2010 Aralık Anneleri

aynen sudan çıkmış balığa dönüyorlar.. hala şaşkın şaşkın bakıyor yawrum
bu arada aramızda 40'ı gören ilk sen mi olacaksın? küçük prens senin içinde havai fişek patlatmalı :)))

sağolasın canım. beğenmene sevindim. aslında sayısal yönüm ağır basar ama söz sanatını severim.. birazda mesleki sanırım ağzım laf yapmazsa insanlara etkili yardımcı olamam... birde annelikte bi duygusal etti ki beni sorma.. taş gibi hatundum (duygusal açıdan )
he yaw ben biraz sattım gibi oldu sanki sizi:)) cucu'ya da ayıp oldu bak.. ama o en azından benden önce doğurur gibi geliyordu.. senle 22'sinde aynı gün doğururuz gibi geliyordu.. düşününce aslında sen satmışın beni:)) döndüm baktım neryun hala bakıyo :))))
öpmem mi hem koklarım hem öperim sizin için.. hayırlısıyla bir an önce sizinde yawrularınızı koklamanız nasip olur..

tansiyonum normalde hep 12-8 dir ama şimdi 16-7 çıkıyo dinlendim tekrar ölçtüm yine aynı
bebek hareketleri normal ama biraz bekleyip tekrar ölçüp doktorumu arıyım bari

bencede hiç vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna gitmende fayda var escacım.. tam idrar tahlili yaptır hemen.. tansiyonun yüksek cidden

doğum hikayelerini okuyana kadar herkes kaçmış.ne dicektim hımm hatırladım pandamm boşver acele etme acele ettikçe olmaz bu işler hem bizden rütbeliler var daha sıra onların onlar bi pırtlatsınlar biz sonra

meraba kizlar nasilsiniz dogum yapan var mi. pat diye giriyorum ama daha gecmisi okumadim..bebek sekerlerini koymak icin bir kavanoza ya da sekerlige benzer bir seye bakmaya magazaya gittim.minik bir sepetle karsilastim iki tane sapi var gorseniz minnacik.hemen aldim burda noel kutladiklari icin heryer suslu rengarenk.birde sepeti suslemek icin ufak kirmizi mantarlardan aldim birde kelebek aldim.simdi bitirdim suslemesini.bayildim yaaa seker sepetine.yaa benim elmimden de neler geliyormuss ekleme gibi sansim olsa hemen eklicem ama msj sayisi lazim sanirim ama cok guzel oldu yaaaa.el kadar sepete suslu sekerlerden koydum sizede tavsiye edrim

ay benim acelem neden bilio musun
artık ewde sıkılmaya başladım yaaaaaa
bebiş gelse de boşluğumu doldursa
yoksa izni bozdurup çalışmaya başlıcam

mrb kızlar nasılsınız bende dün doktora gittim kanımda protein eksik çıkmıştı doktor ödemden dolayı oluyor dedi.korkulcak bişey yok dedi bu sefer kızım fazla kşilo almamış 36+3 2700 olmuş
nstye girdim önceden 20-30 lardaydı ama bu sefer kağıda baktım 100lere 80 lele 60 lara vuruyodu başlarda 20-30du tine tabi.sonra 100olere falan vurmuş.ama doktor normal dedi.dün eve geldiğimden beride aslında hafif sancılarım oldu.yürüyüşe çıkayım dedim 10 dak sonra kramp gibi bişi oldu arada ince ince 4-5 defa sancı vurdu geçti.noluyoz deidm gelince hemen yattım şimdilik bi sıkıntım yok

canım foto yüklemek için 100 msj doldurman gerek senin 562 mesajın var yani çoktan doldurmuşun...
kızlar cucu bugün hiç görünmedi doğurmuş olmasın sakın:92::92::92:

ay benim acelem neden bilio musun
artık ewde sıkılmaya başladım yaaaaaa
bebiş gelse de boşluğumu doldursa
yoksa izni bozdurup çalışmaya başlıcam

hımmmm senin canın çalışmak istiyooo valla ne yalan söyleyeyim her ne kadar esnaflık iğrenç bişey olsa da çalışmak gibisi yok ben eşim evde olduğunda bile dükkana bakıyorum yani ikimiz de dükkana iniyoruz evde patlarım ben hayatta duramam:122::122:sende bişeylerle oyalanmayı denesen:118: mesela örgü örmek gibi ya da komşularla takıl ev hanımı modunda

walla kendimimutfağa verdim
hamur işi yapıp yapıp eşimle işyerine yolluorum komşulara dağıtıorum
millet benim yüzümden kilo alcak

walla kendimimutfağa verdim
hamur işi yapıp yapıp eşimle işyerine yolluorum komşulara dağıtıorum
millet benim yüzümden kilo alcak

boş ver iyi yapıyosun biz tosun gibi olduk onlar da bizden eksik kalmasın hahaaa yaşasın kötülük

bu arada uzun zamandır girmeyen bir sürü arkadaş var keşke herkesin nolarını alsaydık en azından neden yoklar öğrenirdik merak yapıyorum onları.
yarın yanlış hatırlamıyorsam 3 bebek daha katılacak ıtırekim aklımda diğer ikisini unuttum dilşadmıydı biride acaba.neyse Allah yardımcınız olsun kızlar...

kötü komşular sizi :)))
valla bişeyler getiren komşularımdan şüphelenicem sizinyüzünüzden

sızın komsunuz ben olsaydım keske ...hıc kımse bısı getrmıo sabah ole guzel seyler koktukı kım ne yaptı acaba dedım ıcımdennnn...

canım foto yüklemek için 100 msj doldurman gerek senin 562 mesajın var yani çoktan doldurmuşun...
kızlar cucu bugün hiç görünmedi doğurmuş olmasın sakın:92::92::92:

olmuyor canim yapamadim..dosya yuklamesinde hata olustu diyor isyan edesim geldi yaa.. saat 16h30 da rdv um var kizlar ins iyi seyler soyler dr um iyi seyler cikar

benim komşularımdan cacık olmaz vallahi hemde ikisi de eltim biri görümcem görümcem arada bi sürpriz yapıyo ama eltilerim kırık bi ekmek bile getirmezler gıcıklar...

bende ne elti var nede görümce nede komşular getirir hain bu komşularrrrrr

ben size yakın bir yere mi taşıncam acep
(konuya direk daldım kusura bakmayın takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…