2010 Aralık Anneleri

ya ben sana 70le girme derken bende öle giriyorum sölemesi ayıp
aynı o cuk cuk kiloda oldum bende :))))

Ayy hamileliğin ilk başlarında 64 le falan doğuma girerim diyordum çevremdekilere.Geçen gün bir arkadaşım acı gerçeği yüzüme vurdu da ne komik yaa : )

Canım sen birde ilk başlarda kilo almadın hatta vermiştin.Ben ilk aydan beri periyodik ve düzenli bir şekilde alıyorum biliyorsun: )

benim normalde 8 mart satim ama sevgili dr umu beni yumurtlama gununden hesapladigi icin 37+4 oluyorum.aslinda bende 39 dayim;netten hesapliyordum hep 13 aralik cikiyordu dr 25 yada 29 aralik demisti dun de.bir iki hafta once gelir dedi..yani benim hesaplarima geldi dr cugum.bir iki haftaya kadar dogururz merak etmeyin.40 larda endiselenmesin belki yumurtlamaniz gec olmustur

selamlar, bugün de gittik bebişi görmeye, 4 kg oldu kuzu ama gelmeye niyeti yok. salı günü bi kez daha gidicez o zamana kadar gelmezse. nstde de sancı çıkmadı.
hastaneden geldiğimden beri belimde hafif sancı var, fazla değil ama umarım doğum sancısıdır.

ya kızlar 70 nekiiii asıl löp löp olan benimmm nerdeyse 90 olucammmm doğuma kadar... ama neremde o kilo anlamıyorum göbük topiğindede resmim var çok değilim dimi....

Merhaba arkadaşlar ben de dün doktora gittim 15 aralık'ta doğum için gün verdi.sezeryan olacağım.çok heyecanlıyım.oğluma isim bulamadım henüz bu konuda önerilerinizi bekliyorum.ben muhammet anıl diyorum,eşim muhammet emir sizce ne koyayım oğlumun ismini

canım ya inşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğinnn hadi bakalım... güzel haberlerini bekliyoruz....

ayyy canım hadi hayırlısı inşallah doğum sancındır
şöööle güzelce doğurursun

aaa ne güzellll muhammet anıl çok güzelll canım .. aslında ikiside güzelll...

Son düzenleme:

masallah guzelım bebeıgıne de sanada nazar degmesın nasıl tasıosun kızzz:)

allh hayırlı dogumlar nasıp etsınnn hepımızeeee

ya kızlar 70 nekiiii asıl löp löp olan benimmm nerdeyse 90 olucammmm doğuma kadar... ama neremde o kilo anlamıyorum göbük topiğindede resmim var çok değilim dimi....

nerdıl masalah guzelım 90 gıbı durmuoun sen hıccc.. boyunmu cokuzun bende 71.6 olmusum sabbah tartıldımm.. aglamak ıstıyorum

sen mi 90sın nerdillllll
inanamammm!!!!!!!!

valla 10 gün önce 85 dim küsürü de vardı.... artık tartılmıyorum ne diyim 10 gün sonra kontrolde tartar doktor şok bi kiloda olabilir ama ben en az 90 la doğurucam fazlasıda olabilir... resimler 85kilo

bak doğru söylüyosunnnn ayrı tarihlerde olsun doğumgünümüz... dediğin gb biri kaynar arada oda kesin benimki olur....

...
evet sen annesin diye kesin seninki olur o kesin ayyyyy ne kötüüü :)))
ayyy ben işte ozamanlar öle gaza gelmişimki
5.ayda bende daha 1kilo bile yok ya arkadaşlar yazmış ooo ne fitsin falan
bende cevaben yazmışımki ukalalığa bak yani
yok cnm şiştim biraz falan diye mütavazilik yapmaya çalışmışım ilk sonra 60la tamamlarım heralde 9ayı yazmışım
pofffffff 60ı geçeli aylar oldu ya,allahtan 1aydır falan görüşemiyoruz kızlarla
aman doğumdan sonra görüşeyim mümkünse :)))
evet canım senin doktor senin lafına gelmiş ama çaktırmamaya çalışıyo işte
bilmediği şeyler varsa sen öğret ona :))
onuda deneyeyim canım gerçi duymuştum bir yerde portakal suyunun içine pekmez katarak onu tüket diyede pek dikkate almamıştım keşke alsaymısım

evet canım nerden başlasan kardırrr valla

hayırısı olsun hakkında vehakkımızda tabıkıe bende muhameed emırı sevdımmm

sesomucum 36 dolmadan erken oluo diolar

benimm dolmuştuu
tam 36 hafta 4 günlükken suyum geldii
haztaneye gittiğimizdeee bende sordumm günüme 3 hafta varr erkenn değilmii diyee
hayır dedii doldurmuşsunuzz 36 haftayıı ve kendisii gelmek isteyenn bebeğii bizzz durdurmakk içinn hiç bişii yapmıyoruzz çünküü 3 kilonun üstünde birde dediiii

Ben de gittim iki gün önce doktora.Bebeğim 3400 gram olmuş.Bu defa NST de sancı da çıkmadı.Açılma hala 1,5 cm hiç ilerleme yok.Haftaya tekrar bakıcaz olmadı müdahale ederiz artık dedi doktorum.Ama ben müdahaleden kastı ne diye sormadım.Direk sezeryan mı yoksa suni sancı mı demek istemiştir kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…