bende küçükprensim..22'sinden sonra her an gelebilir yani. yinde hayırlısı tabii de.. biraz daha keyfini çıkarsın oranın.. daha dönülmüyor.. bende biraz gebeliğimi yaşayayım yahu bişey anlamadım hala zaten.. az mektup yazdım daha hem iznimde döşeneceğim ona..Newyork ta 5 minareden geliyoruuuz, görüntüler ve sesler çok güzeldi, Mahsun hariç oyunculuklarda güzeldi. O oynamasın mümkünse sadece film çeksin
Oğluşum oynadı durdu seslerde, sonra uyudu herhaldeYalnız filmde ne ağladım ne de güldüm öyle izledim geldim. Herhangi bir duygu yaşayamadım yani
Saol canım cevap verdiğin için, demek ki bir tek bende olmuyorDoğurmadığına da sevindim Neyse bu yoğun günü de atlattın bundan sonra iki iş günün kaldı sanırım, onu da sağ salim atlatırsan bi 38 hafta bekliyorum senden:13:
Oğlunun iyi olmasına çok sevindim:13:, biraz dayan hadi bakalım az kaldı inşallah canım. Bayramdan sonra alacak gibi doktorun kuzuyu desene, 3. sen mi olacaksın acaba
canımcım beni böyle koşturan vicdansız da doktor ne deyim.. bu gidişle ona doğurtacam kendimi :))maşaallah selvi boylu, incecik zarif bi gelinim olacak desene.... içinin rahatlaması iyi olmamış ama yine koşturmaya devam edeceksin demek ki. ben senin doktorun olsam seni bi güzel korkuturdum da yerinden bile kalkmazdın...
evet cnm benimde dönük ama kanalda değil daha,ya 36 haftalık hamileymiş kadın ama sevgiliside varmış sevgilisi vurmuş sanırım bebekte ölmüş ilk aslında karnında ama sonra yaşatmışlar çok güzeldi yazık ya
benimde aynı öle canım valla
merhaba
ben sizlere birşey sormak istiyorum şimdi 29,haftalık hamileyim bebişim çok hareketlendi ne gece ne gündüz duruyo süreklim geziyo dışardan belli oluyo artık hareketlerinin kilo aldıgı için azalmış olması gerekmiyomu bu yüzden doktora gidicem nerdeyse bide ben sadece 4 kilo aldım karnım pek belli olmuyo bebişim zayıfmı diye endişeleniyorum bana fikir verebilirmisiniz acaba?
merhaba
ben sizlere birşey sormak istiyorum şimdi 29,haftalık hamileyim bebişim çok hareketlendi ne gece ne gündüz duruyo süreklim geziyo dışardan belli oluyo artık hareketlerinin kilo aldıgı için azalmış olması gerekmiyomu bu yüzden doktora gidicem nerdeyse bide ben sadece 4 kilo aldım karnım pek belli olmuyo bebişim zayıfmı diye endişeleniyorum bana fikir verebilirmisiniz acaba?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy dışarı çıkasım varrrrrrrrrrrrr
eşim gelince
ama biyandanda otur oturduğun yerde diyorum
şimdi kim giyinecek ahzırlanıcakkkkkkkk
saçlarım keçi gibi....
hadi bana gaz verinn.
merhaba
Denizimin pastasını çaldım :86: Doğum gününüzü kutlu olsun kızlar Bebişlerle ve sevdiklerinizle nice uzun mutlu yıllara
eşim gelince
saçlarım keçi gibi....
hadi bana gaz verinn.
eşim gelince
saçlarım keçi gibi....
hadi bana gaz verinn.
sen şimdiki halinlemi 2 kilo aldın canım göbüşüm belli oluyo ama 6 buçuk aylık biri için herkes çok küçük diyoaynen benimkide öyle cnm 2 kilo aldım göbegim belli oluyo ama cok cok büyük degil
benim yaramazda seninki gibi cok hareketli belli oluyo dısardan
Canım önceki haftalarda kontrollerine düzenli gittin mi ?
Bebeğin hangi haftada kaç kiloydu mesela yada doktorun aksi bir durum hakkında sıkıntılı şeyler soledinmi ?
bence bu kadar telaş yapma hareketli olmaları çok normal
ama için rahat etmesini istiyorsan yinede doktoruna gıdebilirsin tabıkı :94:
bebeğinin hareketli olması oun iyi olduğunu gösterir bence.
dışardan da belli oluxcak tabiki
buda bebğinin büyüdüğünü göstermezmi.
daha dur belki son haftalarda hareketleri ksıtlanırrr.
kilo alımına da doktorun normal diyosa problem yok
ben d e6.5 kilo aldım ama göbüşümün maşallahı var yani
o göbüş olayı da kişiden kişiye
vücut yapısına göre değişir ttalım
bence canını sıkmaeğer bebk hareket etmezse endişelenmeliyiz.
Ay 4 kilo almış Maşallah benim felaket iştahım açık
durma evde,cik gez ne güzell..
saclari bahane etme,bende topladim tepeye iyice..ohhh
Ahh canım, benim de dışarı çıkasım var eşim gelince
İşte şu an.
Ama benim de gaza ihtiyacım var
Banyo yapmam lazım
Hazırlanmak, makyaj yapmak da zor geliyor
İyice ağırlaştık herhal
sen şimdiki halinlemi 2 kilo aldın canım göbüşüm belli oluyo ama 6 buçuk aylık biri için herkes çok küçük diyo
teşekkür ederim cvp verdiğiniz için kontrollere düzenli gidiyorum 21.haftalıkken bakıldı 400 grdı o zamanlar normaldi en son şeker yüklemesi için gittim ama ultroson çekilmedi 32,haftalıkken çekilcek dedi doktor hanım ufak yapılı biriyim sanırım göbüşümde o yüzden çıkmadı hamile kalmadan önce 49 kiloydum mide bulantılarım çok oldu 4.aya kadar 42.kiloydum 4 aydan sonra kilo almaya başladım verdiğim ve geri aldıgım kilolar sayılmıyo heralde şimdide 52 kiloyum bazen değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?