2010 Aralık Anneleri

kızlar benim gibi herşeye ağlayan var mı aranızda neden böyleyim yaaaaa

canım ben hiç susmuorum valla adam bıktı artık şurdan kalk şuraya otur dese ağlıorum çok değişk bişi valla başka zaman olsaa çatır çatır cvb verirdim ama onu yapmaya bile halim olmadan akı verio gözyaşalrımm annelik duygusu sanırım

Ay kızlar temizlik yapıyom biryandanda sizi takip ediyom
Temizlik bitmiyo bitmiyo

Ayyy canım sorma bende bu sabah yaprak dokumunun fragmanını izliyordum
Leyla çocugunun nufus cuzdanına baba adı Ali Rıza yani kendi babasının adını yazdırmış.
ay ben bir ağla bir ağla hıçkıra hıçkıra eşim korktu ağlayarak bıde ona anlattım.
eşim diyoki sen manyaksın dur bır resmını çekeyım boyle deyıp dalga geçti :90:

doğumdan sonra geçer kızlar de mi....ben hiç böyle değildim kına gecemde bile ağlamadım bu durum hiç hoşuma gitmiyo güçsüz kadın gibiyim eşim gene mi apğladın deyip duruyo o böyle dedikçe gözyaşım kurumuyo

Geçer geçer cnm Lohusalıkta bitsin geçer inşallah

canım leylayıda burdan öğrenmiş oldum ama gerçekten kötü oldumm çok kötü biişi yaa sende bi alemsin güldürdün beniiii ah canım temizlkileri yap yap bitmez bitmıo çünkü ben evdeyim hergün ev süprüuorm valla bitmıo çocuk olunca neyapcam onu bilmiıorum:84::84::84: durmaz artık

ay sifreli soriym dedim kimse anlamadi demkki fazla sifreli oldu
kocislerle gorusmeler devam ediyomu demek istedim
vallahi canım yaa, çözene kadar topik karıştı Yok valla biz parise marise gitmiyoz, kız benim şurdan çarşıya gitmeye halim yok ne parisi :86: Kocişimin de öyle bi beklentisi yok bayadır, o da korkuyo, bişey olacak diye. ayy size dün aramızda geçen diyaloğu yazayım. bizimki krampon almış halısaha maçı için
Kociş: Ben bunlarla ne gol atarım
Ben: Tabi tabi
Kociş: İstersen sana da gol atayım
Ben: Olmaz kızımız var
Kociş: Olsun o da tribünlerden izler
Ben: :90::90::90:

canım benim ben varım, abuk subuk herşeye ağlıyorum. Bi de ben taş kalpli bi insandım yani, bilmiyorum hamilelik öncesinde de duygusal olanlar bu dönem napıyo. Milletin derdinden depresona giricem, diziler bile dert oldu bana

Son düzenleme:
Kociş: Ben bunlarla ne gol atarım
Ben: Tabi tabi
Kociş: İstersen sana da gol atayım
Ben: Olmaz kızımız var
Kociş: Olsun o da tribünlerden izler
Ben: :90::90::90:

süpersiniz ya öldüm gülmektenn...

hapşuruk canım, negatif ...korkuyorum da adam soğucak die..doğumdan sonra acil eylem planı lazım[/B]

valla biz karnım çıkmaya başladığından beri kardeş olduk

kızlar hasta pedi almayın bence, bende çok araştırmıştım ama vazgeçtim, kiminin kanaması çok olmuyomuş sonra onlar elimizde kalırsa bi işe de yaramıycak, hastanede nasılsa veriyolar, çıkmaya yakın da kendinizi kontrol edersiniz eğer pedler karşılamayacak gibi olursa zaten yanımızda bi sürü insan olucak birisi alır heralde, ben bol bol gece pedi almayı düşünüyorum, hasta pedini duruma göre alıcam
Canpedin yatak koruyucusu anladığım kadarıyla bi tarafı kumaş bi tarafı naylon, onlardan almayı düşünüyorum, son zamanlar suyumuz gece filan gelirse yatak batmasın, sonra da bebişlerin yatağında kullanırız

ayse hosgeldin nasıl duru kızın uykusuz geceler dewam ediyo mu ?

yok tatlım gece gündüzü ayırmamız kolay oldu.. şimdi sabah 6'ya kadar bölük pörçük uyuyoruz :))

selam sekerler napiosunuz bakiymmm?
pelin ve narnisancim dogumgununuz kutlu olsunnnn
aysecimde gelmisssss naapiosun canim?
kizlar bu arada parise giden varmi hala?:78::78:

geldim de yazmam biraz geç oldu
biz hep paristeydik

eveeet tatlım kadın doğumdan çocuk doktoruna transfer olduk

kızlar doğum çantasına hasta bezi hangisini aldınız bi sürü çeşit var kafam karıştı

slm kızlar ben agustosta doğum yaptım canped hasta bezi kullandım ıkı paket, ne zaman nasıl kanama olacagınız belli olmuyor benım kanamam bı anda geliyordu orkıd felan kurtarmaz yani, ben canpedden memnun kalmadım cocuk bezi gibiydi yani tam bağlamalıktı, onların ped gibi uzun olupta yanlarında cıtcıtları olmayanlarından alın, korkutmak gibi anlamayın canlarım ama sezeryan olanlar sonta cıkarıldıgı zaman pedle bu işi halledemez gibi geliyor. sonta acıtmıyor ama emin olun derin nefes alın iğne gibi bişey sadece acısı cıkartılırkende bacagınızı acacagınız ıçın zor olur dıyorum carsaf felan batabılır. birde dikişli olanlar uzanacagı ıcın sızdırma derdı olmaz rahat rahat uzanırsınız. en azından benım fikrim bu. bu arada ERSASUUUU öpüyorum gulum seni

birde kızlar bol bol alt acma beziniz olsun minikler actıgın gıbı fırlatıyor hele ilk zamanlar:))uzun menzilli kakalarada dikkat altı acık cok sevmeyin derim ben:))

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum bende aralık annelerinden olacağım kısmetse, tablo çok hoşuma gitti.

Bilgilerim şöyle;

SAT: 28 Şubat
Tahmini Doğum Tarihi: 5 aralık
Cinsiyeti :Erkek
Adı: Serhan Ege
Güncel Bilgi olarak: Değerler Normal

Canım hayırlı uğurlu olsun
hoşgeldın aramıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…