2010 Aralık Anneleri

ayyy canım benimm
atlatmışsın misafirlerii
bende bugün bi başımaydım eşim gitti yine

selam kızlar, benim oğluşumun kk. ya alerjisi var, açınca hemen yanımda bitiyor, sizin avatarlara bi sürü şey söylüyo, yorum yapıyo, sonra da ekrana saldırdığı için kapatıyorum mecburen. şimdi oyun hamurlarına daldı, bi bakiim dedim, topik hafta sonu sessizliğinde galiba.

pelincim canını sıkma.
aynı durum bende de vardı
benimkide prof pek ağır takılıyo
zaten bu ekz gittiğimizde canımı sıkkındı ne.çok az baktı bende gıcık oldum
genelde bakacağına bakıyo
sormadan pek bişi sölemio
ben sordum doğum olayını
bende erken demesinden korkuyodum
acıbademde yaptırıyo
ee çok pahalı 7.5 milyarmış
oda sen hastane doktor söelrsin ben uygun bulursan doğumu son anda
benim bverdiğim tarihte orda yaparsın dedi.
söledim olur dedi
ende hastaneye gittim baktım
yenidoğan bakım ünitesi faaln var.
fiyatta makul 1500.
ordaolucak sanırım
bakalım 10 gün sonra doktorumuzla tanışıcaz
telefonda konuştum şeker konuşuyodu ama baaklım.
hayırlısı hepimzi için
bence sende için kiminle rahat edicekse ona git
şu doktorlar ahhh bzii bi anlayabilseler.

aysuncum son adet tarihini ve beklenen doğum tarihini.
tickerin üztüne e yazmak istediğini yaz bana özelden
ben sana yapıyım sen onu ekelrsin profiline
sninde tickerin olur tatlım.

İnşallah içimizin rahat ettiği ve en kolay şekilde olur denizcim. Hakikaten kiminin burnu çok havada oluyor. Sonuçta bizim için çok önemli bir durum doğum. Başhekimin özel muaynehanesine gideyim de karar vericem bakalım. Bu arada teşekkür ederim canım,içimi rahatlattın.

Selam tontişler, herkesin keyifler yerindedir inşallah.
Bana yemek yapmak sofra kurmak kaldırmak falan çok zor gelmeye başladı yaa, aslında canım istemiyor yapmayı yoksa halsizlikten falan değil.

Canım ya offf ne diyeyim ki haklısın ama iyice araştır yeni gideceğin doktor ile konuş acil doğuma gelmesi gerekirse gelir mi ? yada devlet hastanesi olsada özel odalar oluyor mesela ayarlanabilir mi?
Bence isteklerini aklına takılan herşeyi not al sırala Dr karşısında sorularını aklına takılanları unutmadan öğren cnm. Keşke elimizden bişey gelse ama maalesef cnm ya offf
((((

Selam tontişler, herkesin keyifler yerindedir inşallah.
Bana yemek yapmak sofra kurmak kaldırmak falan çok zor gelmeye başladı yaa, aslında canım istemiyor yapmayı yoksa halsizlikten falan değil.

aynen sekerimkaydirigubbakcemile5
saptim seker oldum:roflol:
narnisan nerelerde yahu merak ettim???

kızlar açtım bavulalrı
dediğiniz gibi ağlamadım
kızım için dua ettim hep
abisi onu koruyo dedim.
giyemiyecekelrini ayırdım
inşallah sağlıkla gzüel günelrde giymek kullanmak nasip olur yavruma
fırsat bulunca hepsini eklicem.

Slm güzel anneler...
Son haftalarda çok yoğun çalıştığım için sizi geriden takip edebiliyorum.Daha okumam gereken 300 sayfa var..ama hepsini okuyacağım :)
Pazartesiden itibaren doğum önü iznim başlıyor...Evdeyim artık...
Bu arada az önce Limangodan alışveriş yaptım Mom-to-be hamile kıyafetlerinde çok güzel ürünler ve iyi indirim var..Size de haber vermek istedim

sagol cnm ya rahatladım.bende korktum bişy mi oluyo diye.haklısın bende elimle yapmak istedım herseyını o yuzden erken basladık işlere...

aynen sekerimkaydirigubbakcemile5
saptim seker oldum:roflol:
narnisan nerelerde yahu merak ettim???

Narnisan ı yarın arayayım bi bakalım, inşallah iyidir bak benimde kafama takıldı şimdikCADIARZU

Prenses kızın sağlıkla kullansın canım, bende hem kendime hemde hepinize dualar ediyorum. Rabbim kucaklarımızı sağlıklı sıhhatli bebeklerle doldursun inşallah:Saruboceq:

İznin hayırlı olsun, 300 sayfayı okuyacaksan iznini burda geçireceksin demektir

sagol cnm ya rahatladım.bende korktum bişy mi oluyo diye.haklısın bende elimle yapmak istedım herseyını o yuzden erken basladık işlere...

Sancı çok normalmiş artık ama düzenli olmamak kaydıyla tabisempatiksalakcinni Geçen günde bende oldu, o kadar korktum ki sabaha kadar kabus gördümmmm

günaydın kızlar..nasılsınız ben 3 gündür uyuyamıyorum artık başağrısından duramıyorum yaa

Günaydın kızlar....
Bende geceleri pek uyuyamıyorum...
Bu gece de kötü kötü şeyler gördüm... Uyanıoyorum oğlum kıpırdıyor Allahıma şükrettim hiçbir sorun yok diye...İnsan rüya olduğunu bildiği halde etkileniyor...

günaydın canlar,

ne yazık ki bu dönem böyle.. her gece kabus... tuvalet sancısı da cabası.. üstelik tuvalete gidip döndükten sonra uyuduğumda hala devamını görmek :sinifsinif: şaka gibi.. her gece yatarken artık diyorum bakalım bu gece beynim benim için neler hazırlamış aklinialirimsmile

Dimi devamı da oluyor işin en garibi akannehir
Neyse çok az kaldı kurtulacağız kabuslardan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…