bizde yeni dr dan geldik bi saat bekledik haaaadr acikligimin olmadigini ama bebegin kafasinin iyice asagida oldugunu soyledi cati kontrolu yapti anliceniz kafasi basenlerimi ortalamis dokundu bana soruyor: kafasini hissediyormusun dokunuyorum dedi;;valla yok dedim . 10 -15 gun sonra gelebilir dedi.gununu beklemez dedi.;zaten yil sonuydu benim gunum.ayin ortasinda gelir sanirim ins saglicakla gelsin
bizde yeni dr dan geldik bi saat bekledik haaaadr acikligimin olmadigini ama bebegin kafasinin iyice asagida oldugunu soyledi cati kontrolu yapti anliceniz kafasi basenlerimi ortalamis dokundu bana soruyor: kafasini hissediyormusun dokunuyorum dedi;;valla yok dedim . 10 -15 gun sonra gelebilir dedi.gununu beklemez dedi.;zaten yil sonuydu benim gunum.ayin ortasinda gelir sanirim ins saglicakla gelsin
Uuuuu 2 bebiş daha gelmiş.
Annelerimiz Gsu ve Anego'nun gözüaydın.Sağlıkla büyütsünler bebişlerini.
Canım sen kaç haftalıksın ? Ticker'ın yok. Acıdı mı muayane ederken?
HAyırlısıyla gelsin annesi.Ne güzel inmiş ama aşağıya.
Carnam nerelerdesin sen girip hemen gidiyon napıyon nasılsın.
Carnam nerelerdesin sen girip hemen gidiyon napıyon nasılsın.
gözün aydın canımmm ne güzel haberler.... bakalım bana yarın ne diyecekkkk bende muayene olacağım.... sağlıkla gelsinler inşallah...
Canım buralardayım ara ara girip çıkıyorum ben.Fazla net başında kalmayı sevmiyorum ondan.Sıkıntı basıyor.
İyiyim canım, biraz toparlandım , bilumum virüslerle uğraşıyordum: ) dinlenmeye çalışıyorum bol bol.
Sen nasılsın şekerim.Sancı falan var mı?
canim zaten her ay allttan muane ediyor dr um once bakti sonra simdi basenlerine bakcam dedi bebegin durumuna bakcam dedi ilkin urkuyorsun kendini geriyorsun ama ben her ay aliskin oldugum icin hic acimadi.hatta iyice soktu aciklik varmi diye.bebegin kafasina dokunuyom dedi bende ordan gulmeye basladim.yani acayip bi sevincti;hissetmiyom dedim.37+3 haftaligim cnm;size tavsiyem kendinizi sikmayin ilklerde ben sikiyordum cok aciyordu..alistik artik dr her ay baka baka:92::92::92:
Geçmiş olsun canım.Bende tık yok canım :)) Oğluş keyfine düşkün zaten daha dursun gelmesin erkenden :)) Ev hali yat kalk uğraşıyoz işte.Görüyorum ara ara hemen gidiyon :) Dedim yakalamışken bakim napıyor :))
ben çıkıyorum kızlar biraz dinleniim kendinize iyi bakın.... görüşürüz...
Sağol canım.
Seninle satımız aynı bakalım hangimiz önce pırtlatıcak.Benim ki pek durmaz gibi geliyor : ) Bir 15 gün daha kalsınlar sonra gelsinler.Zaten son haftalar ağır geçiyor.Yiterrr yani : ) 40 haftayı dolduran arkadaşlara Allah kurtarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?