*2010 Aralık Anneleri *Doğum sonrası kilolarımız

62 ıle hamıle kaldım.82 ıle doguma gıttım.dogumdan cıktıgımda 74 kıloydum.kızım 14 gunluk oldu.bakalım nasıl verıcez bu kıloları

bende hamilelige 58 ile basladim 68 ile bitirdim dogumdan hemen sonra 64 geliyodum, bugun yani tam 1 hafta sonrasi 61 geliyorum, geriye 3 kilo kaldi verilecek :)

67,5 la doğuma girmiştim, doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıkıp eve geldiğimizde 62ydim, az önce tartıldım 59,9:92: Tekrar 50leri görebilmek güzel bişeymiş Bu arada tam bir haftalığız...

Hamileliğim boyunca 10 kilo aldım
Doğumdan çıkıp eve geldiğimde 5 kilosu gitmişti
Hayal kırıklığına uğradım, sadece 5 kilo mu gidecek diye
Ama 1 hafta sonra toplam 7 kilo gitti
Bugün 18 günlük oldu bebeğim ve bende 9 kilo gitti
Çok mutluyum; çünkü hem bu kadar çok yiyip hem de kilo vermek güzel bir şeymişşş

Ne güzel canım yaa, ben çok yiyemiyorum, canım hiçbişey istemiyo, bi de emzirirken çok acıkırsın derlerdi, ben bol bol su içiyorum ama, meyve suyu, komposto filan. Sanırım onlar tıkıyo. Yoksaki hamileyken yediğim gibi yesem mahvolmuştum. Sanırım doğum sonrası fix 5-5,5 kilo gidiyo, daha fazlasını beklememek lazım, ama bi kaç gün sonra şişliklerle beraber kilolar verilmeye başlanıyo. Şu an benim tek problemim göbek, bi de sezeryan olunca kaldı, inşallah yakın zamanda o da gidecek zaten baya bi indi, 3.günki fotoğraflarım abakıyorum da hiç doğum yapmamış gibiymişim

içinizde rekor bende galiba hamleliğim boyunca 4 kilo aldım... bugün itibariyle 12. kilomu vermiş bulunmaktayımmm

Gerçektende rekormuş yaaaaa kaç kılosun canım merak ettım.Bende 19 kılo aldım bebeğim 28 gunluk sadece 9 kılo gıttı gerı kalan 10 kıloyu nası vercem hıc bı fıkrım yok:18:

Öhö öhö doğurdum da geldim : )

52 ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim, bugün doğum yapalı 5 gün oldu -6 kilo- vermişim.64 kiloyum daha çok var ya : )

Evin her tarafı hamur işi dolu ay her gelen bir şey getiriyor.Evde bizimkilerin yaptıkları da cabası.Dengelemeye çalışıyorum ama, almasam iyi valaha : )

59la hamile kaldım 80le doguma gittim bugun tam 1 hafta oldu 70 kiloyum ama kocaman bi gobegim war.. gerci ilk gunlerdeki gobegime gore az da olsa inmiş gobegim ama su an 5 aylık gibi

55 kg ile hamile kalıp 75 ile tamamladık
doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldım 2 gün sonra eve gelip bir tartıldım
dumur oldum sadece 4 kg vermişim bunun 3 kilosu zaten kızımdı
bugün tam 1 hafta oldu ve sabah tartı 8 kg verdiğimi söyledi
çok mutlu oldum

Bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı tam 9 kilo vermiş bulunmaktayım.61 kilo olmuşum : )

Ha bu arada, sezaryan sonrası göbek ve kilo gitmiyor sözleri tam bir şehir efsanesi valaha : ) gidiyor, hemde o biçim.

Son düzenleme:
valla sizler benden iyisiniz. 47 ile hamile kaldım.en son 74.6'yı gördüm tartıda. şu an 61'e düşmüş durumdayım. karnımın da maşallahı var yani:84:.5 aylık gebe gibiyim.2 ay geçse de spora başlasam,ne giysem yakışmıyor,ileri uzansam göbeğim sıkıştırıyor.durum çok fena:78:bebeğime bakıp bu oğlan için göbekli kalmaya da değer diyorum,yoksa hiç çekilmez

62LE hamile kaldım 72di doğuma giderken sabah tartıldım. ewe geldiğimde 1 gün kaldım hastanede 6 kilo vermişim sonra 1 daha gitmiş doğum öncesi kiloma 3 kaldı daha iki haftamız dolmadı göbekde ayva göbeği kaldı

selam bende 63 ıle hamıle kalmıstım 73 ıle doguma gıttım 6 kg e yakını dogumda gıttı sımdı 4 kg fazlam var emzırerek gıdıcek dıe umut edıyoruummmm

70 ile hamile kaldım 86,5 ile doğuma gittim sezeryan oldum ve bir hafta sonra tartıldığımda 79 kg idim şimdi ise 77kg 9,5 kg verdim göbeğimde indi eski haline dönmeye çok az kaldııı ...

50 yle hamile kalıp 67,5kg ile doğuma girdim, şuan 18 günlüğüz ve 10kg gitti, şuan 57,5kg. Yanlız göbek var nasıl gitcek bilmiyorum, sezeryandan dolayımı bünyesel mi bilmiyorum. Doğum öncesi kiloma dönmekten çok göbeğimi eritmenin derdindeyim, çünkü ben zaten diğer taraflara çok kilo almamıştım, kocamannnn bi göbeğim vardı... Sanırım bundan sonrasında kilo vermek biraz daha zorlaşacak çünkü yavaş yavaş iştahım açılıyooo

67 kiloyla hamile kaldım 84 le doguma girdim bugün 13.günümüz 75 kilo olmusum göbüsüm hala var korse kullanmaya basladım umarım biraz toparlar bide sanırım hala şişliklerim inmedi bacaklarımdan fark ettim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…