ayyy canım benimm
atlatmışsın misafirlerii
bende bugün bi başımaydımeşim gitti yine
pelincim canını sıkma.
aynı durum bende de vardı
benimkide prof pek ağır takılıyo
zaten bu ekz gittiğimizde canımı sıkkındı ne.çok az baktı bende gıcık oldum
genelde bakacağına bakıyo
sormadan pek bişi sölemio
ben sordum doğum olayını
bende erken demesinden korkuyodum
acıbademde yaptırıyo
ee çok pahalı 7.5 milyarmış
oda sen hastane doktor söelrsin ben uygun bulursan doğumu son anda
benim bverdiğim tarihte orda yaparsın dedi.
söledim olur dedi
ende hastaneye gittim baktım
yenidoğan bakım ünitesi faaln var.
fiyatta makul 1500.
ordaolucak sanırım
bakalım 10 gün sonra doktorumuzla tanışıcaz
telefonda konuştum şeker konuşuyodu ama baaklım.
hayırlısı hepimzi için
bence sende için kiminle rahat edicekse ona git
şu doktorlar ahhh bzii bi anlayabilseler.
Teşekkür ederim kızlar. 3 gündür annemdeyim. Eşim kardeşinin yemin törenine gitti Manisa'ya. Annemde pek nete giremiyorum,çünkü pc masa üstü uzun uzun oturamıyorum anlayacağınız.
Ve evet Burcu'm canım sıkkın biraz. Doktoruma doğumla ilgili konuşalım diyorum daha erken,doğumhaneyi gezeyim diyorum moralin bozulur şakkıdı Ne zaman doğum pozisyonu almalı dedim zamanı gelince konuşuruz diyor kadın sinir oldum. Semiha şakir doğum evinde başhekim bir doktor tanıdığımız var yengemin doktoruydu aynı zamanda dayımın arkadaşı. Evimin hemen yanında muaynehanesi var. Tabi biraz tuzlu ama bir şey kalmadı zaten. Ona gideym diye karar verdim ancak anlaşmalı olduğu hastane devlet hastanesi olduğu için korkuyorum. Hep olumsuz şeyler duyuyoruz devlet hastaneleri hakkında. Bir taraftan da doğum hastanesi olduğu için profesyonel oldukları konusunda şüphem yok. Neredeyse doğuracağım ama hala kararsızım. İşte böyle kızlar,hakkımızda hayırlısı fisfisfis
Selam tontişler, herkesin keyifler yerindedir inşallah.
Bana yemek yapmak sofra kurmak kaldırmak falan çok zor gelmeye başladı yaa, aslında canım istemiyor yapmayı yoksa halsizlikten falan değil.
kızlar açtım bavulalrı
dediğiniz gibi ağlamadım
kızım için dua ettim hep
abisi onu koruyo dedim.
giyemiyecekelrini ayırdım
inşallah sağlıkla gzüel günelrde giymek kullanmak nasip olur yavruma
fırsat bulunca hepsini eklicem.
kolay gelsin cnm hayırlısı olsun buarada,erken değil ağırlaştığımız zamanlarda erken diyenler gelip yerleştirmediğine göre buzamanda yapabiliyoken yapman en iyisi :))o sancılar burada çoğumuzda var cnm yorulmakla çok meydana çıkıyo özellikle benim için öyle oluyo yani,yorulursam başlıyo çatı ağrıları,bende geçen hafta tüm gün temizlik yapmıştım ama yorgunluk hissetmedim sonra gece çatı ağrısından zor uyudum ertesi günde zor kalktım oturduğum yerden ama 2-3güne geçti yani,sonra bidaha tekrarlamadı :)))
aynen sekerimkaydirigubbakcemile5
saptim seker oldum:roflol:
narnisan nerelerde yahu merak ettim???
kızlar açtım bavulalrı
dediğiniz gibi ağlamadım
kızım için dua ettim hep
abisi onu koruyo dedim.
giyemiyecekelrini ayırdım
inşallah sağlıkla gzüel günelrde giymek kullanmak nasip olur yavruma
fırsat bulunca hepsini eklicem.
Slm güzel anneler...
Son haftalarda çok yoğun çalıştığım için sizi geriden takip edebiliyorum.Daha okumam gereken 300 sayfa var..ama hepsini okuyacağım :)
Pazartesiden itibaren doğum önü iznim başlıyor...Evdeyim artık...
Bu arada az önce Limangodan alışveriş yaptım Mom-to-be hamile kıyafetlerinde çok güzel ürünler ve iyi indirim var..Size de haber vermek istedim
sagol cnm ya rahatladım.bende korktum bişy mi oluyo diye.haklısın bende elimle yapmak istedım herseyını o yuzden erken basladık işlere...
Günaydın kızlar....
Bende geceleri pek uyuyamıyorum...
Bu gece de kötü kötü şeyler gördüm... Uyanıoyorum oğlum kıpırdıyor Allahıma şükrettim hiçbir sorun yok diye...İnsan rüya olduğunu bildiği halde etkileniyor...
günaydın canlar,
ne yazık ki bu dönem böyle.. her gece kabus... tuvalet sancısı da cabası.. üstelik tuvalete gidip döndükten sonra uyuduğumda hala devamını görmek :sinifsinif: şaka gibi.. her gece yatarken artık diyorum bakalım bu gece beynim benim için neler hazırlamış aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?