ayyy bende hala 52deyim. dediğiniz gibi yapıştı kaldı 52 üstüme. bende bugün yarın başlicam mekiklere diorum ama hala bi hareket yok. ben normal doğum yaptığım için her an başlayabilirim sorun olmaz ama işte yemekten spora vakit kalmıo. az yemim diorum bu sferde hemen sütüm kesilio napim. hazirana kadar kesemem yemeği walla. yawrumun sağlığı daha önemli.üstelik hasta olduğu için en önemli ilacı da anne sütü. ama hazirandan sora başlicam adam gibi bi diyete. buara ziyarete gelen giden de çok oldu sürekli pasta çasta veremiorum tabi kiloları...
hiç spor yapmıyorum yapamıyorum sağlıklı yemeye dikkat ediyorum hala çay kahve kola hazır meyva suyu içmiyorum kızlar sebze ağırlıklı yiyorum et balık meyva öğünler atlammaya çalışıyorum can bey sağolsun kucakta gezmeye öyle uyumaya bayılıyor ve günde baya evin içinde yol yapıyorum yürüyüş oluyo :)
veee kalan kilom 2,5 kilo yalnız sanırım bu kalan kilo yavaş yvaş gidiek yapıştı sanki üstüme ...
hiç spor yapmıyorum yapamıyorum sağlıklı yemeye dikkat ediyorum hala çay kahve kola hazır meyva suyu içmiyorum kızlar sebze ağırlıklı yiyorum et balık meyva öğünler atlammaya çalışıyorum can bey sağolsun kucakta gezmeye öyle uyumaya bayılıyor ve günde baya evin içinde yol yapıyorum yürüyüş oluyo :)
veee kalan kilom 2,5 kilo yalnız sanırım bu kalan kilo yavaş yvaş gidiek yapıştı sanki üstüme ...
doğum öncesi 56 idim ,doğuma 76 ile gittim, şu and 66yım,çakıldım kaldım bu 66da...sezeryanla doğum yaptım, 3,5 ay önce... şu mekik aletlerinden alıp mekik çeksem diyorum sizce zarar vermi kızlar?...
doğum öncesi 56 idim ,doğuma 76 ile gittim, şu and 66yım,çakıldım kaldım bu 66da...sezeryanla doğum yaptım, 3,5 ay önce... şu mekik aletlerinden alıp mekik çeksem diyorum sizce zarar vermi kızlar?...
70 le hamile kaldım 89 la bitirdim. eve geldiğim ilk gün 83 e inmiştim. 2hafta sonra 77 ye indim.
geçen ay işe başlamadan 1 ay boyunca yürüyüş bandında ve bisiklette spor yaptım. korse taktım. yemekten hiç kesmedim. ara sıra 79 lara çıktım.işe başladığımdan beri kendiliğinden kilom gitti 76,5 oldum şu an artık yavaş yavaş hanfendiyi sütten kesicem çünki sütüm iyice azaldı işe başlayınca ve sıkı bi rejimle eski halime dönmek istiyorum yoksa geçen yaz giydiğim hamile eteklerini giymeye devam edicem.
ben doğumdan sonra 2 kere adet oldum ilki hiç ağrılı olmadı ama bu sefer olan çok fenaydı resmen.