- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
ben geldiiim :)
nasılsınız kızlar? kaç gündür uğrayamıyorum bi cadı var ki başımda sormayın.. büyüdü ya hanımefendi cadılık yapıyor :)
bu sırada bende hasta olucak gibiyim bakalım umarım olmam..
doğuran var mı? facebook'tan okuduğum kadarıyla ITIREKİM arkadaşımız yarın doğuma gidiyormuş?
Biizim binada öyle taşındığımdan beri gelcekler güya hoşgeldine.Her gördüklerinde gelicez diyorlar ama 7 ay oldu tık yok.Bende de tıkk yok valla :)))
ben geldiiim :)
nasılsınız kızlar? kaç gündür uğrayamıyorum bi cadı var ki başımda sormayın.. büyüdü ya hanımefendi cadılık yapıyor :)
bu sırada bende hasta olucak gibiyim bakalım umarım olmam..
doğuran var mı? facebook'tan okuduğum kadarıyla ITIREKİM arkadaşımız yarın doğuma gidiyormuş?
ne yesek ya off bi de o dert var iştee
Abur cubur yemek istemiyorum
Ama elim de gönlüm de onlara gidiyor
Abur cubur yemek istemiyorum
Ama elim de gönlüm de onlara gidiyor
Canım benim
Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel
Düşünsene yarın şu saatlerde bebişin kucağında olacak
Düşünmesi bile insanı hem hüzünlendiriyor hem de mutlu ediyor
Kız sen ne fenasın
Valla benim komşular o kadar ilgililer ki
Hamile olduğumu bile bilmiyorlar
neden fenayım yaaa acı gerçekler valla.amaaaan çokda lülü istemiyorum komşu felan sizler varsınız ya yetiyo...
demi ne güzel olurdu ya da öyle geliyo şimdi uzağız ya uzaktaki tatlı gelirmiş yakında olsunca saç baş girermişizöyle valla
Ama fikrini çok beğendim
Hep beraber bir site yaptırıp hepimiz komşu olalım
selam kızlar bende aralık annesi oucam inşallah.36 haftalık gebeyim sezeryan olucam tarihim 23 aralık....
Allak kolaylık versin gününün belli olması da ayrı bi güzel yaaa bizim belli olmayınca[/QUOTE .!.:teşekkür ederim cnm sanada allah kolaylıklar versin,belli olmaı güzelde erkn bişey olur die korkuyorum:))
teşekkür ederim cnm sanada allah kolaylıklar versin,belli olmaı güzelde erkn bişey olur die korkuyorum:))
Kızlar kızlarr geçmişe dönemedim son sayfayı okudum herkes iyi sanırım,doğuran yok. Biz iyiyiz,bol bol kasılıyoruz. Göbeğimin alt kısmını göremiyorum tabi dün akşam bi baktım çatlamışım((( Moralimi bozmamaya çalışıyorum,sağlık olsun diyelim. Anneme gidiyorum,oradan takip etmeye çalışırım öptüm herkesleri...
ayyy sorma benimde göbeğim böyle sedef sedef duruyo ama aynanın karşısında o kadar belli olmuyo böyle ışık vurunca fark ettim çirkin olcaz bu veletler yüzünden:96:
sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılabildim ancak
herkese merhabalar
uzun uğraşlardan sonra ancak üye olabildim umarım bu sefer sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?