Ahh canım hiç sorma
Çok ağır, tembel bir bebiş olacak sanırım
Ya da çok uyanık
Kız kardeşim dünyanın rezilliklerini bildiği için gelmek istemiyor uyanık diyor
Ama ben de anne olmak, onu koklamak, emzirmek, göğsümde uyutmak istiyorum artık :78:
40 haftayı kesin geçeriz diyordum
Ama 41'i geçmeye doktorumuzdan izin yok
Geldi, geldi
Yoksa onu sezeryanla alıp sudan çıkmış balığa çevireceğiz
sağolasın canım. beğenmene sevindim. aslında sayısal yönüm ağır basar ama söz sanatını severim.. birazda mesleki sanırım ağzım laf yapmazsa insanlara etkili yardımcı olamam... birde annelikte bi duygusal etti ki beni sorma.. taş gibi hatundum (duygusal açıdanTooba
Canım, doğum hikayeni okudum
Bayıldım hitabet gücüne
Bu kadar mı güzel anlatılır
Sen edebiyatçı olmalıymışsın
Minik Neva nasıl, annesi gibi çok güzel ondan eminim
Göğsünde uyuması da çok güzel
Ben de yaşamak istiyorum artık bunları
İkimizin zamanı aynıydı, sen yalnız bıraktın beni
Hoş, beni beklesen daha çok beklerdin
Neva'yı öp, kokla bizim için
tansiyonum normalde hep 12-8 dir ama şimdi 16-7 çıkıyo dinlendim tekrar ölçtüm yine aynı
bebek hareketleri normal ama biraz bekleyip tekrar ölçüp doktorumu arıyım bari
doğum hikayelerini okuyana kadar herkes kaçmış.ne dicektim hımm hatırladım pandamm boşver acele etme acele ettikçe olmaz bu işler hem bizden rütbeliler var daha sıra onların onlar bi pırtlatsınlar biz sonra
meraba kizlar nasilsiniz dogum yapan var mi. pat diye giriyorum ama daha gecmisi okumadim..bebek sekerlerini koymak icin bir kavanoza ya da sekerlige benzer bir seye bakmaya magazaya gittim.minik bir sepetle karsilastim iki tane sapi var gorseniz minnacik.hemen aldim burda noel kutladiklari icin heryer suslu rengarenk.birde sepeti suslemek icin ufak kirmizi mantarlardan aldimbirde kelebek aldim.simdi bitirdim suslemesini.bayildim yaaa seker sepetine.yaa benim elmimden de neler geliyormuss ekleme gibi sansim olsa hemen eklicem ama msj sayisi lazim sanirim ama cok guzel oldu yaaaa.el kadar sepete suslu sekerlerden koydum sizede tavsiye edrim
ay benim acelem neden bilio musun
artık ewde sıkılmaya başladım yaaaaaa
bebiş gelse de boşluğumu doldursa
yoksa izni bozdurup çalışmaya başlıcam
hımmmm senin canın çalışmak istiyooo valla ne yalan söyleyeyim her ne kadar esnaflık iğrenç bişey olsa da çalışmak gibisi yok ben eşim evde olduğunda bile dükkana bakıyorum yani ikimiz de dükkana iniyoruz evde patlarım ben hayatta duramam:122::122:sende bişeylerle oyalanmayı denesen:118: mesela örgü örmek gibi ya da komşularla takıl ev hanımı modunda
walla kendimimutfağa verdim
hamur işi yapıp yapıp eşimle işyerine yolluorum komşulara dağıtıorum
millet benim yüzümden kilo alcak
boş ver iyi yapıyosun biz tosun gibi olduk onlar da bizden eksik kalmasın hahaaa yaşasın kötülük
bu arada uzun zamandır girmeyen bir sürü arkadaş var keşke herkesin nolarını alsaydık en azından neden yoklar öğrenirdik merak yapıyorum onları.
yarın yanlış hatırlamıyorsam 3 bebek daha katılacak ıtırekim aklımda diğer ikisini unuttum dilşadmıydı biride acaba.neyse Allah yardımcınız olsun kızlar...
canım foto yüklemek için 100 msj doldurman gerek senin 562 mesajın var yani çoktan doldurmuşun...
kızlar cucu bugün hiç görünmedi doğurmuş olmasın sakın:92::92::92:
dal annem konuyabende ne elti var nede görümce nede komşular getirir hain bu komşularrrrrr
ben size yakın bir yere mi taşıncam acep
(konuya direk daldım kusura bakmayın takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum)
dal annem konuya
zaten çok sessiz topikk
nie böle oldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?