2010 Aralık Anneleri

güzel anneler meraba,aramıza yeni katılanlar sizlerde hoşgeldiniz:))
yeni doğum varmı acep bi geçmişi okuyak

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün oğluşumla buluştuk dr teyzesinde. 3107 gr olmuş Egem. Öcekine göre çok az kilo almış ama dr üzülme bunlar varsayım biz yaklaşık olarak söylüyoruz dedi. Hem 38.haftada olan bi bebek içinde kilosu iyi dedi, bende inanmak istedim ve inandım napim. bi haftam kaldı çok heyecanlıyım

selam kızlar bu gün evde yoktum ,
sabah cildiyeye gitttim doktora şu yüzümdeki yanık gb puturcuk sivilceler geçmedi 1 haftadır ilaç kullanıyorum ilacımı değiştirdi deneme tahtasına döndüm valla..... inşallah bu seferki ilaç iyi gelir bir hafta sonra kontrole çağırdı artık doğurmazsam gelirim tabi dedim....

doktordan anneme geçtim kapı süsü için kurdela aldık çantam için kendime çorap aldım (patik çorap) hurma aldım artık doğurmak istiyorum.... bide kuru dut aldım süt arttırıyomuş...

eve geldim yemek yaptım ayaklarım şişti kocaman olduuuu şimdi bilgisayarı açabildim ...
yarın doktora gidicem kontroleee bakalım ne diyecek birde alttan muayene yapacak ....

umarım sizler de iyisinizdir ....

merhaba güsel anneler , nasılsınız keyifler yerindedir umarım geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir , doğum yapanlar olduysa allah analı babalı büyütsün , dr. gidenlerinde gözleri aydın olsun ...
bizde cts.günü gidices dr. teyzesine :) doğumdan önceki son kontrol olucak kısmetse somrasında da sezeryan günümüzü bekliyces ...

bugün annem geldi yemek yaptı çamaşırlarımızı halletti sağolsun benden bi fayda yok artık eve ... bende doğuma kadar geçen süreyi kızım için cici bişeyler yaparak geçiriyorum evde kınamda kullandığım bi sepetim vardı onu süslüyorum yavaş yavaş bide şerbet setine tepsi süsledim takı yastığıda yapıyorum hepsinin fotolarını çekip paylaşıcam sizlerle yarına kadar bitirirsem iyi olucak ...

hareketlerim çok azaldığından mıdır bilemiyorum ama kabızlık sorunum oluştu son hafta yine de şükür bunca zaman idare ettim diyorum ... sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyim bari bundan sonra..

slm kızlar bizde bebeişimizle eve geldik nihayet..Funda ve Burcuyla aynı gün bende Melis'imi dünyaya getirdim..geçmişe hiç bakamadım kızım 51 cm 3,380 kg sezeryan ile doğdu..durumumuz iyi çok şükür

canım umarım doğumdan sonra düzelir ciltlerimiz benimde minik minik et benlerim oluştu dr. pek umut verici konuşmadı cildiyeye bi göster ama sanmam dökülmezler dedi aldırırım olmazsa diyorum .. bende hastane çantamı gözden geçirdim bugün kalın çoraplarımdan koydum havlu gibi olanlardan çok üşümeyis inş.

Valla bende yeni geldim, ara ara baktım ama bitek Itırekim i gördüm yarın doğuma gidecekmiş. Allah yardımcısı olsun inşallaahh!!

canımcım selam bizler için kontak kişi sensin bütün doğum haberlerini ilk sen alıyotsun ne güsel :) ben kurabiyelerimi sipariş ettim buarada en geç pzt. elinizde olur dedi kız inş. beğenirim ... ki fotolarda çok güsel görünüyorlar..

slm kızlar bizde bebeişimizle eve geldik nihayet..Funda ve Burcuyla aynı gün bende Melis'imi dünyaya getirdim..geçmişe hiç bakamadım kızım 51 cm 3,380 kg sezeryan ile doğdu..durumumuz iyi çok şükür

cnım allah analı babalı buyutsun masallahh bebegıne ve sana uun omurler nasıp etsın ıns allahım

Bende bugün çok gezdim, ve şeker sepeti süsledim. Bu arada benimde yarın kontrolüm var ama çatı muayenesini daha önce konuştuğumuz gibi 38de yapacakmış çünkü daha önce doğumu tetiklemek istemiyormuşş, doktorum geçen hafta öyle demişti.

Selam canımm, ellerine sağlık, bende sepet süsledim bugün:))
Haftaya bi gün Hapşurukla anlaşında bana gelin oturmaya, doğumdan önce son buluşmamızı yapalım

Hoşgeldiniiizzzz, maşallah kızına boyu kilosu çok güzel Darısı da sağlıkla bize inşallaaahhh

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün .. bol kısmetli bir bebek olsun inş.

Çekilişten dolayı bir çok arkadaşın telefonu bende var, bazıları da sırf doğumu haber vereyim diye telefonumu aldılar da ondan ben haber veriyorumm
Kurabiyeler gerçekten çok başarılı, aynı fotoğraflarda ki gibi Hiç şüphen olmasın o konuda.

slm kızlar...
ben geldim...
ayrıca müjdeli bi haberle geldim....
qsu(şule) doğum yapmış...
30'unda...
normal doğumu başlamış,8cm de açıklık varmış ancak bebek gelmediği için sezaryen olmuş...
bebişde şulede çok iilermiş yalnız biraz şulenin sancısı varmış...
bebiş3700gr doğmuş ikiside çok sağlıklıymöış...
hemen haber ediim dedim size....
gözümüz aydın..
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
darısıda bize...

canım seninde ellerine sağlık .. haftaya bir süpriz yapmazsa bebişlerimiz inş. geliriz canım.. hapşurukla görüşürüm .. buarada onun durumu hiç bilmiyorum görüşemedik bi ara suyu azalmıştı son durumu nasıl acaba ? inş. yaramaz bi durum yoktur..

kızlar yemekler hazırmı bugun evden kocısı kovdum kız arkadaslarım gelcek oda son kez aarkadaslarıyla buluscak bundan sonra ızın yokkkk :) ymeklerım hazır salata yapıcam ıns guzel bır aksam olur bundan sonra artık cocuklu olcagımız ıcın yapamıcamız seylerı yapmak gereklı..

Bizde geçen merak etmiştik nerede diye, Allah analı babalı büyütsün inşallaahh ay ne güzel herkes patır patır doğurmaya başladı

Telefonda konuştuk, suyu iyi çıkmış bu sefer, dinlen demiş doktoru. Sesi güzel geliyordu yani çok şükür bende rahatladım

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün ne güsel böyle haberler sıra bizede geliyor inş.yavaş yavaş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…