2010 Aralık Anneleri

günaydınn kızlaarrr...
denizim maşallah kızına ya allah nazardan saklasın.bir çırpıda nasıl da tombikleşiyorlar:)
bakalım bizimki napıyo önümüzdeki hafta gidicem ben daha(
şimdi kahvaltı hazırlıyorum eltimlere...sonra sosyete pazarına gidicez...
burxhancım ben de almış bulundum ıslak mendillerden bu fiyat daha iyiymiş
iyi pazarlar herkeseee....

ya kızlar size bi şey sorucam
hastane çantanızı hazırladınızmı.....
şimdiden hazırladıklarımı ben çantanın içine koymıcam
hepsi yıkandı ütülendi kırışmalarını
istemiyorum daha zaman var....
acil bi şey olsa bile
ben doğurana kadar annemler
yetiştir diye düşündüm..sizce nasıl fikir...
ayyy yazarken bile heyecanlandmmeyvahedigeldismile

günaydın kızlar dün çok yorulmuşum ya.kontrole gittik bebeişimi gördüm 4 boyutluda 1500gr olmuş durumu iyi allaha şükür.ama benim idrar yollarımda iltihap verdi doktor antibiyotuk verdi mecburen kullancaz artık.ardından alışverişe gitti bebek bakım çantası;banyo süngeri biberon tek kullanımlık külot,emzik,uzun kollu çıtçıtlı badi aldım 7 lilerden ,3lü tulumlardan aldım bide.akşamda bi yere oturmaya gittim akşam 12ye kadar ordaydık.o yorgunluklamı bilmemem geceleyin ayağıma bir kramp girdi.uzun süredir olmuyodu yorgunluktan oldu her alde.aldıklarım resmini yükleyeceğim diğer topiğe

Günaydın kızlar kimsecikler yok ama pazar olduğu nasıl belli :))

Maşallah bebişine canım.SAnada geçmiş olsun inşallah hemen geçer.Cicilri güle gğle kullansın bebişin.

Tabiki canım benim zevkler tartışılmaz ben çok güzel şeyler aldım alışveriş topi,ğine az önce ekledim. Bakarsan fikir edinirsin.
Elif bebe'den alışveriş yaptım. Bir bey vardı Selçuk muydu adı hatırlamıyorum ama çok yardımcı oldu saolsun

evet cnm eminönü bir ayrıcalık herşey elinin altında
herkese günaydıııınnnnnolumunekankayizsmile
gerçi kimsecikler yokkkk BURCUM ikimizden başkaasırnaşık şey

Evet şeker bugun ikimiz dik sende gitmişsin :gitme:

slm fıstıklar bugün geç kalktık kahvaltı dükkanı aç uğraş geçmişi oku derken saat öğleni buldu.neyse herkes iyidir inşallah izmirde mükemmel bi hava var tam sahillik yani çıkıp şöyle bir gezmek lazım ama akşama anca.aysuncum gözün aydın bebişini görmüşsün.bende nasipse yarın görürürüm doğum izni raporu almayada gidicem çünkü.

gözün aydın denizim maşallah kızına..aldıklarınızı da iyi günlerde giyin

son anda doktor değştirmek zorunda kalmazsın inşallah canım jale hanımın kaçıncı yeri bu ya..

Hayırlı olsun canım hangi model aldın bende almayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim

chicco happy snack olarak geciyor tatlım
benimki böyle mesela..

yok canim daha almadik alcaz insallah
babamizin isleri cok yogun ilgilenemiyo bu ara bizimle

Anladımm tatlımm
Ahh ah bilirim o duyguyu :gitme:

Bizde de buna benzer bi anlasma vardı da canım quinny konusunda ısrarlara dayanamadı ve ayrıca eşim saçma sapan şeyler aldı ilk aylarda :)) biberon ısıtıcısı sterilizatör fln.. anlasma kalmadı bizde yani
abc design'in tekerleri gerçekten büyük canım ona mukayet olabileceğimi düşünmüyorum ben kaydirigubbakcemile3

ohh oh maşallah canım kuzuna büyümüş annesii
aldıklarını da güle güle kullan tatlımm artık herşey oturmaya başlıyorrr bebişlerin gelme zamanı da yaklaştııı :ecrin_bebek: boshayallersmile
bi de tatlım acıbademde mi yapacaksın sonuc olarak?

dogumdan sonra insallah cucukaydirigubbakcemile3
bende ikinciyi istiyorum
yalniz kalmasin cocugum
3 sene arayla dusunuyorum hatta
malum yas 29 :kedi:
35 olmadan 2 cocuk annesi olmaliyimmm:1rolleyes:

yaa :)) ciddi misiniz siiz

ben hazırladım tatlım oluyor biraz..
tedbirli olmak lazım
29. haftada doğum yapanı duydum been
o yuzden hazırlayalım da hazır dursun
o telasta bi de cantayı mı dusuneceksin?

günaydın kızlarrrr...

ooo ucurum da geldi sonunda,herkes seni çok merak etti tatlım ya.... bende ank ya gectim seni göremedim çok ani oldu..öpüyorum seni...

günaydın bayanlar... gülbencim hoşgeldn safalar getirdin canım..

Hoşgeldin Uçurum, nasılsın herşey yolunda anladığım kadarıyla. Zaten qsu söylemişti iyi olduğunu:lepi:

slm kızlar...
hepinize günaydın...
evet kızlar geldim çok şükür okumuşunuzdur..
evet teyze oluyorum bu benim 7,yeğenim olacak annemimde 8,torunu olacak benim oğluşumla beraber.
DD
bizde torun ve yeğen bolluğu var birazcık

biz yeni kakltık acıktık bişeyler yiyelim oğluşla bide evimizi toplayalım biraz sonra geliriz yanınıza...
öptük sizi...

slm guzel anneler bugun nasilsiniz??
bende yeni kalkali 1saat oldu, hic bi is yapasimda yok, yine uzandim oglus rahat hareket etsin diye

neyse bi gecmise dalayim bakalim neler olmus....

Günaydın tattlı anneler umarım herkes iyidir
e bebekten emzirme atleti alacağımda beden olarak kalıpları küçükmü büyükmü acaba alanlarınızdan cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…