sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılabildim ancak
herkese merhabalar
uzun uğraşlardan sonra ancak üye olabildim umarım bu sefer sorun olmaz
küçükprens doğumda olan vaarmı,senin haberin vardır belkim:)
selam kızlar bu gün evde yoktum ,
sabah cildiyeye gitttim doktora şu yüzümdeki yanık gb puturcuk sivilceler geçmedi 1 haftadır ilaç kullanıyorum ilacımı değiştirdi deneme tahtasına döndüm valla..... inşallah bu seferki ilaç iyi gelir bir hafta sonra kontrole çağırdı artık doğurmazsam gelirim tabi dedim....
doktordan anneme geçtim kapı süsü için kurdela aldık çantam için kendime çorap aldım (patik çorap) hurma aldımartık doğurmak istiyorum.... bide kuru dut aldım süt arttırıyomuş...
eve geldim yemek yaptım ayaklarım şişti kocaman olduuuuşimdi bilgisayarı açabildim ...
yarın doktora gidicem kontroleee bakalım ne diyecek birde alttan muayene yapacak ....
umarım sizler de iyisinizdir ....
Valla bende yeni geldim, ara ara baktım ama bitek Itırekim i gördüm yarın doğuma gidecekmiş. Allah yardımcısı olsun inşallaahh!!
slm kızlar bizde bebeişimizle eve geldik nihayet..Funda ve Burcuyla aynı gün bende Melis'imi dünyaya getirdim..geçmişe hiç bakamadım kızım 51 cm 3,380 kg sezeryan ile doğdu..durumumuz iyi çok şükür
selam kızlar bu gün evde yoktum ,
sabah cildiyeye gitttim doktora şu yüzümdeki yanık gb puturcuk sivilceler geçmedi 1 haftadır ilaç kullanıyorum ilacımı değiştirdi deneme tahtasına döndüm valla..... inşallah bu seferki ilaç iyi gelir bir hafta sonra kontrole çağırdı artık doğurmazsam gelirim tabi dedim....
doktordan anneme geçtim kapı süsü için kurdela aldık çantam için kendime çorap aldım (patik çorap) hurma aldımartık doğurmak istiyorum.... bide kuru dut aldım süt arttırıyomuş...
eve geldim yemek yaptım ayaklarım şişti kocaman olduuuuşimdi bilgisayarı açabildim ...
yarın doktora gidicem kontroleee bakalım ne diyecek birde alttan muayene yapacak ....
umarım sizler de iyisinizdir ....
merhaba güsel anneler , nasılsınız keyifler yerindedir umarım geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir , doğum yapanlar olduysa allah analı babalı büyütsün , dr. gidenlerinde gözleri aydın olsun ...
bizde cts.günü gidices dr. teyzesine :) doğumdan önceki son kontrol olucak kısmetse somrasında da sezeryan günümüzü bekliyces ...
bugün annem geldi yemek yaptı çamaşırlarımızı halletti sağolsun benden bi fayda yok artık eve ... bende doğuma kadar geçen süreyi kızım için cici bişeyler yaparak geçiriyorum evde kınamda kullandığım bi sepetim vardı onu süslüyorum yavaş yavaş bide şerbet setine tepsi süsledim takı yastığıda yapıyorum hepsinin fotolarını çekip paylaşıcam sizlerle yarına kadar bitirirsem iyi olucak ...
hareketlerim çok azaldığından mıdır bilemiyorum ama kabızlık sorunum oluştu son hafta yine de şükür bunca zaman idare ettim diyorum ... sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyim bari bundan sonra..
slm kızlar bizde bebeişimizle eve geldik nihayet..Funda ve Burcuyla aynı gün bende Melis'imi dünyaya getirdim..geçmişe hiç bakamadım kızım 51 cm 3,380 kg sezeryan ile doğdu..durumumuz iyi çok şükür
canım umarım doğumdan sonra düzelir ciltlerimiz benimde minik minik et benlerim oluştu dr. pek umut verici konuşmadı cildiyeye bi göster ama sanmam dökülmezler dedi aldırırım olmazsa diyorum .. bende hastane çantamı gözden geçirdim bugün kalın çoraplarımdan koydum havlu gibi olanlardan çok üşümeyis inş.
canımcım selam bizler için kontak kişi sensin bütün doğum haberlerini ilk sen alıyotsun ne güsel :) ben kurabiyelerimi sipariş ettim buarada en geç pzt. elinizde olur dedi kız inş. beğenirim ... ki fotolarda çok güsel görünüyorlar..
Bende bugün çok gezdim, ve şeker sepeti süsledim. Bu arada benimde yarın kontrolüm var ama çatı muayenesini daha önce konuştuğumuz gibi 38de yapacakmış çünkü daha önce doğumu tetiklemek istemiyormuşş, doktorum geçen hafta öyle demişti.
Selam canımm, ellerine sağlık, bende sepet süsledim bugün:))
Haftaya bi gün Hapşurukla anlaşında bana gelin oturmaya, doğumdan önce son buluşmamızı yapalım
Hoşgeldiniiizzzz, maşallah kızına boyu kilosu çok güzelDarısı da sağlıkla bize inşallaaahhh
slm kızlar...
ben geldim...
ayrıca müjdeli bi haberle geldim....
qsu(şule) doğum yapmış...
30'unda...
normal doğumu başlamış,8cm de açıklık varmış ancak bebek gelmediği için sezaryen olmuş...
bebişde şulede çok iilermiş yalnız biraz şulenin sancısı varmış...
bebiş3700gr doğmuş ikiside çok sağlıklıymöış...
hemen haber ediim dedim size....
gözümüz aydın..
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
darısıda bize...
canım seninde ellerine sağlık .. haftaya bir süpriz yapmazsa bebişlerimiz inş. geliriz canım.. hapşurukla görüşürüm .. buarada onun durumu hiç bilmiyorum görüşemedik bi ara suyu azalmıştı son durumu nasıl acaba ? inş. yaramaz bi durum yoktur..
slm kızlar...
ben geldim...
ayrıca müjdeli bi haberle geldim....
qsu(şule) doğum yapmış...
30'unda...
normal doğumu başlamış,8cm de açıklık varmış ancak bebek gelmediği için sezaryen olmuş...
bebişde şulede çok iilermiş yalnız biraz şulenin sancısı varmış...
bebiş3700gr doğmuş ikiside çok sağlıklıymöış...
hemen haber ediim dedim size....
gözümüz aydın..
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
darısıda bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?