*2010 Aralık Anneleri *Doğum sonrası kilolarımız

bende 6 kilo fazladayım. am ben onun dışında bi 4 kilo daha vermek istiyorum
doğum öncesi kilomunda altına düşüp 62 kio olmak istiorum
yani 10 kilom var
nasıl vericem bilmem böle tıkınırken.
bi azimle egzersize başlayabilsem

Benim durumumda bir anormllik mi var acaba? sadece 6,5 kilo gitti sadece anlayamıyorum. Gayet normal yiyorum ancak gitmiyor.
Yok mu benim gibi olan?

neeeeeeeeee kıskandım şimdi, ama tabi hızlı kilo vermekte rahatsız eder dediğin gibi. amaaan biz kadınlarıda memnun etmek ne zor be kardeşim hemen versek problem veremesek problem

carnaaaaaaaa nasıl hareketler yapıyosun kuzum yaa? mekik filan mı? daha öncesinde kilo problemim olmayınca egzersizin e'sini bilem bilmiyorum. İnternetten filan mı bulsam ne

en iyi spor yürüyüş aslında canım. dışarı çıkmak zor tabi şu anda ama olduğun yerde yürüyebilirsin. koşu bandı varsa süper olur. benim var ama çıkamadım henüz üstüne:) ama sorunun bölgesel ise o bölgeye yönelik çalışabilirsin. göbek için en güzeli mekik, yarım mekik, yanların varsa yan mekik... internette çok güzel videolar var. kendine uygun olanı seçebilirsin. bi de ben ilk doğumdan sonra dans ederek ve evde yürüyerek süper kilo vermiştim. elime de yarım litrelik dolu su şişesi alıyodum. (şimdi dambıllarım var:) aç istediğin müziği, hopla zıpla, kalça bel çevir, kollarını salla. öncesinde ısınma ve sonrasında streching yapmayı unutma. süper de stres atarsın:) araştır internetten istersen. (ben çok severim evde hareket yapmayı da:)

ayy canım yürüyüş bandı kim ben kim Benim kocaman, yumuş yumuş göbeğim kaldı, onun dışında hiçbişey yok, zaten kotlarıma girebiliyorum ama göbekten fermuarları kapanmıyo, kapananlar da çok sıkıyo, acilen göbeğimi eritmem lazım, yanı bölgesel benim sorunum. Bugün mekik çekmeye çalıştım, destekli bile beceremedim öncesinde desteksik kuş gibi mekik çekerdim, kendime inanamıyorum, sanırım benim karın kaslarım artık çalışmıyooooo

yarım mekik çek canım tam kalkmaya zorlama kendini. o da çok faydalı. günde 10 taneyle başlayıp hergün 1-2 arttırabilirsin. benim de sorunum göbek ve hafif yanlar. koşu bandı ayrı bi zevk benim için ama. onu kilo vermeden çok zinde kalmak için seviyorum...

eeee kızlar? Kilo veren mi yok yoksa herkes kilosunu verdi de bu topik ondan mı dikkat çekmiyo Benim 12 kilodan sonrası durdu, 5,5kg göbek olarak yapışmış durumda, mekik de çekemiyorum, çünkü karın kaslarım çalışmıyo işte yarım mekiği de aklıma gelirse çekiyorum, sistemli bi çalışmaya başlamadım.

bende 58di doğumdan çıktım 40ımız çıktığında 6 kilom gitmiş 52 olmuşum bile daha fazla zayıflamak stemiyorum inş. böle kalırım...

dogumdan geldıgımde 67 ıdım sımdı 69 herkes verdgı kılolardan bahsederken nasıl basrdıysammm aferım bana

aynen bende
herkes kilo verirken ben almışım
doğumdan kısa süre sonra az göbeğim vardı
şimdi göbek fıralamış durumda. sanki 3 aylık hamileyim
tebi gece kalkıp kalkıp tıkınırsam öle olur
ben başlıyorum koşu bandına ve hafişf mekkik olayalrına
acaba sezeryan dikişine zararı olurmuki

Canım dr. bana 2-2.5 ay sonra egzersizlere başlayabilirsin demişti.Gçenlerde mekik çekmeyi denedim,çektim ama ağırdı dikiş yerleri.Bende biraz daha beklemeye karar verdim.Nolur nolmaz,zarar vermeyelim bide..

ayy ben üzüntüden 1 gram bile vermemişim(kocam gitti ya şuan bir deri bir kemik kalmam lazımdı ama kıpırdamamış bile)
anlaşılan o ki hareket etmezsek bu 59 bana yapışıp kalıcak,haftaya bende başlıyım biraz bişeylere bu hafta annemlerde olmanın rahatlığını sürmem lazım

bende hergün başlıcam diyorum
bi koşturmaca hiç elim değimiyo
bi başlasam devamı gelir aslında
mart başı mevlid yapıcam en azından birazcık göbüşü eritmem lazım
elbiseme sığamıyacağım yoksa
çıkıp alışveriş de yapamam

Alemsin kız :) Ama sen verme bence,önceki halin çok zayıfmış,böyle gayet iyisin hiç uğraşma valla

yazdim ama nere gittti bilmiyorum gecen gun58 gorundum bakalim simdi nasilim 59 oluyom ama gun icinde yemek su 60 a cikiyom

bes kilo gidecek insallah dun alisveris yaptim sabahtan aksama kadar.cizme kazak toka kemer makyaj malzemesi:)) sakiz kizima elbiseler
ama bi kendime pantolan almadim bakmadim bile 54 e dusune kadar bakmiyacam

ohhhh sefan olsun ben hiçbişi alamıorum ya .
beğenmiorum kendimi hiç
napcam böle bilmem

ohhhh sefan olsun ben hiçbişi alamıorum ya .
beğenmiorum kendimi hiç
napcam böle bilmem

Cnm bende beğenmiyorum kendimi yani Allah'a şükür saglikliyiz ama vücut biraz yabancı geldi misafir diyelim yatmaya gelmesinler:)) valla bende bebek gibi kazak değiştiriyorum omzuma ufak menfilerden alıyorum ama herzaman denk gelmiyor kusuyor zaten gecen seneki kazaklarının cogunu hamileyken giydim genişlettim . iyidir iyidir yadekte elbisen olması :)) sende çık hava al dolaş pantolonlara bakma başka seylere bak verecez ins gobisleri
geldigi gibi gitsinler istemiyoruz kendi mülkümüzde yağları

ayyy bende hala 52deyim. dediğiniz gibi yapıştı kaldı 52 üstüme. bende bugün yarın başlicam mekiklere diorum ama hala bi hareket yok. ben normal doğum yaptığım için her an başlayabilirim sorun olmaz ama işte yemekten spora vakit kalmıo. az yemim diorum bu sferde hemen sütüm kesilio napim. hazirana kadar kesemem yemeği walla. yawrumun sağlığı daha önemli.üstelik hasta olduğu için en önemli ilacı da anne sütü. ama hazirandan sora başlicam adam gibi bi diyete. buara ziyarete gelen giden de çok oldu sürekli pasta çasta veremiorum tabi kiloları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…