*2010 Aralık Anneleri *Doğum sonrası kilolarımız

56 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim bugün 65 k,loyum göbek gitti allahtan çok az ayva göbişi kaldı :))

Hamile kaldığımı öğrendiğim de kilom 59 idi.Doğuma giderken tartılmadım ama tahmini 81 falandım.Doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 74 kiloydum.Bugün 14. günümüz 71 kiloyum 10 kilo gitmiş sanırsam :))) Ama göbeğim var o giderse bütün kilolar gider zannımca :) Çünkü başka yerim de kilo yok

61 ile hamile kaldım. 70 ile doğurdum. doğumdan sonra eve geldiğimde 67 kiloydum. deli gibi yiyorum. 1. haftanın sonunda 65 kilo geldim... göbeğim hep biraz vardı, şu an biraz daha fazla...hedefim en kısa zamanda 57 olmak...

45'le hamile kaldım 62 ile doğuma girdim. doğumdan sora eve geldğmde hala 59 kg geliodum şok olmuştum kızım 3400 doğmuştu zaten hiç mi suyum yoktu benim ama sora fark ettm ki kalanların çoğu şişlikmiş 2gün sora 57 oldum şuan kızım 15günlük bende 53kiloyum yavaş yavaş kalanlarda gidicek:)

Son düzenleme:

ımdaaaatttt kızlarrrr tam 1.5 kılo amısım dogumdan sonraaaaaa ulen sut sevdasına dogumdan once almadıgımkıloları sımdı alıyorummmm :84::84::84::84:

bir kilo daha gitmiş kaldı 16 kilomuzdan geriyo 5 kilo toplamda 11 kilo verdim....

60 la hamile kaldım.75 le doğuma girdim.şu an 66 kiloyum.6 kilom kaldı.inşallah veririm.

59 da kaldım yahu.Sanırım bundan sonrası dikkat etmekle gidicek.Ama 38 beden pantolanlarıma giriyorum.36 beden pantolanlarıma da giriyorum ama çok dar. 52- 53 olunca hafif bol da oluyorlar.2 aya kadar 52 olurum herhalde : ) iNŞAALAH diyelim.

ben 59da kalalı 15günden fazla oluyor :)) bu 7 kilo bebeğe almadığımız kendimize aldığımız kilolar
bunlar oturmakla gitmicek gibi
neyse havalar güzelleşsin biraz icabına bakarız
ben 2.aya falan gideceğinden umutlu değilim :) yaza bıraktım artık kalanını

Kızlar Mustelanın postpartum inceltici jelini aldım bakalım faydası olurmu olursa sizede söylerim.Pantolonlarım halen olmuyor

benim pantolonlarım oluyo yanlız düşük bel oldukları için ameliyat yerimin üzerinde kalıyo bel bölümü ve biraz sıktığı için canımı acıtıyo, o yüzden hala giymiyorum. Zaten doğumdan 1 hafta sonrasında da kotlarımın içine girebiliyodum ama belleri baya bi açık kalıyodu Bakalım bu göbiş tamamen ne zaman eriyecek? Şu anda 10,5 kilo verdim, 7 kilo bana kalmış durumda

11 kilo gitti tabii ben 20 kilo aldıgım için daha coook war zaten bu aralar sanki kilo almayada baslıyorum nolcak bilmem hiçbirsey olmuyo hala hamileyken giydiklerimle idarer ediyorum inat ettim bişey almıycam alırsam kiloları vermek için uğraşmam şimdi belki kıyafetler olmuyo die hamur işi gibi gereksiz seyleri yemeyi bırakırım

Sağol gızzz , bütün hayallerimi yıktın Ama toplam da 12 kilo vermiş oluyorum , fena değil : )

1 kilo daha gitti.58 oldum : ) Ama çıok zor gidiyorlar.Ve biraz dikkat edince süt azalıyor yani.Valaha Tatlı'nın ve yemenin süt yaptığı bi gerçek.Öyle bir tek suyla, süt falan olmuyor yani ,olsa da pek kaliteli olmuyor. : )

Ağar ağar vericez artık, bende yaza kadar anca veririm diyorum

ben 10 kilo almistim 8kadari gitti, ama zaten kilolu hamile kalmistim yani yaza kadar baya vermem lazim, tupbebeklerde biriktirdigim butun kilolari atmak istiyorum

bu arada evet gercekten tatli sut yapiyo, helva cok iyi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…