Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlayan var mı aranızda buarada benim sağ kalçamda küçücük çatlak olmuş 3-4 tane yan tarafımda başka yok.
canım bende henüz çatlama olmadı ama karnım çok büyüdü sanırım son ay çatlıycam mustela sürüyorum ama dr. çoğu yapısal olarak çatlamaya elverişliysen engelemek mümkün değil diyor bide bol su içmek derinin elastikiyetini artırıyomuş
ayyy bende maşallah daha çatlamadım. ara ara göğüslerm ve karnım kaşınıo ama ileri derecede deil. hiç bişeyde kullanmıyorm inşallah çatlamam. buarada nagihancım gönderdm sana da...
bende de catlak olmadı henuz cok sukur.ama gecmişe ait izler var kalcalarımda..
günaydın güzel annişlerr
dün diyetisyene gittim. şeker yüklemem yüksek çıkınca dr um yönlendirmişti..
artık sevdiğim hiç bişeyi yiyemicem. çoğu şey yasaklandı ve yasak olmayanlrda çok kısıtlı
bundan sonra beni zor bi dönem bekliyo
çok dikkat etmem gerekiyomuş. aksi halde bebeğime ciddi zararlar verebilirmiş yediklerim
kizlar su normal dogum yapacak arkadaslar icin bugün kursta biraz fazla kalip perine masajinin nasil yapildigini detaylariyla ögrendim...
isteyen birkac arkadasimiz vardi,uzunca yazip gönderdim özel mesaj olarak...
dileyen arkadaslar varsa gönderebilirim...opuyorumnanaktan
ben bi kahvaltı yapıp geleyim hatunlar.
slm kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.geçmişi okudum bi sıkıntı yok çok şükür kimsede.gündem perine mesajı, bilmiyorum ya kim uğraşcakki onunla kendim yapmam eşime yaptıramam çok utanırım.bide şu aldıklarınızı neden eklemiyosunuz çok merak ediyorum her bişeylerini görmek istiyorum bebişlerin.
ayy çatlamaz olurmuyuz ya benim 2 göğsümde de var altlarda 2-3 tane ikisinde de,75 bedenden 90 fırladım ve 90 bile anca oluyor :))) hemde daha 4-5 aylıkken çatlamıştım krem falanda kullanmıyorum açıkcası,sanırım başka bi yerimde olmaz onlar daha anca şişiyo
buarada o masajı ben dün okumamıştım şimdi sizin yorumları okuyunca bi okuyım dedim :))) son 6 hafta kala bi düşünürüz bakalım şimdiden bişey diyemem ama kendim yaparım gibi geliyo oda şekili ayarlayabilirsem :)))
ayyy bende maşallah daha çatlamadım. ara ara göğüslerm ve karnım kaşınıo ama ileri derecede deil. hiç bişeyde kullanmıyorm inşallah çatlamam. buarada nagihancım gönderdm sana da...
günaydın güzel annişlerr
dün diyetisyene gittim. şeker yüklemem yüksek çıkınca dr um yönlendirmişti..
artık sevdiğim hiç bişeyi yiyemicem. çoğu şey yasaklandı ve yasak olmayanlrda çok kısıtlı
bundan sonra beni zor bi dönem bekliyo
çok dikkat etmem gerekiyomuş. aksi halde bebeğime ciddi zararlar verebilirmiş yediklerim
bu aldığınız cicileri nereye ekliyorsunuz. Alışveriş topiğine nasıl ulaşabilirim. Bende cici görmek istiyorum.
bu aldığınız cicileri nereye ekliyorsunuz. alışveriş topiğine nasıl ulaşabilirim. bende cici görmek istiyorum.