2010 Aralık Anneleri

kızlar günaydın
dün gece ilk defa cidde bi kasılmayla uyandım ama sonrası gelmedi
çok heveslendim ama gelmediiii
bugün de uyku tutmadı yaa

Günaydın kızlar gece yine sık sık kalktım rahat uyuyamadım zaten karnımdan yana dönmek zor oluyor süreklide dönesim geliyor

ıtırekim hayırlı olsun canım İnşallah çok güzel geçecek yarın sezeryan olacak 2-3 kişi vardı sanki benimde yarın doğum günüm o yüzden aklımda kalmış:90:
Bende 40.haftaya girdim sezeryan tarihim 6 Aralık doktorum 39 geçeceksin dedi bekliyorum

günaydın güzel anneler.

ITIREKİM hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşaALLAH. RABBİM yar ve yardımcın olsun.

canım benim....dualarımız seninle..hayırlısıyla kavuş bebeğine...9 aylık özlemle kucakla...

canım ne güzel yazmışsın duygulandım vallahi, bu aralar zaten duygulanmaya çok müsaitim. Sağlıcakla kucakla yavrunu canım, şimdiden sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürlü bi hayat dileyelim miniğe, dualarımız seninle canım...
kızlar günaydın
dün gece ilk defa cidde bi kasılmayla uyandım ama sonrası gelmedi
çok heveslendim ama gelmediiii
bugün de uyku tutmadı yaa
Ayy Pandam yaa, biz senle sancıları hissedip hissedip doğuramıyoruz Sinirlerim iyice bozuldu, her sabah bugün de doğuramadım diye kalkıyorum yataktan. Her geçen gün büyüyo bu tosuncuk, nasıl doğururum diye endişe etmeye başladım, önceden hiç korkmuyoken şimdi çok korkuyorum, 2 hafta önce 3140gr dı, şimdi ne kadar olmuştur kimbilir, senin bebiş de iriydi yanlış hatırlamıyosam...

Hapşuruk kaçta gidecek kızlar doktora? İnşallah güzel haberlerle gelecek, ben inanıyorum...

günaydın kızlarrr
kuzenim bizde kalyo pek giremiyorum ama takipteyim :))

ıtırekim cmn gözün aydın beklenen gün geliyo,sağlıcakla kucakla yavrunu inşallah kazasız belasız,sonra bizede haber ver durumunuzu ama

merhaba kızlar..bebeklerinikucaklarına alan arkadasların gozuaydın.Allah bizedebebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin... hatırlarsanız 10 gunden fazla bir zamandır bobrek sancısı cekiyordum..dr ben bebegi 15 20 gun daha almam sezeryan yapamam dedi.. dun anestezi ile bobregime katater taktırdım umarım rahatlama olur 2 hafta daha falan idare edebilirsem belki sezeryan olur ama bu arada bebişim dogal yollada gelebilirmis bu kataterde cok rahatsızz birsey bobregimin sancısı hafifledi ama kataterin alttan batması yuzunden yine rahatsızım anlıycagınız :) biran once saglıkla gelse bebişlerde artııkaglamalarında falan uykusuz kalsak

kızlar yarın kv ler geliyo, annemler de gelecek ama onlar ablamlarda kalacak şimdilik, akşam yemeğine beraberiz. Benim şimdi birikmiş ütülerimi yapıp evi silip, yarın için de biraz hazırlık yapmam lazım. Akşama da kocişle markete gidip alışveriş yapmamız gerekiyo, üstelik öğleden sonra ablama gidicem o yüzden işlerin öğleye kadar bitmesi lazım, ben şimdi kaçıyorum kızlar, bundan sonra biraz daha az ziyaret edebilicem burayı ama doğurursam mutlaka haber veririm. Hepiniz kendinize iyi bakın...

esracımm benim bebeğim 3300 kilo salı günü baktı doktor
çok da iri deil sanırım :)
walla inşallah bi an önce pırtlatırım çok sabırsızlanıorummmm

Herhalde gerek görmedi.Bana da aynen suyun nişanın gelince hemen geliyorsun dedi.Gelen giden yok tabi.10 gün daha gelmesin zaten : )

Ehee bende penguen gibi yürüyorum, eşime dalga konusu oldum bile.Ama bazen gaza mı geliyor ne ''halen muhteşemsin'' gibi iltifatlar etmeyide ihmal etmiyor

Bu arada maşaallah şekerim sizinkiler tam selvi boyluymuş : ) sizin ufaklık 1.80 olur herhalde .Kız bu sefer koca bulamaz

Ahh canımm.Allah kolaylık versin.İnşaallah herşey yolunda ve güzel geçer.
Nasıl bir heyecan basmıştır seni, ben düşündükçe bile tüylerim ürperiyor.

Bu arada neden sezeryan? sen mi istedin?

Canım benimmmm
Dualarımız seninle
İnşallah yarın, bu saatlerde kuzucuğun kucağında olacak
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Canım benim kolay gelsinnn
Ve de gözün aydınnn
Kendini çok yorma

esracımm benim bebeğim 3300 kilo salı günü baktı doktor
çok da iri deil sanırım :)
walla inşallah bi an önce pırtlatırım çok sabırsızlanıorummmm

Benim yavruşum da 3300 gr
Çok iri değil; ama zayıf da değil
Çok iri olmasın, nasıl çıkaracağız yoksa :78:

Neva sultan artık daha çok uyanıyor.. geceleri uyanıyordu sanırım artık düzene girmeye başladı. iki gecedir daha rahatım.. birde kokuma alıştı heralde kucağımda uyumak istiyor hep.. beşiğini hiç sevmedi.. öyle yüzüstü koynumda sefil sefil uyumayı seviyor. beşiğe yatırdığım gibi yaygarayı koparıyor.. beşiğine alıştırmaya çalışıyorum şimdi..
cinsiyete bakma canımcım.. eşimin iki tane kız yeğeni var Allah'ım 10 tane erkeğe bedel bi benden çekiniyorlar, ona göre onlara farklı davranıyorum çünkü.. senin bilemene bağlı biraz da.. bütün çocuklar bir değil. ama yeğenlerinle sürekli bir arada olursa onlar gibi olması muhtemel

son günlerinde uykunu alsaydın ıtırım ya.. özellikle doğum akabinde ilk günlerde çok uykusuz kalıyorsun.. Hayırlısı olsun inşallah güzel bir operasyon olur.. sonucuda güzel olur ve hemen toparlarsın..

Son düzenleme:
merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…