anne karnında kordon dolanmasını pek sorun etmiyordu benim hekimim.. doğumda sorun oluyormuş onda da doğru müdahale yapıldığı sürece sorun olmuyormuş.. uyurkende nasıl rahat ediyorsan öyle yat diyordu.. internette sola yatın felan der.. internet bilgilerine çok bel bağlama derdi. bu arada benimde favori uyku pozisyonum sırt üstü yatmaktı gebelikte.. ama son dönemlerde yatamıyordum damarları baskılıyordu bebek daralıyordum kan akışı zorlanıyordu.. şimdi hep yüzüstü yatıyorum.. amma özlemişim meğersem :))
aman aman sakın salma.. görmeden bebeni böyleysen gördükten sonra daha ne kadar deli olursun varya.. çok fenalar çok..
elinden de iki defa kan almışlardı hastanede onlarda hiç ağlamamış.. uyuyordu hatta uyanmamış bile.. iki defa topuk kanı alındı ikisindede ben vardım ikisindede yaygarayı kopardı cadı.. bilemedim nazı bana mı :26: yalnız sesimi çok tanıyor.. başta yenidoğanlar pek iyi göremiyorlar zaten sesten ve kokudan tanıyorlar.. ne zaman sesimi duysa sakinliyor.. babasıyla benim sesime tepki veriyor bi diğerlerinin seslerini sallamıyor hiç.. doğunca sende gözlemleyeceksin bak çok güzel bir durum
kızlarnasılsınız özledim siziiiiiiii
amin canimçok sevindim canım inşallah böyle devam eder
ve gününde sağlıkla alırsın kucağına bu arada bebiş nasıl boyu kilosu?
massallah canim..hep sorunsuz gecsin insallahhh
sanadir onun naziiiaman aman sakın salma.. görmeden bebeni böyleysen gördükten sonra daha ne kadar deli olursun varya.. çok fenalar çok..
elinden de iki defa kan almışlardı hastanede onlarda hiç ağlamamış.. uyuyordu hatta uyanmamış bile.. iki defa topuk kanı alındı ikisindede ben vardım ikisindede yaygarayı kopardı cadı.. bilemedim nazı bana mı :26: yalnız sesimi çok tanıyor.. başta yenidoğanlar pek iyi göremiyorlar zaten sesten ve kokudan tanıyorlar.. ne zaman sesimi duysa sakinliyor.. babasıyla benim sesime tepki veriyor bi diğerlerinin seslerini sallamıyor hiç.. doğunca sende gözlemleyeceksin bak çok güzel bir durum
pandammmm haber ver bak bir durum oluncabenim adet ağrıları artttı bugün biraz
doğurcam mı acabaaa
canimmm nasilsin,hosgeldinkızlarnasılsınız özledim siziiiiiiii
kizlar bu arada dun dra gittim
yine suyumuz olculdu
cuma 6.4tu dun 7 cikti
bol bol dinlen ve sivi tuket dedi dr
icim cok rahatladi
bide ben olcumu minimumda yapiyorum dedi
ama 5in altina inerse hemen alirim dedi
pzt tekrar gidicez
iiyilik ezoo senden naber nasıl gidiyo işlerini hallettin demi tamamen.bebiş nasıl??
ekince sağol canım biz iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız?
EKINCE ebeler bisey daha öneriyorlar ama söölemicem,anlayan anladi :111:
allaha sukur cnm top gibi yuvarlana yuvarlana gidiyoz .goruntu var ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?