
Ay yerim onu ya, çok farkındalar hemde nasıl. Haklı annesi baktığında, haksızlık olmamaması gerekiyor 😊
Normal bekleniyor değil mi? Ona göre planlamasını yapmışsınızdır zaten 😊
Yok canım ilki sezeryandı bu da öyle olacak inşallah🙏🏻 2 ocak diye istiyorum ben ama durursa bakalım

Bol bol dinlenmeye vaktin olacak, iyi gelecek bu son haftalarda 😊
Ben doğum için her şeyi hazırlayınca birde evin büyük temizliğini de yapınca boşluğa düştüm ondan😅
Büyük temizliği nasıl hallettiniz eşinizle kendiniz mi yoksa yardıma birini çağırdınız mı?

Back
X