*2010 Aralık Anneleri *Doğum sonrası kilolarımız

seyra

*Canım Prenseslerim*
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
1.541
8
316
42
Trabzon
Kızlar zayıflamak için birşeyler yapan varmı paylaşalım

Korse krem kullanıyormusunuz.
Benim çok fazla kilom yok ama karnım var 2.sezeryan kalacak diye korkuyorum ama korsede takmadım çok sıkıldım çıkardım

İnşallah eski formumuza kısa sürede geçeriz

52le başlamıştım 68le doğuma girdim çıkıp eve geldiğimde 5kg gitmişti zaten 63 falan çıkıyordum 2-3gün sonra 61e düştüm bakalım nasıl sonlancak
annemler karnına bişey bağlayalım diyor ama bağlamadık,korsede takmadık şimdilik düze yakın zaten,
daha zaten zayıflamayı ve sıkılaşmayı düşünmek için çok erken acele etmeyin bence

60 kilo ile hamile kaldım...
şimdi 73 kilo civarındayım...
bakalım doğumdan sonra ne gitcek,ne kalcak...
herkes sadece göbeğine almışsın diyo,şişliğim filan yok ama yine de kendime de almışımdır mutlaka,doğumdan sonra anlaşılır artık...
inşallah çok kalmaz..

53'le gebe kaldım.. hiperemezis yüzünden 47'ye düşüp 63'le doğuma gittim.. doğumdan döndüğümde 58'dim.. şimdi 54,5-55 kiloyum.. göbekte doğum sonrası 10 güne kalmadı gitti.. ilk doğumun nimetleri olsa gerek :))

48 kiloyla hamile kaldım, 62 kiloydum doğuma gittiğim gün, doğumdan 2 gün sonra 5 kilo vermiştim, bugün doğum yapalı 8 gün oldu ve 54 kiloyum, göbek dışında bişey yok, o da çekiliyo yavaş yavaş ve emzirerek tabii.
korse kullanmadım, daha önceki doğumumda doktorum rahim kaslarını tembelleştiriyor demişti, o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Ayy herkes aynı durumdaymış, çok sevindim, Seyracım iyiki açtın bu konuyu. Ben de 50yle hamile kaldım 67 yle doğuma girdim. 2 gün sonra eve geldiğimizde 62 kiloydum. O günden beri tartılmadım. Sezeryan olduğundan sanırım çok gazım oldu, 2 gün balon gibi gezdim, şu an da öle sayılır, 5-6 aylık hamile gibi şişkinliğim var, umarım küçülür karnım, kv tepemde sürekli niye karnın küçülmedi diyip duruyo, neyseki annem moral veriyo, daha küçülcek o, 4 gün oldu doğal diye.

Canım ne güzel göbeğin gitmiş darısı başımıza

Bende 67 kiloyum 4 kilo falan fazlalığım var ama 60 kiloya inmek istiyorum göbeğim var 5 aylık hamile gibi göb:97:ek deliği olduğu gibi dışarda içeriye gitreceğini zannetmiyorum ve halen karnım kaşınıyor niye anlamadım

54 ile hamile kaldım 66 ile normal doğum yaptım doğumdan sonra 60 kiloydum, göbek falan kalmadı ebeler de korse önermedi ben de sıkılaşsın diye takıp takmamak arasında kaldım şimdi bebeğim 22 günlük benden 2 kilo daha gitti bakalım sonra nasıl olacak...

Son düzenleme:
46ile hamile kaldım 63le doğuma gittim...en son tartıldığımda 58 kiloydum kızlar...
birazcık göbek kaldı sezaryen olduu için...
oda zamanla gider ama şimdi bakıyorumda hiç bi kıyafetim olmuyo pantolonlarım falan dar gelio hep((

canım ben hiç eski kıyafetleri denemek gibi bi hata yapmıyorum, moralim bozulmasın diye:) zaten başımda moralimi bozan bi kv var sağolsun, ama gidecek biliyorum, kafama takmıyorum. Bebişlerimiz sağlıklı kucağımızda ya daha ne isterim

oh oh maşallah doğurdunuz bide üstüne kilolarınızı bile verdiniz bende daha acaba nezaman doğurcam diye bekliyom

Bir an önce bu topiğe müdahil olmak istiyorum : )

Kızlar bence moralinizi bozmayın.İster normal , ister sezaryan olsun şu an kiloların ve göbeklerin inmesi için çok erken ( Ebru Şallı mıyız canım ? : ).Zaten kilolar gittikçe göbekde kalmayacaktır.Emzrirken almayalımda : )

Ben kendimi doğum sonrası görütünye biraz hazırladım gibi gibi : )

yeni konumuz hayırlı olsunn...

67 ile hamile kaldım.... 81 ile doğuma gittim.... 6. günümde 74 kiloydum.........

63 le hamile kaldım 78 le doğuma gittim. doğumdan sonra 70 kiloydum. 5. gün bugün henüz tartılmadım :)

Kız Pelin bu kadar olur sanki beni tarif ettin :))
63 ile hamile kaldım.
78 ile doğuma gittim.
bugün oğlumun 21. günü ben 69 kiloyum :)

Aynı gibiyiz boy 1.68
63 ile hamile kaldım
77 ile doğuma gittim
19.gün 67 kiloyum ama karnım çok var moralim bozuk

Kıskanıyordur canım iyi yapıyorsun takma kafana

60 la hamile kaldım,75 le doğuma gittim..Eve gelip tartıldım şok oldum...
Siz şimdi çok kilo verdim sandınız di mi Vere vere 4 kilo vermişim.Zaten bebiş 3 kilo,e geri kalanlar anca 1 kilo muydu diye şok oldum ben Neyse çok takılmayalım derim ben,sallayın gitsiiiinnnn...

ee suyun falan :)) bende şok oldum şimdi :))
1kg.da suymuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…