ya ben sana 70le girme derken bende öle giriyorum sölemesi ayıp
aynı o cuk cuk kiloda oldum bende :))))
evet canım iç valla,pekmezide dene derim ama
selamlar, bugün de gittik bebişi görmeye, 4 kg oldu kuzu ama gelmeye niyeti yok. salı günü bi kez daha gidicez o zamana kadar gelmezse. nstde de sancı çıkmadı.
hastaneden geldiğimden beri belimde hafif sancı var, fazla değil ama umarım doğum sancısıdır.
selamlar, bugün de gittik bebişi görmeye, 4 kg oldu kuzu ama gelmeye niyeti yok. salı günü bi kez daha gidicez o zamana kadar gelmezse. nstde de sancı çıkmadı.
hastaneden geldiğimden beri belimde hafif sancı var, fazla değil ama umarım doğum sancısıdır.
sen mi 90sın nerdillllllya kızlar 70 nekiiii asıl löp löp olan benimmm nerdeyse 90 olucammmm doğuma kadar... ama neremde o kilo anlamıyorum göbük topiğindede resmim var çok değilim dimi....
canım ya inşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğinnn hadi bakalım... güzel haberlerini bekliyoruz....
Merhaba arkadaşlar ben de dün doktora gittim 15 aralık'ta doğum için gün verdi.sezeryan olacağım.çok heyecanlıyım.oğluma isim bulamadım henüz bu konuda önerilerinizi bekliyorum.ben muhammet anıl diyorum,eşim muhammet emir sizce ne koyayım oğlumun ismini
ya kızlar 70 nekiiii asıl löp löp olan benimmm nerdeyse 90 olucammmm doğuma kadar... ama neremde o kilo anlamıyorum göbük topiğindede resmim var çok değilim dimi....
sen mi 90sın nerdillllll
inanamammm!!!!!!!!
evet sen annesin diye kesin seninki olur o kesin ayyyyy ne kötüüü :)))bak doğru söylüyosunnnn ayrı tarihlerde olsun doğumgünümüz... dediğin gb biri kaynar arada oda kesin benimki olur....
...
ayyy ben işte ozamanlar öle gaza gelmişimkiAyy hamileliğin ilk başlarında 64 le falan doğuma girerim diyordum çevremdekilere.Geçen gün bir arkadaşım acı gerçeği yüzüme vurdu da ne komik yaa : )
Canım sen birde ilk başlarda kilo almadın hatta vermiştin.Ben ilk aydan beri periyodik ve düzenli bir şekilde alıyorum biliyorsun: )
evet canım senin doktor senin lafına gelmiş ama çaktırmamaya çalışıyo iştebenim normalde 8 mart satim ama sevgili dr umu beni yumurtlama gununden hesapladigi icin 37+4 oluyorum.aslinda bende 39 dayim;netten hesapliyordum hep 13 aralik cikiyordu dr 25 yada 29 aralik demisti dun de.bir iki hafta once gelir dedi..yani benim hesaplarima geldi dr cugum.bir iki haftaya kadar dogururz merak etmeyin.40 larda endiselenmesin belki yumurtlamaniz gec olmustur
onuda deneyeyim canım gerçi duymuştum bir yerde portakal suyunun içine pekmez katarak onu tüket diyede pek dikkate almamıştım keşke alsaymısım
Merhaba arkadaşlar ben de dün doktora gittim 15 aralık'ta doğum için gün verdi.sezeryan olacağım.çok heyecanlıyım.oğluma isim bulamadım henüz bu konuda önerilerinizi bekliyorum.ben muhammet anıl diyorum,eşim muhammet emir sizce ne koyayım oğlumun ismini
nerdıl masalah guzelım 90 gıbı durmuoun sen hıccc.. boyunmu cokuzun bende 71.6 olmusum sabbah tartıldımm.. aglamak ıstıyorum
sesomucum 36 dolmadan erken oluo diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?