*2010 Aralık Anneleri *Doğum sonrası kilolarımız

Benimde belim geniş.Ve oturunca göbek oluyor, ufak bir yağ kütlesi var : ) ama ayakta düz.Sıkılaşması lazım ya zaten verilmesi gereken en az bi 5 kilom daha var.O 5 kilo gidince göbekde eski halini alır belde incelir yani : )

Ya ben, senin belinin ne kadar geniş kalacağını tahmin edebiliyorum : )) Koy görelim ,ama sen yine mübalağaaaaaaa ediyorsun gibime geliyor: )Yok etmiyorsan, yerin dibine sokarız dert etme

slm kızlar .. 52 ile hamile kaldım doğum yaptığım gün 64 idim .. ve inanmayacaksınız ama doğumdan geldiğim gün tartıldım : bilin bakalım kaç kiloyum :) kocaman bi 64 ... ciddiyim .. böylesini de hiç duymamıştım kimsede... (bebeğim bu arada 3220 doğmuştu:) ) şu an 52 günlük bebişim ve ben 58 kiloyum... bende de bel yok .. göbek kaldı .. öyle korse ile falan inecek gibi de değil... spor şart .. kendimi çok kof hissediyorum ..

ilk önce çok hızlı sonra yavaş veriliyor galiba bu doğum kiloları..
55'im şu an ama önceki kıyafetlerim aynı oluyor.. çok şükür bende göbek kalmadı ama ek gıdalara geçtikten sonra biraz dikkat edip 50'ye düşmek istiyorum.. şu sıralar dikkat etmeyi çok mantıklı bulmuyorum zaten..

Doğumda aldığım 19 kılonun 9 u ilk haftada gitti,doğum yapalı 2 ay olacak ama hala gerı kalan 10 kılodan gram veremedım.Eski resimlerime bakıp bakıp duruyorum:18:Bugunde eskı pantolonumu denedım ama kıcımdan yukarı cıkmadıÇok üzgünüm çooooooooooook

kizlar benimde dogumdan ciktigimdan beri 3 kilom kaldi gitmiyo sebebi ise cikolata börek vs habire yedigimdendir, yeniden dogru duzgun beslenmeye bir baslasam zaten hepsi gider ama sutum azalir diye cok korkuyorum, zaten göbek hic kalmadi ilk haftadan itibaren dumduz, ve elbiselerimde oluyo ama yinede tartida görulen 3 kilo fazlalik beni rahatsiz ediyo, ama görursunuz hepimiz extra kilolardan kurtulucaz yakinda

Off yaa, bendede göbek kaldı, yapıştı sanki gitmeyecek gibi Sezeryanlıların 2 aydan önce spora başlamaması gerekiyomuş, o yüzden spor da yapamıyorum, e malum misafirlerden dolayı da sürekli hamur işi yiyorum. Nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum, zaten derisinin sıkılaşması için de krem kullanmak gerekiyo galiba, yumuş yumuş nur topu gibi bi göbeğim var Benim eski pantolonlarım oluyo, popodan da geçiyo ama düğmeler kapanmıyo bi türlü, yani anlayacağınız, bacak yok kalça yok ama koca bi göbek var

Dün kızımın mevlüdünde giymek üzere elbise alayım dedim, önceden 36 beden bile üzerimde bol durardı, aldığım elbise kaç beden tahmin edin: 40. Tezgahtar kız elbisenin kalıbının küçük olduğunu söyledi ben de memnuniyetle yedim 38 i kalmamış elbisenin, ben 40 beden almam diye yaygara koparırken ancak içine sığabildim, kıza da rezil oldum yaw

bu arada 11 kilo vermiş bulunuyorum geriye 6,5 kilo kaldı ama ben göbeğimi bi yok etsem kilo sorun değil....

normalde 53-54 kiloydum.. Hamile kalacağım ay 55 oldum vücut alışıyordu sanırım:) 55 le hamile kaldım 69- ile doğurdum:)) eve geldigmde ac karnına 63 düm(( ikihafta 63 düm sonra61 düştüm. 60 a ve bir haftadirda ac karna 59 kiloyum. Veeeeee...... Birbucuk ay oldu dogum yapali 8 aralikti.. Ben iki ay icindegider diye umutederken 5 kilom vargobek halen duruyor yumus yumus ve kahverengi.. benim adam bu kilon iyi biraz dolgun iyi diyor ama ben göbeğin gitmesini istiyorum çok yumuşak yaaa((

ben de 14 kilo almıştım, 10 kilosu gitti 4 kaldı, nerdeyse 3 haftadır aynı kilodayım doğumdan sonraki ilk haftalarda her çıktığımda kilo vermiş oluyodum. ilk doğumumda da böyle olmuştu, 10 kilo gitmişti kalan 5 kiloyu 4- 5 ayda vermiştim yavaş yavaş, sonra eski kilomun da altına inmiştim, umarım yine aynısı olur.

Öncelikle hepimizin bebişi hayırlı olsun. 54 ile hamile kaldım 72,5 ile doğuma gittim geldim ben de şok oldum senin gibi 3,5 kilo gitmişti. 33. gündeyim ve hala 66 kiloyum benim de çok fazla kilo takıntım var. Deli gibi de emziyorum ama nafile Önerisi olan var mı?

61e düşmüşüm.14 kilo gitti valla 56 ile kaldım hoş geri o kiloya inme gibi bir düşüncem yok zaten kilo almak istiyordum :) Amacım 60 kalıp kalan ayva göbeği yok etmek :))

bende bayadır çıkmıyodum tartıya, bugün çıktım 1 kilo daha vermişim toplamda 12 kilo vermiş oldum, kaldı 5,5 kg. Gerçi bende bundan sonra kilo vermek yerine göbeğimi küçültme derdindeyim, yavaş yavaş hareketlere başlıycam

ama ne marka kreeeeemmmmmmm :26::26::26:

Canım ben yapmaya başladım.Bence çok ağrın yoksa eğer, hafif hafif egzersiz yapmaya başlayabilirsin.Zaten durman gereken yeri sen anlarsın.Egzersiz yaptıktan sonra biraz ağrım oluyor ama rahatsız edicek boyutta değil.20 dk. yapıyorum ben , bir tek karın hareketleri değil bacak hareketleride yapıyorum.ilk başladığım da zorlandım ama şimdi zorlandığım hareketleri daha rahat yapabiliyorum.

Bence göbeğin sıkılaşması için, en etkili çözüm; -Krem- değil -Egzersiz-

2 kilo daha gitti , 57 kiloyum.Şimdi bir süre bu kilo da kalmayı düşünüyorum.Kilo verelim derken, sütten kesilmeyelim.Kesilmeyelim derken de, yine 59 olmayalım

hamilelik öncesi kilomun altına düştüm daha kırkımız yeni çıktı anlamıyorum nasıl gidiyor kilolar insanlar beni görünce doğurmadın mı diye soruyorlar daha da giderse nolurum bilmem halsizlik ve baş dönmesi yapıyor

bu stressle bende bugünden sonra atağa kalkmayı umuyorum ama hala 59 yani :))) yani 7kg fazlayım daha hatta bana göre 9,neyse yaza allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…