2010 Aralık Anneleri

merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size

canım geçmiş olsun
az mı emio bebeğin ondan mı olmuş acaba

merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size

Geçmiş olsun canım
Ama çok üzülme
Sonuçta daha sınırı geçmemiş
Ve de teşhis edilmiş
Bol bol emzirmelisin
İnşallah tez zamanda iyileşir miniğimiz

bende haftaya olabilir artık diye düşünüyorum kendimce,artık kurtarır kendini yani doğsada,şimdide sorun olmaz da minik ya daha
ayy benimkide beni gaza getircek ya,ben seni hiç hamile gibi görmüyorum hiç 9aylık gibi durmuyon falan gibi kendince iltifatlar edip benim daha çok yememi sağlamaya çalışıyo ama yemezler yaniiiiiii,
valla bilmiyorumki cnm eşimin bütün çocuk yeğenler benden uzun durumda şuan,genetik onlarda boy sanırım
biraz çekçek gibi,bakalım doğunca anlaşılır bu usg lar yaklaşık değerler ya

canım ama her bebekte oluyor nerdeyse,elinden geldiğince emzir,sütün nasıl yetiyomu
benim 2arkadaşında 3gün yatmıştı bebişleri canım şimdi çok iyiler şükür,sürekli emzirmeye çalış cnm

neryuncum 40 bitiyo canım ya,senin bebiinş konforu süper sanırım
düşünüyomu acaba biara çıkmayı

Ahh canım hiç sorma
Çok ağır, tembel bir bebiş olacak sanırım
Ya da çok uyanık
Kız kardeşim dünyanın rezilliklerini bildiği için gelmek istemiyor uyanık diyor
Ama ben de anne olmak, onu koklamak, emzirmek, göğsümde uyutmak istiyorum artık :78:
40 haftayı kesin geçeriz diyordum
Ama 41'i geçmeye doktorumuzdan izin yok
Geldi, geldi
Yoksa onu sezeryanla alıp sudan çıkmış balığa çevireceğiz

Tooba
Canım, doğum hikayeni okudum
Bayıldım hitabet gücüne
Bu kadar mı güzel anlatılır
Sen edebiyatçı olmalıymışsın

Minik Neva nasıl, annesi gibi çok güzel ondan eminim
Göğsünde uyuması da çok güzel
Ben de yaşamak istiyorum artık bunları
İkimizin zamanı aynıydı, sen yalnız bıraktın beni
Hoş, beni beklesen daha çok beklerdin
Neva'yı öp, kokla bizim için

selam annişler...
hala doğurmadım dermişim, tek bedende iki can yaşıyorum.
geçen hafta dr. ye gittiğimde haftaya gelirsin duruma göre cumaya sezeryan yaparız demişti, dün gittim bebişim hala makat duruyor,ama erteledik sezeryanı, az daha yarın anne oluyordum:))salıya tekrar kontrole gideceğim duruma göre bakacağız. ama salıya kadar bu bebişin içerde kalacağını pek sanmıyorum, baya sancılarım oluyor. tek umudum son anda doğum sancısı ile bebeğin dönmesi, doğum sancısı ile dönenleri duydum , benimkisi de öyle olur inş. sezeryanı hiç istemiyorum.
birde dün nts de sancılar hep 100 de seyretti arada 70 lere 80 lere inmiş ama hep çizgi yukarda, doktor bunlar önemli değil dedi, pek bişey anlamadım, o sancılar bildiğimiz doğum sancıları olmuyormuki acep.

anladım canım pazartesi tam 40 oluosun di miiiii
ay doğur artıkkkkkkk

Pazartesi 40+1 oluyorum
Bir de şunu merak ediyorum
Benim normal doğum 5 Aralık
İznim o zaman bitiyor
Doğum sonrası 5 Aralık'tan sonra başlayacak
Anacığım ben doğuramadım ki
Benim izin işi ne olacak

hareketleri iyi ama demi cnm
tembel değil ozaman,uyanık bi bebiş
ekmek elden su gölden ohhh
inşallah canım istediğin gibi gönlüne göre olur herşey
bebişini koklamaya başlarsın kısa zamanda

tooba ayy canım nasıl özendim sana
ben bebeğimin koynumda uyumasını isterim misss gibi ne güzellll
az kaldı canım.. gebeliğinizin son dönemlerinin tadını çıkarın. ben bazen gaz dolaşıyo karnımda mesela alışmışım çocuk oynuyo sanıyorum sonra aklıma geliyor gülüyorum ama doğunca daha güzel.. daha zahmetli olsa da.. hayırlısıyla doğurun da bi, bebek muhabbeti yapak yauw!

benimkide 13.1 çıkmıştı en son.. sınır 17'dir ama.. bende fototerapi almak durumunda kalacağız diye çok korkmuştum. Allah yardımcınız olsun canım.. saat başı emzir emi.. zorla uyandır emzir bebeğini.. ben paso emzirdim ondan sonra.. şimdi düştü gibi çok şükür..

Kızlar tv8 de Ahmet Maranki var
İzleyin isterseniz
Az önce bir tarif verdi
Süt arttırıcı
Kuru incir, kayısı ve mürdüm eriğini kaynatın, içiin dedi
İçine şeker yerine pekmez koyabilirsiniz dedi
Yemeklerden sonra ve gece yatmadan önce için dedi
Hem kabızlık olmuyormuş, anne ve bebek rahatlıyormuş
Hem de süt arttırıyormuş

hareketleri iyi ama demi cnm
tembel değil ozaman,uyanık bi bebiş
ekmek elden su gölden ohhh
inşallah canım istediğin gibi gönlüne göre olur herşey
bebişini koklamaya başlarsın kısa zamanda

Hareketlerinde sorun yok canım
Suyu da iyi
Artık vakti saati ne zamansa o zaman gelecek
Bekliyoruz, başka da yapılacak bir şey yok :78:
Hepimiz için hayırlısı olsun

günaydın kızlar...dün tam 17 saat uyumuşum toplamda benim gibi olanınız var mı aranızda yoksa bende bir anarmollikmi var

anladım canım...
dediğim gibi ben sait beye gidiyorum...genel olarak memnunum...bilgili kendine güvenen bi doktor...istersen ona da danışabilirsin...
ama ne kadar çok doktora gidersen o kadar çok kafan karışır,anlayabiliyorum seni...
sen yine de kimseyi dinleme,içinden geleni yap,sonra keşke öyle yapsaymışım demezsin...
hakkında hayırlısı olsun canım...inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine...:)))

pazartesi 40+1 oluyorum
Bir de şunu merak ediyorum
benim normal doğum 5 aralık
iznim o zaman bitiyor
doğum sonrası 5 aralık'tan sonra başlayacak
anacığım ben doğuramadım ki
benim izin işi ne olacak

40 haftadan sonra doğum yapmadıysan o günler cebinde artı izin olarak kalıyor. Yani şöyleki; 40+5 te doğum yaparsan 5 gün havadan iznin oluyor, 39+2 de doğurursan 5 gün eksik izin kullanmış oluyorsun. Benim bildiğim bu şekilde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…