2010 Aralık Anneleri

nerdil takma kafana sen gibi bir arkadasim 24 kilo aldi.simdi sadec 3_4 kilosu kaldi vvermeye.sanirim sen 15 kilo felan aldin okadarda cok degil hem dedigin gibi gostermiyorsun.dun esimle dr daydik.herzamanki muhabbetimiz oldu.senin karnin onlara gore kucuk duruyor dedi..yaa dedim bunyeden bunyeden degisiyor ben gostermiyorum.13 kilo almsiim68 im..oyle diyince acaba diorum benim kiz kucuk mu olacak( sonra saglikli olsunlarda gersi onemli degil diyorum;sen inan 90 lik durmuyon 70 lik citir gibisin

Canım hayırlısı olsun
Sen de zamanını bekleyenlerdensin
Ne yapalım , yapacak bir şey yok
Bu arada 21 Aralık ne güzel denk gelmiş ikinizinde
Ben olsam o gün doğurmak isterdim
Hem 40 haftan da doluyormuş,sorun olmaz yani

esca canım durumunun iyi olmasına çok sevindim ya
endişelendirdin bizi baya
ama ihmalde etmemek gerekiyor işte
aklında kalacağına en iyisini yaptın gitmekle

sağol canım sizlerin sayesinde yoksa ben çalışmaya devam etcektim
doktorumda dedi iyiki gelmişsin tansiyon çok önemli dedi

35+4 haftalık erken doğummu oluyo ki?
ayy korktum şimdi...

Evet canım 35. haftalar erken oluyor
Ama bebekten bebeğe de değişebiliyor
Bazı bebekler anne karnında hızlı geliştikleri için doğunca sorun yaşamıyorlar
Ama bazıları da 38-39. haftalarda doğmalarına rağmen solunum sorunu yaşayabiliyorlar...

Canım, gözün aydın bebişin gayet tosun
Sen de bendensin
Hatta topikte en önde olan sensin
Sonra ben geliyorum sanırım
Doktorun ne zamana kadar bekleyecek?
Eğer bebiş gelmezse sezeryanı mı tercih edeceksin yoksa suni sancı mı alacaksın?

sagol canim pohocalarim pisti kocaman olmuslar :) ellerime saglik yakinlarda olsaydiniz beraber yerdik..bitki cayi keyfi yapardik ma sizin yerinizede yiyecem merak etmeyin beni kimse tutamaz

sagol canim pohocalarim pisti kocaman olmuslar :) ellerime saglik yakinlarda olsaydiniz beraber yerdik..bitki cayi keyfi yapardik ma sizin yerinizede yiyecem merak etmeyin beni kimse tutamaz

Ohhhh, afiyet olsun
Ben de mi yapsam acaba?
Ama benim yarın annişim geliyor
Yarın yaparım anneciğimle yerizz

TEBRIK DERKEN valla cnm simdiden tebrik ederim.bebegi kocaman buyuttun karninda sicacik yerden cikmak istemiyor iste
"
Kız yazıyor ya 40 hafta dolunca "Tebrikler" diye
İnşallah beninkinde yazmaz :)
Daha doğurmayı düşünmüyorum çünkü
Daha doğrusu benim velet gelmek istemiyor :)))

"
Kız yazıyor ya 40 hafta dolunca "Tebrikler" diye
İnşallah beninkinde yazmaz :)
Daha doğurmayı düşünmüyorum çünkü
Daha doğrusu benim velet gelmek istemiyor :)))

Senden sonra da ben geliyorum neryun Valla seni takip ediyorum ben de.Neryun doğurduktan sonraki gün de ben doğururum kesin diyorum.Tek umudum sensin

canım benim ilk usg.ye göre 39. haftadayım. salı da bakıcak, ben normal istediğim için bekleyelim dedi, suni sancı ya da sezeryan hangisini uygun görürse öyle doğurcam.

Ohhhh, afiyet olsun
Ben de mi yapsam acaba?
Ama benim yarın annişim geliyor
Yarın yaparım anneciğimle yerizz

sagol canim gel berabr olsunvalla tuzunu az koymustum baya bir tuzsuz olmus yani tam istedigim gibi ama benle birlikte esim ve annesi babasida tuzsuz yiyecek zaten pederin tansiyonu sekeri var kv artik idare eder zaten kendime yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…