2010 Aralık Anneleri

Hoşgeldim canım.Öp o cadıyı benim yerime birde totosundan ısır

Biizim binada öyle taşındığımdan beri gelcekler güya hoşgeldine.Her gördüklerinde gelicez diyorlar ama 7 ay oldu tık yok.Bende de tıkk yok valla :)))

Benim komşular sağ olsunlar 2yıl önce bana hoş geldine geldiler
Yani ben öyle sanmıştım
Benim evimde başladılar bana sen yönetici ol demeye
Bir sürü laf söylediler
Gittiler...
Ben ne olduğunu bile anlamadım
Gidiş o gidiş
Bir daha da uğrayan olmadı

Hoş geldin canımm
Bak, sen minik Duru'cuğa
Büyümüş de annesine cadılık mı yapıyor
Maşallah 1 ayı geçti
Yapacak tabi annesi
Biz hep aynıyız
40. haftanın içindeyim; ama tık yok
Beklemedeyiz canım

Kızlar ben gidim uzanıyım azcık uyku bastırdı bu ara gündüz uykusuna sardım :)) Gece uyuyamayınca gündüz uyuyoz napalım :)) Gelirim ben yine.

Canım benim
Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel
Düşünsene yarın şu saatlerde bebişin kucağında olacak
Düşünmesi bile insanı hem hüzünlendiriyor hem de mutlu ediyor

evet canım tek mutluluk sebebim bebişe kavuşmak zaten
Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah

ben kaçıyorum kızlar
akşam yatmadan önce sizlere bakmaya çalışırım yine

hepinizi öpüyorum

öyle valla
Ama fikrini çok beğendim
Hep beraber bir site yaptırıp hepimiz komşu olalım
demi ne güzel olurdu ya da öyle geliyo şimdi uzağız ya uzaktaki tatlı gelirmiş yakında olsunca saç baş girermişiz
selam kızlar bende aralık annesi oucam inşallah.36 haftalık gebeyim sezeryan olucam tarihim 23 aralık....

Allak kolaylık versin gününün belli olması da ayrı bi güzel yaaa bizim belli olmayınca

Kızlar kızlarr geçmişe dönemedim son sayfayı okudum herkes iyi sanırım,doğuran yok. Biz iyiyiz,bol bol kasılıyoruz. Göbeğimin alt kısmını göremiyorum tabi dün akşam bi baktım çatlamışım ((( Moralimi bozmamaya çalışıyorum,sağlık olsun diyelim. Anneme gidiyorum,oradan takip etmeye çalışırım öptüm herkesleri...

ayyy sorma benimde göbeğim böyle sedef sedef duruyo ama aynanın karşısında o kadar belli olmuyo böyle ışık vurunca fark ettim çirkin olcaz bu veletler yüzünden:96:

sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılabildim ancak
herkese merhabalar
uzun uğraşlardan sonra ancak üye olabildim umarım bu sefer sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…