• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kizlar ya benim iştahım inanılmaz arttı sürekli yemek yemek istiyorum 8 kiloyla girdim 35 haftadayim 😅 artık 38 gibi falan doğurmak istiyorum bende sırf bundan dolayi
Ben de 34.haftaya kadar 10 kilo almıştım ama 2 haftadır aşırı iştahım açık ve karbonhidrat tüketiyorum 36.haftaya geldik 2 kilo daha almışım 2 haftada

Herkese merhaba ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler ileriki haftalarda olduğunuz için sormak istedim şuan 17+4 haftalık oldum. Ve suyumda azalma varmış. Aynı zamanda kanamam da var. Kanamaya alıştım daha önce de olmuştu ama su azalması canımı sıktı bu haftalarda bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Herkese merhaba ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler ileriki haftalarda olduğunuz için sormak istedim şuan 17+4 haftalık oldum. Ve suyumda azalma varmış. Aynı zamanda kanamam da var. Kanamaya alıştım daha önce de olmuştu ama su azalması canımı sıktı bu haftalarda bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?
Yaşamadim ama havuç ve armut suyu tüketimi arttırıyor diye biliyorum

Kızlar sabah dayak yemiş gibi uyandım, benim yeni güncellemem bu sanırım 🫩 Bel bacak kasık ağrıları tavan
Evde vakit geçmiyor, kime böyle söylesem “bu günlerinin değerini bil diyor” 🙄
Evde olanlar napıyosunuz? Çocuklu olanlar meşgul orası kesin 🤓
Ben sürekli yatıyorum.Keyfe keder canım isterse iş yapıyorum.büraz kendime buzluk yemeği yaptım.Misafir değil kendime.Aklıma geldikçe onları hallediyorum.Film falan izliyorum doğumdan önce bitirmek istediğim diziler vardı bitirdim bi kaçını.bir daha böyle rahat rahat izleyemem diye😆 bi uyanıyorum bakıyorum akşam olmuş.Bana da zaman süper hızlı geçiyor🥲

Evet kesinlikle çok heyecanlı 🥹 bende haftaya hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum artık. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Bende şeker çıkmamıştı ama genetik demekki
Şeker yüklemesi yapıldı açlık 95ti tokluklar normaldi sıkıntı yoktu. Açlık 95 olduğu için diyete başlattı ve şeker takip ediyorum ama kötü beslenmediğim sürece şekerlerim hep normal çıkıyor

Canım maşallah kocaman olmuş bu gidişle kesinleşti benden önce doğum yapacağın.:) Beni arayan organizasyoncu dışarıdan fotoğrafçı ve süslemeci kabul edilmiyormuş hastaneye öyle dedi. Doğum paketinin içinde zaten varmış ama diyorki benim ekibimin çekebilmesi için doğumun sabah 8:00 ile akşam 17:00 arasında gerçekleşmesi gerekiyor. Eğer ola ki bu saatler aralığında olmadı doğum hastanede çalışanlardan biri çekiyormuş. Hastane canım kızım ya da oğlum şeklinde kapıya tül yapıyormuş ve şerbet dağıtıyorlarmış. Sonuçta normal doğum beklediğimiz ve saat belli olmadığı için ekstra paket önerdi Duygu hanım eğer acil alındınız ve yetişemedik o zaman ücreti iade ediyoruz dedi ama örneğin 2 cm açıklıkla geldiniz ebeler bize haber veriyor ona göre geliyoruz dedi tabii ekstra paket olursa 7/24 kendileri gelip çekiyormuş. Bana paketler geldi ve fiyatları epey yüksek buldum ben istersen sende bir bak ama sana nasıl ulaştıracağım uygunsa özelden telefonunu yaz ben sana Duygu hanımın telefonunu ve paketleri atayım. Yerleri egepolün yan sokağıymış önümüzdeki hafta sonu bu doğum eğitimine katılırsam gidip görüşebilirim belki ama ekstra bir paket almak istemiyorum. Belki zaten çalışma saatleri içinde doğum yapacağım ve gelip çekecekler yani. Kafam karıştı açıkçası.
Canım sağol ben nedense bu mesaja cevap vermemişim okuyup 🫠 paketleri ben de öğrendim bence çok yüksek fiyatlar. Benim özel sigortam olduğu için içinde yok sanırım saati kaç olursa olsun. Yarın tekrar arayıp kavga etmek istiyorum 😂 bugün arkadaşım medicanada sezaryen oldu onu ziyarete gittim. Medicana beni çok yoruyor çok büyük ve tüm hastalar aynı binada diye ama en azından fotoğrafçı falan girebiliyor ve kendileri de çekiyor 😂

Kızlar 35 haftalık olupta sezeryan günü belli olan var mı?
Benim tam belli olmamakla birlikte doktor 25-30 Aralık arasında alırız bebeği demişti.
Ama ben Ocak olsun istiyorum. Acaba 1-2 gün rica etsem bekletir mi?
Sağlık açısından bir sıkıntı olmadığı sürece.

Benim tam belli olmamakla birlikte doktor 25-30 Aralık arasında alırız bebeği demişti.
O tarih aralığını verme sebebi sağlığa dayalı bir şey değilse 1-2 gün bekler bence doktoruna sormak en iyisi

Şeker tansiyon vs yoksa bekler bence su ab kaç haftalık

Benim suyum fazla normale donmesi icin karbonhidrati sekeri falan azaltmami soylemisti belki sende de bunlar ise yarar etki yapabilir benim yememem gerekiyorsa senin de yemen gerekiyor demek ki ahahah
Ben sürekli yatıyorum.Keyfe keder canım isterse iş yapıyorum.büraz kendime buzluk yemeği yaptım.Misafir değil kendime.Aklıma geldikçe onları hallediyorum.Film falan izliyorum doğumdan önce bitirmek istediğim diziler vardı bitirdim bi kaçını.bir daha böyle rahat rahat izleyemem diye😆 bi uyanıyorum bakıyorum akşam olmuş.Bana da zaman süper hızlı geçiyor🥲
Buzluk yemegi neler yaptin bende biseyler yapayim diyorum ama aklima gelmiyo sadece yogurtlamalik biber koyabildim bi poset

Back
X