2010 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür
dün baya bi korktum tansiyonum çıkmıştı doktora gittim
tansiyonum orda normal çıktı ama ne olur ne olmaz idrar tahlili yaptırdım herşey
normal nstyede girdim herşey yolunda
ay hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım şu sıpayı

banada dktorum ole demıstı 36 dan sonra durdurmuyoruz dıe kı benım bebıs 2400 du o zaman kılosu nomalden bıraz azdı yanı

bendede hemenn bebeğinnn bebeğinn kilosuna bakıldıı doğum anında ultrasyonlaa
dediler 3 ün üstündeee ve bebekk 3 hafta önde gidiyorduu satenn durdurmakk içinn birşeyy yapmaya gerek yok dedilerr
ve sunii sancıı vermedenn açılmalarımm kendisii olduu

aaaaa bakk canımm bu sümüksüü şey bendendee gelmiştii bende ne oluyor demiştimm kendii kendimeee

senin yakın olabilirr artıkkkk aynı bendekii belirtilerrr

evet canım senin bide gününden de ileri çıkıyormuş bak,
demekki sen zaten 39. haftayı bile geçmiş sayılıyorsun usg.a göre
ama gelişimi geriyse ve 2500ün altındaysa erken oluyor
senin öle olmamış şükür,sanırım öle durumda usg.nın gününün kaç gözüktüğüne göre erken ya da değil anlaşılıyor

Allah kurtarsın diyicem artık özümcüm.Zamanın gelmiş.İnşallah doğum sancısıdır.
ya kızlar 70 nekiiii asıl löp löp olan benimmm nerdeyse 90 olucammmm doğuma kadar... ama neremde o kilo anlamıyorum göbük topiğindede resmim var çok değilim dimi....

Yok sende göbekten ibaretsin, belli olmuyor yani.Ama boyun uzunmuş.Bana da ''iyi hiç kilo almamışsın diyorlar '' 16 kilo deyince inanamıyorlar.Ama doğumdan sonra aldığımız kilolar ortaya çıkıcak ''alın size kilo '' diyeceğim bende : ))
aaaaa bakk canımm bu sümüksüü şey bendendee gelmiştii bende ne oluyor demiştimm kendii kendimeee

senin yakın olabilirr artıkkkk aynı bendekii belirtilerrr

Ehuuuu benden de geliyor.Doğuruyorum bacılarrr : ))

Suni sancının acısı normal sancıdan daha mı fazla oluyo peki

bende ilk doğumumu suni sancıyla yaptım hiç korkulcak bişey değil bence
normal sancıyı bilmediğim için arasında ki farkı bilemiyorum ama
suni sancıda sancılar daha çabuk geldiği için açılmada çabuk oluyo
bu yüzden doğum daha kolay oluyo

Amanııııın yandık desene.Bir de o acıyı çekip yine de doğuramamak var işin ucunda.Sonuçta yine sezeryan olursa suni sancı filan da boşuna yani.ya inşallah bunlara gerek kalmadan doğururum haftaya kadar

aynen öyle... zaten termin dolmuş tatlım,belkide kendiliğinden sancın gelir,açılman olur,bunları hiç düşünmezsin... inşallah:112:

esca canım durumunun iyi olmasına çok sevindim ya
endişelendirdin bizi baya
ama ihmalde etmemek gerekiyor işte
aklında kalacağına en iyisini yaptın gitmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…