2010 Aralık Anneleri

çatlayan var mı aranızda buarada benim sağ kalçamda küçücük çatlak olmuş 3-4 tane yan tarafımda başka yok.

canım bende henüz çatlama olmadı ama karnım çok büyüdü sanırım son ay çatlıycam mustela sürüyorum ama dr. çoğu yapısal olarak çatlamaya elverişliysen engelemek mümkün değil diyor bide bol su içmek derinin elastikiyetini artırıyomuş

bende mustela kullnıyorum kızlar ama çok fena çatladım ben. özlellkle bacaklarımın dış ve iç kızımları, popişim :), ve baldır kısımlarım çatladı maalesef :sinifsinif:

4. ayda cildim de şiddetli kaşıntılar olmuştu o zaman hiçbir şey sürememiştim ondan oldu sanırım

siz sakın ihmal etmeyin kremleri kızlar. birden çatlayıveriyor cilt valla anlamıyorsunuz.

ben şimdi aktardan katı kakao yağlı bir karışım varmış onu yaptırıcam. bakalım o nasıl olucak !

ayy çatlamaz olurmuyuz ya benim 2 göğsümde de var altlarda 2-3 tane ikisinde de,75 bedenden 90 fırladım ve 90 bile anca oluyor :))) hemde daha 4-5 aylıkken çatlamıştım krem falanda kullanmıyorum açıkcası,sanırım başka bi yerimde olmaz onlar daha anca şişiyo

buarada o masajı ben dün okumamıştım şimdi sizin yorumları okuyunca bi okuyım dedim :))) son 6 hafta kala bi düşünürüz bakalım şimdiden bişey diyemem ama kendim yaparım gibi geliyo oda şekili ayarlayabilirsem :)))

Son düzenleme:
ayyy bende maşallah daha çatlamadım. ara ara göğüslerm ve karnım kaşınıo ama ileri derecede deil. hiç bişeyde kullanmıyorm inşallah çatlamam. buarada nagihancım gönderdm sana da...

günaydın güzel annişlerr
dün diyetisyene gittim. şeker yüklemem yüksek çıkınca dr um yönlendirmişti..
artık sevdiğim hiç bişeyi yiyemicem. çoğu şey yasaklandı ve yasak olmayanlrda çok kısıtlı
bundan sonra beni zor bi dönem bekliyo
çok dikkat etmem gerekiyomuş. aksi halde bebeğime ciddi zararlar verebilirmiş yediklerim

kızlar bende mustela kullanıyorum 10 kilo almış olmama rağmen henüz çatlamadım çokk şükür.

hep beraber çatlıyorus o zaman benim karnımda göğüsümde yok şimdilik bakalım olacak mı inşallah anneme çekmişimdir kalça çatlağıyla atlatırım annem ve anneannem hiç çatlamamış anneannem 7 çocuk doğurmuş ama bi tane çatlağı yoktu rahmetlinin... ben bebe yağı sürüyorum bu arada üşenmiyorum çünkü geriliyo gb geliyo .... rahatsız oluyorum.

alışveriş topiğinede bakim ...

ayyy bende maşallah daha çatlamadım. ara ara göğüslerm ve karnım kaşınıo ama ileri derecede deil. hiç bişeyde kullanmıyorm inşallah çatlamam. buarada nagihancım gönderdm sana da...

sağol canım teşekkür ederim... maşallah inşallah çatlamazsın...

bende de catlak olmadı henuz cok sukur.ama gecmişe ait izler var kalcalarımda..

benim hiç yoktu ilk defa oldu açıkcası bu kadar küçük kalırlarsa oğlumdan hatıra diyeceğim sevdim çatlaklarımı :kedi:

günaydın güzel annişlerr
artık sevdiğim hiç bişeyi yiyemicem. çoğu şey yasaklandı ve yasak olmayanlrda çok kısıtlı
çok dikkat etmem gerekiyomuş. aksi halde bebeğime ciddi zararlar verebilirmiş yediklerim

desirecim geçmiş olsun yasaklar olması kötü ama senin ve bebeğinin sağlığı içinse katlanmalısın Allah kolaylık versin inşallah sana, hayırlı doğum nasip etsin :teselli:

kizlar su normal dogum yapacak arkadaslar icin bugün kursta biraz fazla kalip perine masajinin nasil yapildigini detaylariyla ögrendim...
isteyen birkac arkadasimiz vardi,uzunca yazip gönderdim özel mesaj olarak...
dileyen arkadaslar varsa gönderebilirim...opuyorumnanaktan

bende normal doğum istiyorum. perine masajı da nekinebilmiyorumkismile beni de aydınlatır mısın.

slm kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.geçmişi okudum bi sıkıntı yok çok şükür kimsede.gündem perine mesajı, bilmiyorum ya kim uğraşcakki onunla kendim yapmam eşime yaptıramam çok utanırım.bide şu aldıklarınızı neden eklemiyosunuz çok merak ediyorum her bişeylerini görmek istiyorum bebişlerin.

slm kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.geçmişi okudum bi sıkıntı yok çok şükür kimsede.gündem perine mesajı, bilmiyorum ya kim uğraşcakki onunla kendim yapmam eşime yaptıramam çok utanırım.bide şu aldıklarınızı neden eklemiyosunuz çok merak ediyorum her bişeylerini görmek istiyorum bebişlerin.

bak bakalım ben ekledim kuzum.
Eim ortası gelsin eve cicilerimiz bi sürü şey eklicem ozman
ama onalr biraz erkek işi napalım giyecek yağmurum

ayy çatlamaz olurmuyuz ya benim 2 göğsümde de var altlarda 2-3 tane ikisinde de,75 bedenden 90 fırladım ve 90 bile anca oluyor :))) hemde daha 4-5 aylıkken çatlamıştım krem falanda kullanmıyorum açıkcası,sanırım başka bi yerimde olmaz onlar daha anca şişiyo

buarada o masajı ben dün okumamıştım şimdi sizin yorumları okuyunca bi okuyım dedim :))) son 6 hafta kala bi düşünürüz bakalım şimdiden bişey diyemem ama kendim yaparım gibi geliyo oda şekili ayarlayabilirsem :)))

kızlar bence mutlaka bir şeyler sürün... bebeyağı, nivea nın vücut kremleri bile olur yeterki cilt kurumasın. birşey olmaz demeyin üşenmeyin bence. Çatlamış biri olarak söylüyorum size , tamam herşey bebişlerimiz için ama çatlaklar da çok fena bee kzılar :(

günaydın güzel annişlerr

canım 50 gr lık mı 100 gr lık mı yapıldı ? canını sıkma tatlım, dikkat edersin yediklerine- hepimiz bir şekilde dikkat etmeye çalışıyoruz zaten- kendini ayrı düşünme , bebeğine de zarar vermezsin dikkat edersen zaten hiç sıkılma

Back
X