hamilelik öncesi kilomun altına düştüm daha kırkımız yeni çıktı anlamıyorum nasıl gidiyor kilolar insanlar beni görünce doğurmadın mı diye soruyorlar daha da giderse nolurum bilmem halsizlik ve baş dönmesi yapıyor
neeeeeeeeeekıskandım şimdi, ama tabi hızlı kilo vermekte rahatsız eder dediğin gibi. amaaan biz kadınlarıda memnun etmek ne zor be kardeşim hemen versek problem veremesek problem
carnaaaaaaaa nasıl hareketler yapıyosun kuzum yaa? mekik filan mı? daha öncesinde kilo problemim olmayınca egzersizin e'sini bilem bilmiyorum. İnternetten filan mı bulsam ne
ayy canım yürüyüş bandı kim ben kimBenim kocaman, yumuş yumuş göbeğim kaldı, onun dışında hiçbişey yok, zaten kotlarıma girebiliyorum ama göbekten fermuarları kapanmıyo, kapananlar da çok sıkıyo, acilen göbeğimi eritmem lazım, yanı bölgesel benim sorunum. Bugün mekik çekmeye çalıştım, destekli bile beceremedim öncesinde desteksik kuş gibi mekik çekerdim, kendime inanamıyorum, sanırım benim karın kaslarım artık çalışmıyooooo
ayy ben üzüntüden 1 gram bile vermemişim(kocam gitti ya şuan bir deri bir kemik kalmam lazımdı ama kıpırdamamış bile)
anlaşılan o ki hareket etmezsek bu 59 bana yapışıp kalıcak,haftaya bende başlıyım biraz bişeylerebu hafta annemlerde olmanın rahatlığını sürmem lazım
yazdim ama nere gittti bilmiyorum gecen gun58 gorundum bakalim simdi nasilim 59 oluyom ama gun icinde yemek su 60 a cikiyom
bes kilo gidecek insallah dun alisveris yaptim sabahtan aksama kadar.cizme kazak toka kemer makyaj malzemesi:)) sakizkizima elbiseler
ama bi kendime pantolan almadim bakmadim bile 54 e dusune kadar bakmiyacam
ohhhh sefan olsun ben hiçbişi alamıorum ya .
beğenmiorum kendimi hiç
napcam böle bilmem
Alemsin kız :) Ama sen verme bence,önceki halin çok zayıfmış,böyle gayet iyisin hiç uğraşma valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?