2010 Aralık Anneleri

herkeslere zıpkın gibi fişşek gibi merhaba..
çılgın gibi uyumuşum dün gece.. uyuduğumu bile hatırlamıyorum sızmışım! 9 civarı sanıyorum kapanan gözlerim sabah 10'a gelirken açıldı.. gece wc ziyaretlerim oldu tabii ama gözümü açmadan da halledebiliyorum artık o işi :)) haftanın yorgunluğu herhal iyi çıkardım pek bi mutluyum.. :87: sonrasında da uzuun bi kahvaltı keyfi..
bende küçükprensim..22'sinden sonra her an gelebilir yani. yinde hayırlısı tabii de.. biraz daha keyfini çıkarsın oranın.. daha dönülmüyor.. bende biraz gebeliğimi yaşayayım yahu bişey anlamadım hala zaten.. az mektup yazdım daha hem iznimde döşeneceğim ona..

iyi yapmışsın canım sinemaya gitmekte. bende ne zamandır gidemiyorum özlemişim. güzel film bulamadım son sıralarda vizyonda birazda ondandır. mahzun'da bi defasında mevlananın meşhur bir aforizmasını kendisine mal edeli beri sahtekarmış gibi gelir bana.. sanki o filmlerin senaryosunu neyin çalıyormuş gibi geliyor :))

sevil berberi diye bir oyun var kadıköyde belki ona giderim salı günü.. sende bak istersen belki seversin..
maşaallah selvi boylu, incecik zarif bi gelinim olacak desene.... içinin rahatlaması iyi olmamış ama yine koşturmaya devam edeceksin demek ki. ben senin doktorun olsam seni bi güzel korkuturdum da yerinden bile kalkmazdın...
canımcım beni böyle koşturan vicdansız da doktor ne deyim.. bu gidişle ona doğurtacam kendimi :))
bende uzun boylu doğmuşum ama şimdi bi numara yok beraserim. inceyim ama. doğduğumun tam tersiyim :)) ama senin gelin koca kafalı olabilir :)) ince yüzlü olacağı kesin gibi :))

ne acı insanın annesinin cesedinden doğması.. daha acısı böyle bir babaya sahip olarak doğması.. çocuğu sonradan hayata döndürdülerse oksijensiz kalmıştır bir süre muhakkak bu da büyük ihtimal onda sekel bırakacağı anlamına gelir.. imtihanıyla doğmuş yawrucak yazık.. şu gebe kalma işi denetim altına alınabilse keşke..

Son düzenleme:
kızlarrr çok midem bulanıyor yaa dayanamıyorum artık :95: ay noluyo yaa yinemi başa sardık off:95:

merhaba
ben sizlere birşey sormak istiyorum şimdi 29,haftalık hamileyim bebişim çok hareketlendi ne gece ne gündüz duruyo süreklim geziyo dışardan belli oluyo artık hareketlerinin kilo aldıgı için azalmış olması gerekmiyomu bu yüzden doktora gidicem nerdeyse bide ben sadece 4 kilo aldım karnım pek belli olmuyo bebişim zayıfmı diye endişeleniyorum bana fikir verebilirmisiniz acaba?

narnisan ve pelin.. nice mutlu yaşlarınız, dolu dolu bir ömrünüz olsun...

dilem, canım seninde başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin..

düğün ve cenaze gibi oldu ama affedin

aynen benimkide öyle cnm 2 kilo aldım göbegim belli oluyo ama cok cok büyük degil
benim yaramazda seninki gibi cok hareketli belli oluyo dısardan

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy dışarı çıkasım varrrrrrrrrrrrr
eşim gelince
ama biyandanda otur oturduğun yerde diyorum
şimdi kim giyinecek ahzırlanıcakkkkkkkk
saçlarım keçi gibi....
hadi bana gaz verinn.

Canım önceki haftalarda kontrollerine düzenli gittin mi ?
Bebeğin hangi haftada kaç kiloydu mesela yada doktorun aksi bir durum hakkında sıkıntılı şeyler soledinmi ?
bence bu kadar telaş yapma hareketli olmaları çok normal
ama için rahat etmesini istiyorsan yinede doktoruna gıdebilirsin tabıkı :94:

Vınnn vınnn vınnnn....
dur ara gazı veriyom :90:

bebeğinin hareketli olması oun iyi olduğunu gösterir bence.
dışardan da belli oluxcak tabiki
buda bebğinin büyüdüğünü göstermezmi.
daha dur belki son haftalarda hareketleri ksıtlanırrr.
kilo alımına da doktorun normal diyosa problem yok
ben d e6.5 kilo aldım ama göbüşümün maşallahı var yani
o göbüş olayı da kişiden kişiye
vücut yapısına göre değişir ttalım
bence canını sıkmaeğer bebk hareket etmezse endişelenmeliyiz.

Denizimin pastasını çaldım :86: Doğum gününüzü kutlu olsun kızlar Bebişlerle ve sevdiklerinizle nice uzun mutlu yıllara

Ben de isis den çaldım..doğumgününüz kutlu olsun bebişlerinizle sağlıklı mutlu nice yaşlara inşallah

durma evde,cik gez ne güzell..
saclari bahane etme,bende topladim tepeye iyice..ohhh

Ahh canım, benim de dışarı çıkasım var eşim gelince
İşte şu an.
Ama benim de gaza ihtiyacım var
Banyo yapmam lazım
Hazırlanmak, makyaj yapmak da zor geliyor
İyice ağırlaştık herhal

aynen benimkide öyle cnm 2 kilo aldım göbegim belli oluyo ama cok cok büyük degil
benim yaramazda seninki gibi cok hareketli belli oluyo dısardan
sen şimdiki halinlemi 2 kilo aldın canım göbüşüm belli oluyo ama 6 buçuk aylık biri için herkes çok küçük diyo

teşekkür ederim cvp verdiğiniz için kontrollere düzenli gidiyorum 21.haftalıkken bakıldı 400 grdı o zamanlar normaldi en son şeker yüklemesi için gittim ama ultroson çekilmedi 32,haftalıkken çekilcek dedi doktor hanım ufak yapılı biriyim sanırım göbüşümde o yüzden çıkmadı hamile kalmadan önce 49 kiloydum mide bulantılarım çok oldu 4.aya kadar 42.kiloydum 4 aydan sonra kilo almaya başladım verdiğim ve geri aldıgım kilolar sayılmıyo heralde şimdide 52 kiloyum bazen değişiyo

Ay 4 kilo almış Maşallah benim felaket iştahım açık

benim içinmi dedin canım ya çok iştahım yok midem çok küçük benim hamur işi tatlıda yasak değil ama çok yeme dedi doktor fena ediyolar beni aslında sebze yiyorum meyve bol kepek ekmegi saglıklı besleniyorum

durma evde,cik gez ne güzell..
saclari bahane etme,bende topladim tepeye iyice..ohhh

yaaaaaaa çıkayım dimmi. hem yürüyüşümü d eyapmış olurum.
ben d etoplıcam napiiim.
valla hiç uğraşamıcam şimdi.
aslında hafifi ıslatıp jöleleyebilrim. bu bakiim onu deniim.

Ahh canım, benim de dışarı çıkasım var eşim gelince
İşte şu an.
Ama benim de gaza ihtiyacım var
Banyo yapmam lazım
Hazırlanmak, makyaj yapmak da zor geliyor
İyice ağırlaştık herhal

aynen bende öleyim
hele bi süre çıkamyınc hiç çıkasım gelmio
aynen hazırlanmak zor geliooo
ama ben d esana gaz veriyorum.
hadi hazırlnalım
ama dajha yemğimi yapiim
eşimde daha gelmedi dhaa vakit var yani

ayyy sen çok zayıfmışsın zatennn.
gbüşünün çok belli olmamsı normal
okadar zayıflıkla kocaman bi göbek olmaz zaten
vücut kaldırmaz tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…