kızlar benim gibi herşeye ağlayan var mı aranızdaneden böyleyim yaaaaa
doğumdan sonra geçer kızlar de mi....ben hiç böyle değildim kına gecemde bile ağlamadım bu durum hiç hoşuma gitmiyo güçsüz kadın gibiyim eşim gene mi apğladın deyip duruyo o böyle dedikçe gözyaşım kurumuyo
Ay kızlar temizlik yapıyom biryandanda sizi takip ediyom
Temizlik bitmiyo bitmiyo
Ayyy canım sorma bende bu sabah yaprak dokumunun fragmanını izliyordum
Leyla çocugunun nufus cuzdanına baba adı Ali Rıza yani kendi babasının adını yazdırmış.
ay ben bir ağla bir ağla hıçkıra hıçkıra eşim korktu ağlayarak bıde ona anlattım.
eşim diyoki sen manyaksın dur bır resmını çekeyım boyle deyıp dalga geçti :90:
kızlar doğum çantasına hasta bezi hangisini aldınız bi sürü çeşit var kafam karıştı
vallahi canım yaa, çözene kadar topik karıştıay sifreli soriym dedim kimse anlamadi demkki fazla sifreli oldu
kocislerle gorusmeler devam ediyomu demek istedim
Kociş: Ben bunlarla ne gol atarım
Ben: Tabi tabi
Kociş: İstersen sana da gol atayım
Ben: Olmaz kızımız var
Kociş: Olsun o da tribünlerden izler
Ben: :90::90::90:
vallahi canım yaa, çözene kadar topik karıştıYok valla biz parise marise gitmiyoz, kız benim şurdan çarşıya gitmeye halim yok ne parisi :86: Kocişimin de öyle bi beklentisi yok bayadır, o da korkuyo, bişey olacak diye. ayy size dün aramızda geçen diyaloğu yazayım. bizimki krampon almış halısaha maçı için
Kociş: Ben bunlarla ne gol atarım
Ben: Tabi tabi
Kociş: İstersen sana da gol atayım
Ben: Olmaz kızımız var
Kociş: Olsun o da tribünlerden izler
Ben: :90::90::90:
canım benim ben varım, abuk subuk herşeye ağlıyorum. Bi de ben taş kalpli bi insandım yani, bilmiyorum hamilelik öncesinde de duygusal olanlar bu dönem napıyo. Milletin derdinden depresona giricem, diziler bile dert oldu bana
ayse hosgeldin nasıl duru kızın uykusuz geceler dewam ediyo mu ?
selam sekerler napiosunuz bakiymmm?
pelin ve narnisancim dogumgununuz kutlu olsunnnn
aysecimde gelmisssssnaapiosun canim?
kizlar bu arada parise giden varmi hala?:78::78:
çok sevindim cnm,artık çocuk doktoruna yönlendiriyorlar demi,aşılar falanda başlar şimdii yazık çok ağlıyorlar iğnelerde
giyme giyme sakın cnm biz yanıyoruz ama soğuğu alıyo vücudumuz biz anlamadan,ben evdeyim ondan
kızlar doğum çantasına hasta bezi hangisini aldınız bi sürü çeşit var kafam karıştı
Merhaba,
Siteye yeni üye oldum bende aralık annelerinden olacağım kısmetse, tablo çok hoşuma gitti.
Bilgilerim şöyle;
SAT: 28 Şubat
Tahmini Doğum Tarihi: 5 aralık
Cinsiyeti :Erkek
Adı: Serhan Ege
Güncel Bilgi olarak: Değerler Normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?