Ahh canım hiç sorma
Çok ağır, tembel bir bebiş olacak sanırım
Ya da çok uyanık
Kız kardeşim dünyanın rezilliklerini bildiği için gelmek istemiyor uyanık diyor
Ama ben de anne olmak, onu koklamak, emzirmek, göğsümde uyutmak istiyorum artık :78:
40 haftayı kesin geçeriz diyordum
Ama 41'i geçmeye doktorumuzdan izin yok
Geldi, geldi
Yoksa onu sezeryanla alıp sudan çıkmış balığa çevireceğiz![]()
bu arada aramızda 40'ı gören ilk sen mi olacaksın? küçük prens senin içinde havai fişek patlatmalı :)))
sağolasın canım. beğenmene sevindim. aslında sayısal yönüm ağır basar ama söz sanatını severim.. birazda mesleki sanırım ağzım laf yapmazsa insanlara etkili yardımcı olamam... birde annelikte bi duygusal etti ki beni sorma.. taş gibi hatundum (duygusal açıdanTooba
Canım, doğum hikayeni okudum
Bayıldım hitabet gücüne
Bu kadar mı güzel anlatılır
Sen edebiyatçı olmalıymışsın
Minik Neva nasıl, annesi gibi çok güzel ondan eminim
Göğsünde uyuması da çok güzel
Ben de yaşamak istiyorum artık bunları
İkimizin zamanı aynıydı, sen yalnız bıraktın beni
Hoş, beni beklesen daha çok beklerdin
Neva'yı öp, kokla bizim için![]()
he yaw ben biraz sattım gibi oldu sanki sizi:)) cucu'ya da ayıp oldu bak.. ama o en azından benden önce doğurur gibi geliyordu.. senle 22'sinde aynı gün doğururuz gibi geliyordu.. düşününce aslında sen satmışın beni:)) döndüm baktım neryun hala bakıyo :))))
öpmem mi hem koklarım hem öperim sizin için.. hayırlısıyla bir an önce sizinde yawrularınızı koklamanız nasip olur..
tansiyonum normalde hep 12-8 dir ama şimdi 16-7 çıkıyo dinlendim tekrar ölçtüm yine aynı
bebek hareketleri normal ama biraz bekleyip tekrar ölçüp doktorumu arıyım bari
bencede hiç vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna gitmende fayda var escacım.. tam idrar tahlili yaptır hemen.. tansiyonun yüksek cidden